dyfashion.ro

Roboti de Bucatarie Recomandati

14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-1

Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100 cu lift, 1200W, display Led, 8 functii, bol 5.7 l, Alb/Inox

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100 cu lift, 1200W, display Led, 8 functii, bol 5.7 l, Alb/Inox Sistem de ridicare a bolului Sistemul de ridicare a bolului de nivel profesional permite folosirea unui bol mai mare fara a sacrifica stabilitatea. Acesta permite utilizarea aparatului pe blatul de lucru din bucatarie, deoarece nu prezinta cap. Cronometru programabil cu oprire automata Stabiliti timpul pentru care AssistnetPRO sa amestece si acesta se va opri automat dupa expirarea timpului. In plus, Asistentul va contoriza din momentul in care incepeti sa amestecati, pentru ca dvs. sa puteti sti cat dureaza o anumita activitate, pentru notitele dvs. culinare. Lumina LED integrata Lumina LED integrata va asigura o vizibilitate suplimentara asupra mixarii din bol.

ROBOTI DE BUCATARIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 

14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-2


Robot de bucatarie Philips HR7628/00, 650 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, Alb

Roboti de Bucatarie Deosebiti
2 viteze si puls Pentru rezultate optime, folositi viteza redusa (viteza 1) pentru a bate frisca, oua, aluaturi pentru produse de patiserie si paine. Viteza superioara (viteza 2) este recomandata pentru a toca ceapa, carne, pentru a amesteca supe si piureuri, sau pentru a marunti, felia sau rade legume. Accesorii ce se pot spala la masina de spalat vase Toate accesoriile robotului de bucatarie Avance incluse in pachet se pot spala in masina de spalat vase. Tub de alimentare cu 40% mai mare Noul robot de bucatarie Philips din gama Daily collection este echipat cu un tub de alimentare care este mai mare cu 40% decat cel al modelului anterior HR7625, economisind timpul necesar taierii prealabile a fructelor si legumelor.
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-3


Robot bucatarie Star-Light SMM-1200BMG, 1200 W, Bol 5.5 l inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Masina tocat carne, Blender vas sticla 1.5 l, Argintiu/Rosu

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Stand mixerul Star-Light SMM-1200BMG reprezinta combinatia ideala intre o masina de tocat carne, un blender si un mixer de bucatarie. Eficient si usor de utilizat acesta poate indeplini sarcinile mai multor aparate: prepara sucuri de fructe si legume, carne tocata, fulgii de gheata, albusul de ou, aluatul pentru cozonaci si nu numai. Conceput special pentru nevoile tale, avantajele stand mixer-ului Star-Light te vor incanta inca de la prima utilizare. Masina de tocat carne Dotat cu un ax melc si mai multe discuri de amestecare acesta te va ajuta sa prepari, dupa bunul plac, cu usurinta, carnea tocata pentru chiftelute, perisoare, carnati, caltabos sau lebar. Blender-ul din dotare contine un vas de sticla si o paleta de taiere rezistenta ce poate marunti chiar si gheata fara a deteriora aparatul.
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-4

Robot de bucatarie Bosch MCM4200, 800 W, bol 1.2 l, blender 1.25 l, 2 viteze, Alb

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Unde sa pastram toate accesoriile diferite pentru robotul de bucatarie? Pentru multi este o problema destul de complicata, deoarece, adeseori, intr-o bucatarie de dimensiuni mici dintr-un apartament fiecare centimetru in plus conteaza. Insa Bosch mereu va avea un raspuns la orice problema de uz casnic! Cu robotii de bucatarie din seria MCM 4 Styline de la Bosch gatitul va fi o placere. Constructie compacta: corp unitar pentru montarea vasului si a blenderului
Comod si accesibil: in interiorul carcasei MCM 4 este disponibil un sertar special pentru pastrarea accesoriilor
Sigur si stilat: noul robot MCM 4 Styline de la Bosch este atat fiabil, placut estetic avand o forma moderna Dispozitiv compact cu posibilitati multiple Desi are dimensiuni reduse, noul robot de la Bosch se poate mandri cu o putere apreciabila de 800 W. Capacitatea de incarcare a robotului de 1 kg aluat pur si simplu ne uimeste!
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-5

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet+ QB602H38, 900 W, bol 4.6 l, blender 1.5 l, 6 viteze + Pulse, Argintiu

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Puternic si versatil, este partenerul ideal atunci cand vrei sa testezi retetele de patiserie
MasterChef Gourmet + a fost special creat pentru persoanele care vor sa-si depaseasca limitele in bucatarie si te va insoti de fiecare data cand vrei sa-ti testezi talentul de patiser si sa prepari torturi si alte prajituri delicioase: mousse de ciocolata, fursecuri, briose. Albusuri pufoase, ferme si aerate de fiecare data, chiar si in cantitati foarte mici
Datorita formei speciale a celui de-al treilea nivel de fire extins, telul ajunge usor la baza vasului, mixand toate ingredientele, pentru rezultate omogene in cel mai scurt timp! Miscare planetara duala de amestecare pentru rezultate optime
Cu miscarea planetara duala de amestecare, capul robotului de bucatarie si instrumentul de patiserie se rotesc in directii opuse pentru a obtine rezultate omogene de fiecare data. Recipient cu capacitate de 4.6L
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-6

Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287, 900 W, bol 4.3 l, blender 1.5 l, viteza variabila + Pulse, Argintiu/Inox

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Simplitate si calitate. Daca sunteti incepator in bucatarie si cautati un produs cu numeroase frunctii care sa va ajute in prepararea rapida si usoara a mancarurilor, atunci robotul de bucatarie KENWOOD PROSPERO este ideal pentru dumneavoastra. Kenwood PROSPERO ocupa un spatiu foarte mic si poate fi folosit in fiecare zi. Robotul de bucatarie dispune de o gama variata de accesorii practice si de componente testate de inalta calitate. Datorita functiilor sale de amestecare si framantare, puteti pregati numeroase mancaruri, deserturi si bauturi.
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-7

