fashiondays.ro

Haine office pentru toamna 2018!

haine-office-pentru-toamna-2018-1

Imbracaminte office must have pentru birou toamna aceasta


Ce purtam toamna aceasta la birou? Cu siguranta piesele pe care le alegem in acest anotimp trebuie sa fie vesele, colorate, cu detalii interesante si croiuri impecabile. Piesele must have pentru birou toamna aceasta trebuie sa spuna “out of ordinary” pentru ca e timpul sa vrei altceva. Noi iti propunem o reinterpretare a pieselor office clasice.

Este momentul sa te axezi pe culori tari, care sa-ti puna in valoare trasaturile si care sa ofere tinutei tale un apect placut si vibrant. Opteaza pentru croiuri feminine, ce urmeaza linia corpului si pun formele in valoare. Detaliile fac intotdeauna diferenta: insertiile de paspoal, volanele si printurile grafice sunt la ele acasa sezonul acesta.

Haine office pentru toamna 2018 - Costumul deux pieces


Costmul deux pieces  este outfitul perfect pentru birou. Insa toamna aceasta nu trebuie sa te limitezi la culori inchise  sau neutre. Alege o culoare tare preum ocrul si intoarce toate privirile. Daca vrei ceva mai grafic si mai impozant alege carourile, sunt la mare cautare in acest sezon.

Uita de pantalonii  conici. Opteaza pentru cei cu croi larg sau drept. Inca poti lejer sa porti pantaloni trei sfert. Sacoul cambrat la unul sau doua randuri de nasturi si cu rever ascutit este obligatoriu.
haine-office-pentru-toamna-2018-2haine-office-pentru-toamna-2018-3

Haine office pentru toamna 2018 - Fusta conica


Esti adepta fustelor si le preferi oricand in loc de o pereche de pantaloni? Atunci fusta conica este salvarea ta pentru zilele de birou. Scoate-o dina nonimat si alege o culoare puternica pentru aceasta precum un rosu aprins. Te vei putea juca la capitolul combinatii. Daca vei vrea un outfit dramatic, atunci o poti combiuna cu o camasa neagra sau un top alb daca nu vrei sa iesi din zona te de confort.
haine-office-pentru-toamna-2018-4

 

Haine office pentru toamna 2018 - Camasa alba


Camasa alba a fost si ramane piesa de baza pentru o tinuta office. Alege o camasa alba din bumbac, cambrata, cu guler ingust si cu detalii elegante precum insertii de paspoal la maneci. Ofera-i un plus de eleganta si accesorizeaz-o cu o brosa din material.

haine-office-pentru-toamna-2018-5

Pentru a avea o tinuta de pe birou impecabila si bine aleasa trebuie doar sa urmezi cateva reguli simple. Alege culori vesele care te avantajeaza si care te vor scoate din anonimat. Alege croiul care iti vor pune silueta in valoare si nu uita de tocuri. Pantofii stilettos sunt un must!

Haine Office Online - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/piese-office-must-have-pentru-toamna-2018/