dyfashion.ro

Geci si Paltoane Romanesti

Geaca neagra matlasata din fas

Geaca neagra matlasata din fas • Hermosa

GECI si PALTOANE
Geaca neagra matlasata din fas Geaca neagra matlasata; Geaca lunga de dama Geaca din fas matlasat dublata cu captuseala Cambrata pe talie Buzunare functionale cu fermoar auriu Gluga detasabila accesorizata cu blana artificiala Catarama la guler Detalii din peiele ecologica neagra pe margini Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

GECI ROMANESTI VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Geaca de toamna roz cu doua fete

Geaca de toamna roz cu doua fete • Effect

GECI si PALTOANE
Geaca de toamna roz cu doua fete Geaca subtire de toamna din fas Se inchide cu capse Reversibila o fata este roz simpla iar cealalta roz cu imprimeu floral bleumarin Buzunare laterale functionale pe ambele fete Maneca larga trei sferturi Croi lejer ; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete din stofa! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
Geaca de toamna albastra din fas reversibila

Geaca de toamna albastra din fas reversibila • Effect

GECI si PALTOANE
Geaca de toamna albastra din fas reversibila Geaca subtire de toamna din fas Se inchide cu capse Reversibila o fata este baby blue iar cealalta are imprimeu floral roz Buzunare laterale functionale pe ambele fete Maneca larga trei sferturi Croi lejer; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete din stofa! * Modelul nostru poarta marimea 38(M
Geaca verde inchis cu gluga si guler din blana artificiala

Geaca verde inchis cu gluga si guler din blana artificiala • Hermosa

GECI ROMANESTI
Geaca verde inchis cu gluga si guler din blana artificiala Geaca verde incchis dama Gluga si guler din blana artificiala detasabila Se incheie cu fermoar Fenta cu capse Buzunare aparente cu fermoar negru Buzunare functionale laterale Geaca din fas matlasat dublata cu captuseala matlasata Cambrata pe talie Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36);Dimensiuni produs marimea S: Bust 94-96 - Talie 86-88 talie
Geaca neagra de fas cu blanita pe guler

Geaca neagra de fas cu blanita pe guler • Raspberry

GECI si PALTOANE
Geaca neagra de fas cu blanita pe guler Geaca de dama de fas neagra Geaca de fas calduroasa Blanita neagra pe guler Gluga ascunsa in guler Guler inalt Se incheie cu fermoar argintiu Buzunar mic in partea din fata cu fermoar Buzunare laterale; Material: : 100% Poliester Captuseala 100% Poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase geci! * Modelul nostru poarta marimea XS(34)
Geaca de dama burgundy


Geaca de dama burgundy • Ade

GECI si PALTOANE
Geaca burgundy este alegerea perfecta pentru sezonul rece ce urmeaza sa vina;Este o geaca de dama scurta confectionata din poliester se inchide cu fermoar este prevazuta cu buzunare croi simplu si aspect stramt;Pe langa aspectul deosebit geaca burgundy este si foarte confortabila si te va feri de frig;de fiecare data cand o vei purta. Este o pata de culoare in sezonul friguros. Material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase si frumoase geci!
Palton grena din lana

Palton grena din lana • MBG

GECI si PALTOANE
Palton grena din lana; Palton dama din lana; Palton matlasat grena dama Se incheie cu fermoar argiuntiu Buzunare functionale in fata Usor cambrat pe talie Revere mari Captuseala neagra Material:80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) 
Palton mov cu detalii mustar

Palton mov cu detalii mustar • MBG

GECI si PALTOANE
Palton mov cu detalii mustar Palton matlasat mov Palton trei sferturi dama Palton elegant cu detalii mustar in zona nasturilor la buzunare si gat Buzunare functionale Se incheie cu nasturi negri cu auriu si doua capse la guler Captuseala neagra Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane de dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36
Palton roz pudra cu nasturi negri

Palton roz pudra cu nasturi negri • Raspberry

PALTOANE ROMANESTI
Palton roz pudra cu nasturi negri Palton elegant roz pudra Se incheie in partea din fata cu nasturi negri Buzunare in fata Captuseala roz pudra Lungime de la sub brat: 49 cm Material: 51% poliester 49% lana Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane!  * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Palton elegant gri accesorizat cu blanita detasabila

Palton elegant gri accesorizat cu blanita detasabila • Raspberry

GECI si PALTOANE
Palton elegant gri accesorizat cu blanita detasabila Palton elegant dama Palton gri din stofa Accesorizat la gat cu blanita gri detasabila Se incheie cu un nasture argintiu si doi nasturi gri Buzunare functionale Captuseala gri sidefat Material: 96% poliester 3% vascoza 1% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Palton dama cu blana neagra la gat si detalii din piele ecologica

Palton dama cu blana neagra la gat si detalii din piele ecologica • Hermosa

GECI si PALTOANE
Palton dama cu blana neagra la gat si detalii din piele ecologica Palton negru cu punctulete albe Accesorizat cu blana artificiala neagra la gat Blana este detasabila Se incheie cu fermoar argintiu pe o parte Buzunare functionale cu margine din piele ecologica neagra Piele ecologica neagra la maneci pa partea din spate Fermoare argintii ornamentale pe maneci in partea de jos Material: 45% poliester 30% lana 25% bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Palton elegant gri din lana

Palton elegant gri din lana • MBG

GECI si PALTOANE
Palton elegant gri din lana Palton elegant gri Palton dama din lana Buzunare functionale Se incheie cu nasturi gri in forma de trandafir Captuseala neagra Usor cambrat pe talie Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Palton gri din lana cu insertii piele ecologica

Palton gri din lana cu insertii piele ecologica • MBG

GECI si PALTOANE
Palton gri din lana cu insertii piele ecologica Palton dama din lana Palton matlasat Insertii din piele ecologica neagra pe umeri Se incheie cu nasturi Usor cambrat pe talie Captuseala neagra Material: 80%lana 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Palton elegant galben mustar cu detalii din broderie neagra

Palton elegant galben mustar cu detalii din broderie neagra • Ade

GECI si PALTOANE
Palton elegant galben mustar cu detalii din broderie neagra Palton elegant galben mustar Palton elegant dama Accesorizat cu broderie neagra in talie si la gat Nasturi mari negri Buzunare mari in fata Se cambreaza cu cordon galben in talie Revere mari Captuseala ivoire Material: 50% poliester 30% lana 20% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
Palton rosu din lana cu blana neagra la gat

Palton rosu din lana cu blana neagra la gat • MBG

GECI si PALTOANE
Palton rosu din lana cu blana neagra la gat; Palton dama rosu elegant Palton scurt din lana Accesorizat cu blana neagra la gat ce se poate da jos Se incheie in fata cu nasturi negri decorati cu pietricele Captuseala neagra Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama rosii! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

  PALTOANE ROMANESTI VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra


Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra • Atmosphere

GECI si PALTOANE
Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra Palton dama trei sferturi in carouri Palton din stofa groasa cu gluga Accesorizat la maneci si gluga cu blana neagra Se cambreaza in talie cu un cordon Se incheie cu nasturi negri Palton captusit; Material 90% lana 10% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
Palton elegant gri deschis cu nasturi negri

Palton elegant gri deschis cu nasturi negri • Raspberry

GECI si PALTOANE
Palton elegant gri deschis cu nasturi negri Palton elegant dama Palton scurt gri deschis Se incheie in partea din fata cu nasturi negrii Buzunare functionale Croi lejer Captuseala gri satinat Material:34% poliester 33% acriloc 27% lana 4% elastan 2% alte fibre Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)