dyfashion.ro

Rochii de Seara Elegante cu Volane

rochie-eleganta-cu-volane-1

Cum sa folosesti rochiile cu volane in avantajul siluetei tale


Ca orice alt artificiu vestimentar, volanele pot aduce schimbari miraculoase in aspectul tau, echilibrand proportiile si distragand atentia privitorului de la eventualele defecte.

Astfel, daca ai un bust mic, poti purta cu incredere o rochie de seara eleganta cu volane in partea superioara pentru un plus de volum. Volanasele orizontale sau aplicate in diagonala vor crea iluzia unui bust mai plin, iar cele verticale micsoreaza optic. Rochia lung? Ada, cu o asimetrie senzuala conferita de volanele care invaluie un umar, este ideala daca vrei sa atragi atentia asupra bustului, gatului si fetei. Pentru a completa efectul de conturare a siluetei in avantajul tau, talia este accentuata printr-un cordon care se leaga cu funda la spate, rezultatul final fiind o tinuta feminina cu tenta romantica.

Mai potrivita pentru o petrecere de zi, dar la fel de feminina si eleganta este si o rochie de seara cu volane scurta, confectionata din voal fin, cu o croiala sofisticata, fara a fi totusi sobra. Rochia Brianna este o optiune ideala pentru evenimentele cu dress code semi formal.

rochie-eleganta-cu-volane-2

Deasemenea, volanul peplum, extrem de popular anul acesta, are un efect spectaculos, metamorfozand cu usurinta o tinuta oarecare intr-una care atrage toate privirile. Avantajul acestuia este ca accentueaza talia si modifica visual proportiile, aducand tinutei o nota de chic.


Cum accesorizezi rochiile cu volane


Volanele plasate in partea superioara atrag atentia asupra bustului si fetei, insa poti obtine foarte usor un look seducator si cu o rochie de seara cu volane plasate pe fusta. Daca in design intra si niste elemente asimetrice, cu atat mai bine. Noi iti recomandam sa porti la un eveniment special, precum o petrecere de nunta, rochia lunga de ocazie Lauren, care ilustreaza perfect ideea de mai sus si, in plus, imbina doua dintre cele mai pretioase tesaturi intr-o piesa vestimentara sofisticata.

rochie-eleganta-cu-volane-3

In ce priveste accesoriile, e indicat sa nu exagerezi atunci cand porti tinute cu volane, indiferent daca se regasesc in zona bustului sau a fustei, pentru a evita un look prea incarcat. Asta inseamna, mai ales in cazul rochiilor pe un umar, in designul carora volanele se concentreaza in partea superioara, sa optezi doar pentru o pereche de cercei pretiosi si discreti pentru a-ti completa aspectul sofisticat. Deasemenea, ai grija la incaltaminte si renunta la pantofii voluminosi sau decorati cu diverse brizbizuri, in favoarea unor sandale cu barete fine in nuante nude. Regula aceasta este valabila atat in cazul rochiilor de ocazie lungi, cat si al celor midi, cu croiala conica.

rochie-eleganta-cu-volane-4

 Rochii de Seara Elegante cu Volane - Vezi Oferta Completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/look-spectaculos-in-rochii-cu-volane/