fashiondays.ro

Outfituri adaptate la sezonul rece

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_1

Top piese must wear pentru toamna!


Tendintele toamna-iarna ne ofera multiple posibilitati de a ne crea outfituri adaptate la sezonul rece. Fie ca vorbim de paltoane, rochii, pulovere sau cardigane, acest sezon ne incanta cu printuri ubercool, de la animal print, la carouri inspirate din mostenirea britanica si culorile specifice modei anilor 80. Iata si lista noastra cu 7 must wear piese care sa nu va lipseasca din garderoba in acest sezon.

 

1.Sacoul cu croi drept


Pentru ca toamna se numara sacourile din garderoba noastra el nu trebuie sa lipseasca. Aceasta toamna ne propune sacoul cu croi drept, cu buzunare si rever lung. Opteaza pentru unul uni, pe care sa il poti combina cu diverse piese si pe care sa il poti purta cat mai divers.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_2

 

Colecţia nouă La revedere, Septembrie Însorit! vezi aici 

 

2.Rochia cu imprimeu floral


Indiferent de anotimp, imprimeul floral este mereu prezent si reinterpretat. Pentru zilele calde de toamna opteaza pentru o rochie midi, clos si cu imprimeu floral. Cu cat mai mari florile, cu atat mai bine. Pentru a-i pune in valoare imprimeul alege una dintr-un material delicat, pe care sa o porti cu diverse alte texturi, in functie de eveniment.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_3

 

3.Salopeta de inspiratie masculina


Pentru evenimentele speciale din aceasta toamna alege sa porti o salopeta. Propunerea noastra este salopeta de inspiratie masculina, cu rever ascutit, maneca lunga si pantaloni conici. Pentru a-i oferi acea nota de feminitate, iesi din tipare, si alege un imprimeu delicat, precum dungile fine si un cordon care sa-ti marcheze talia.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_4

 

4.Rochia maxi clos


Marcheaza evenimentele unde dress-code-ul este “elegant” cu o rochie maxi, suprapusa si cu numeroase pliuri suprapuse ce-i ofera fluiditate si eleganta. Cureaua cu aplicatii de pietre este un must!

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_5

 

5.Fusta conica imprimata


Pentru ca zilele la birou sa fie mai senine si mai colorate poti alege o fusta conica cu imprimeu floral. O poti purta intr-o varietate de combinatii, doar tine cont ca less is more si incearca sa echilibrezi partea superioara cu piese uni.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_6

 

6.Paltonul


O piesa de baza in sezonul rece este cu siguranta paltonul. Cu rever sau cu guler rusesc cu unul sau doua randuri de nasturi, va fi mereu piesa pe care sa te bazezi indiferent de outfitul pentru care optezi.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_7

 

7.Rochia conica office


Pentru birou, investeste intr-o rochie potrivita pentru orice tip de silueta precum cea clos. Pentru a o scoate in anonimat concentreaza-te pe imprimeul. Noi iti recomandam carourile, la mare cautare in acest sezon. Fii atenta la detalii si alege o rochie de inspiratie office cu mansete contrastante, cu nasturi si buzunare.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_8

 

8.Rochia casual din tricot


Alternativa fustei conice este rochia conica. O piesa pe care nu mai trebuie sa o stilizezi atat de mult, mai ales daca alegi una cu un imprimeu floral.

outfituri_adaptate_la_sezonul_rece_9

Colecţia nouă La revedere, Septembrie Însorit! vezi aici 

Sursa articol:
https://starsblog.ro/top-7-piese-must-wear-pentru-toamna/