dyfashion.ro

Jachete Dama la Moda

Jacheta bleu scurta din piele ecologica

Jacheta bleu scurta din piele ecologica • Raspberry

Jachete Dama la Moda
Jacheta bleu scurta din piele ecologica; Jacheta scurta dama Buzunare cu fermoar argintiu Se incheie in fata cu fermoar argintiu Curea atasata in partea de jos Captuseala bleu Buzunarel mic aparent in partea din fata Ideala pentru zilele racoroase Poate fi combinata usor cu blugi pantaloni rochii Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete din piele ecologica! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

JACHETE DAMA LA MODA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Jacheta neagra din piele ecologica tip biker

Jacheta neagra din piele ecologica tip biker • Effect

Jachete Dama la Moda
Jacheta neagra din piele ecologica tip biker Jacheta din piele ecologica Model biker cu guler Cambrata pe corp Se inchide cu fermoar lateral Are buzunare oblice functionale care se inchid cu fermoar Fermoar la incheieturi Aplicatii din piele pe umeri Imblanita pe interior Compozitie materiale 52% piele ecologica 48% poliester Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii elegante! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Jacheta dama mov cu broderie si perle

Jacheta dama mov cu broderie si perle • Venezia

Jachete Dama la Moda
Jacheta dama mov cu broderie si perle Jacheta dama mov Jacheta din lana Accesorizata cu broderie si perle Accesorizata cu fir auriu Croi lejer Crordon negru in talie pentru cambrare ( detasabil ) Maneci trei sferturi Material: 50% lana 50% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Jacheta eleganta dama accesorizata cu ciucuri

Jacheta eleganta dama accesorizata cu ciucuri • Venezia

Jachete Dama la Moda
Jacheta eleganta dama accesorizata cu ciucuri Jacheta eleganta dama Jcheta din bumbac accesorizata cu ciucuri Margele in zona taliei Accesorizata cu nasturei diferiti; Nu are dublura cordon in talie Buzunare mari Material:55% bumbac 45% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Jacheta eleganta din brocard imprimat

Jacheta eleganta din brocard imprimat • Hermosa

Jachete Dama la Moda
Jacheta eleganta din brocard imprimat Jacheta dama eleganta Jacheta din brocard imprimat Maneca lunga usor evazata Buzunare laterale functionale Pliu dublu pe spate Se inchide cu capse ascunse Dublata cu captuseala Material: 100% bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jahete dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S
Jacheta eleganta kaki din stofa accesorizata cu broderie aurie

Jacheta eleganta kaki din stofa accesorizata cu broderie aurie • Effect

Jachete Dama la Moda
Jacheta eleganta kaki din stofa accesorizata cu broderie aurie Jacheta eleganta dama Jacheta kaki din stofa Revere mari Accesorizata in talie la maneci si pe revere cu broderie aurie Captuseala satinata maro-aurie Se inchide cu capse aurii Material:100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete din stofa! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
Jacheta traditionala kaki

Jacheta traditionala kaki • Venezia

Jachete Dama la Moda
Jacheta traditionala kaki; Jacheta eleganta dama Jacheta kakidin bumbac Accesorizata cu fir auriu Se incheie in fata cu doua panglici kaki Combinatie de culori kaki galben mustar negru Croi pe corp Material: 80%bumbac 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante jachete kaki! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Jacheta traditionala neagra cu broderie

Jacheta traditionala neagra cu broderie • Venezia

Jachete Dama la Moda
Jacheta traditionala neagra cu broderie Jacheta eleganta dama Jacheta neagra cu broderie florala; Se incheie cu un nasture mov Cusatura mov la maneci in partea de jos Margine kaki; Material:80%bumbac 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante jachete brodate! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Jacheta eleganta bej din stofa bucle

Jacheta eleganta bej din stofa bucle • Effect

Jachete Dama la Moda
Jacheta eleganta bej din stofa bucle  Jacheta dama eleganta Jacheta bej din stofa bucle Accesorizata cu dantela ivoire din bumbac Detalii metalice; Jacheta eleganta matlasata; Captuseala ivoire Se incheie cu snur din dantela ivoire Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Jacheta eleganta din stofa in carouri

Jacheta eleganta din stofa in carouri • Hermosa

Jachete Dama la Moda
Jacheta eleganta din stofa in carouri Jacheta eleganta dama Jacheta din stofa boucle in carouri Jacheta este dublata cu captuseala matlasata neagra Croi esimetric Buzunare functionale accesorizate cu piele ecologica neagra Se incheie cu nasturi argintii Material: 80% bumbac 18% lana 2% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante jachete! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Jacheta eleganta rosie cu maneci clopot

Jacheta eleganta rosie cu maneci clopot • Raspberry

Jachete Dama la Moda
Jacheta eleganta rosie cu maneci clopot Jacheta eleganta dama Maneci lungi tip clopot in partea de jos Buzunare aparente in fata Nu are sistem de inchidere Captuseala rosie Material: 64% poliester 33% vascoza 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Jacheta army cu broderie si blana

Jacheta army cu broderie si blana • Ade

Jachete Dama la Moda
Jacheta army cu broderie si blana Jacheta army dama Accesorizata cu blana; Detalii din broderie pe maneci Buzunare mari pe partea din fata Se incheie cu nasturi; Croi drept Nu are captuseala Material 100% bumbac; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Jacheta scurta mustar cu blanita neagra

Jacheta scurta mustar cu blanita neagra • Atmosphere

Jachete Dama la Moda
Jacheta scurta mustar cu blanita neagra Jacheta dama galben mustar Jacheta matlasata cambrata pe corp Se incheie cu fermoar auriu Blanita neagra la gat si la maneci Jacheta toamna-iarna galbena Material 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Jacheta gri din lana

Jacheta gri din lana • Venezia

Jachete Dama la Moda
Jacheta gri din lana; Jacheta dama Jacheta din lana cu detalii deosebite Se incheie in fata cu un cordon galben Pietricele argintii aplicate pe margine Detalii cu fir auriu si galben Material: 80% lana 20% poliamida Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Jacheta scurta rosie din piele ecologica

Jacheta scurta rosie din piele ecologica • Escape

Jachete Dama la Moda
Jacheta scurta rosie din piele ecologica Jacheta scurta rosie Jacheta din piele ecologica Se inchide cu fermoar scurt in partea din fata Guler rever fantezie Decolteu adanc Cambrata pe talie Material;98% poliester 2% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Jacheta scurta din piele ecologica roz pudra

Jacheta scurta din piele ecologica roz pudra • Raspberry

Jachete Dama la Moda
Jacheta scurta din piele ecologica roz pudra; Jacheta scurta dama Buzunare cu fermoar argintiu Se incheie in fata cu fermoar argintiu Curea atasata in partea de jos Captuseala roz pudra Buzunarel mic aparent in partea din fata Ideala pentru zilele racoroase Poate fi combinata usor cu blugi pantaloni rochii Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete din piele ecologica! * Modelul nostru poarta marimea S(36).

JACHETE DAMA LA MODA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Jacheta dama denim cu guler de blana neagra

Jacheta dama denim cu guler de blana neagra • Escape

Jachete Dama la Moda
Jacheta dama denim cu guler de blana neagra; jacheta denim captusita guler blana artificiala; matlasata pe interior buzunare laterale se inchide cu fermoar si capse metalice croi pe corp maneca lunga material;98% bumbac 2% lycra fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete denim!