Robot bucatarie Electrolux, EKM4620, 1000W, doua boluri inox, 10 viteze, accesorii incluse, viteza variabila, Auriu

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Robot bucatarie Electrolux, EKM4620, 1000W, doua boluri inox, 10 viteze, accesorii incluse, viteza variabila, Auriu Robot de bucatarie multifunctional, va ajuta in pregatirea retetei preferate. Performanta, optiuni si accesorii pentru a indeplini toate dorintele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile masina de tocat cat si razatoare*.
*se achizitioneaza separat. Mixerul este echipat cu o spirala pentru aluat, un tel si o paleta pentru a scurta timpul de framantare a aluatului pana devine lipicios, de pasare completa a cartofilor, de batere frenetica a friscai sau de amestecare lenta a compozitiei de prajitura. Orice doriti sa faceti si pentru oricati musafiri, lasati robotul Kitchen Assistent sa lucreze pentru dumneavoastra.
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-8

Robot de bucatarie Tefal Wizzo QB309838, 700W, 4L, functie pulse, mixer, carlig pentru aluat, Negru

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Robotul de bucatarie Wizzo iti va simplifica viata in bucatarie! Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentata Flex Whisk succesul este garantat. De acum prepararea de biscuiti, pizza, prajituri sau torturi nu va mai reprezenta un secret pentru tine! Retetele pe care ti-ai dorit mereu sa le prepari dar nu ai indraznit niciodata vor deveni floare la ureche. Datorita deschiderii frontale si a pozitionarii butoanelor, nu va mai fi nevoie sa cauti comenzile imprejurul aparatului. Datorita designului sau inteligent robotul de bucatarie Wizzo se potriveste perfect in orice bucatarie.
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-9

Robot de bucatarie Philips HR7627/00, 650 W, Bol 1.5 l, Alb

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri! Accesorii pentru disc din otel inoxidabil de inalta performanta Ajunge sa selectati accesoriul corect pentru disc din otel inoxidabil pentru a pregati ingredientul favorit si sa il fixati cu un clic in suportul discului. Performanta a fost testata extensiv pentru a oferi cele mai bune rezultate de feliere si radere. 
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-10

Robot de bucatarie Gorenje SB800W, 800 W, Functie Pulse, Blender, 5 Accesorii pentru tocat si maruntit, Alb

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Cu ajutorul acestui robot de bucatarie, dumneavoastra puteti taia, framanta, felia si amesteca ori de cate ori este nevoie. SB800W este ajutorul ideal in orice bucatarie si pentru oricine!
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-11

Robot de bucatarie Zelmer ZFP1100C, 1000 W, bol 4 l, 12 viteze, Crem

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Zelmer ZFP1100C este asistentul perfect in bucatarie cu care puteti mixa ingredientele, puteti framanta aluat si nu numai fara prea mari eforturi. Datorita miscarii planetare ingredientele sunt mixate perfect. Materialul metalic din care este confectionat corpul robotului este de calitate ceea ce ii ofera produsului durabilitate.
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-12

Robot multifunctional Magimix CS5200XL Premium (3 accesorii gratuite), 1100W, Motor profesional

Roboti de Bucatarie Deosebiti
FABRICAT IN FRANTA 30 DE ANI GARANTIE PENTRU MOTORUL PROFESIONAL (Inductie) Acum mai bine de 40 de ani in Franta, in renumita zona gastronomica a Burgundiei (Burgogne), MAGIMIX inventa robotul multifunctional de bucatarie. De atunci, MAGIMIX a produs aproape 10 milioane de roboti de bucatarie si ocupa astazi cu mandrie cele mai importante locuri in bucatariile din intreaga lume. Produsele MAGIMIX sunt proiectate si construite pentru a face viata mai usoara tuturor clientilor sai, fie ca sunt Chef renumiti sau doar gastronomi pasionati. Fabricati in intregime in Franta, robotii de bucatarie MAGIMIX au un motor profesional ultra-silentios cu reglare automata a puterii de lucru, care functioneaza pe baza de inductie si care are asigurata o garantie de functionare de 30 de ani (uz casnic)

ROBOTI DE BUCATARIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-13

Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM245, 900 W, bol 4.3 l, blender 1.8 l, viteza variabila

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Roboti de Bucatarie Deosebiti. Un robot compact dar puternic destinat bucatariilor mici. Robotul de bucatarie compact Kenwood Prospero KM245 alb de 900W este special conceput pentru a usura prepararea mancarurilor. Simplitate: Daca spatiul este neincapator sau faci primii pasi in prepararea mancarurilor si esti in cautarea unui robot simplu cu functii care va vor oferi incredere, atunci Prospero este aparatul potrivit pentru dumneavoastra. Robotul de bucatarie Kenwood Prospero este un aparat mic pentru uz casnic, ideal pentru utilizarea usoara de zi cu zi in familie.
 
14-roboti-de-bucatarie-deosebiti-14

Robot de bucatarie Panasonic MK-F500WXE, 1000 W, bol 1.5 l, blender 1 l, viteza variabila

Roboti de Bucatarie Deosebiti
Panasonic MK-F500SXE este un robot de bucatarie multifunctional care va ajuta sa diversificati mesele. Gustari proaspete si speciale de fiecare data pentru prieteni si familie. Tocati legume, carne, macinati nuci, feliati, mixati fructe inghetate si altele, printr-o simpla atingere a butonului potrivit. Robotul va permite sa faceti aceste preparate rapid si simplu.

Nota: Produsele prezentate au fost alese din oferta emag