dyfashion.ro

Imbracaminte pentru scoala

piese-de-imbracaminte-pentru-scoala-1

Toamna se numara piesele must have pentru scoala!


Cu toate ca suntem melancolice si ne-am dori ca vara sa tina la infinit, a inceput scoala, semn ca toamna si-a intrat deja in dreturi. Am vrut sa fim cu un pas inainte si ne-am facut deja temele cu cele mai cool piese de imbracaminte pentru scoala.

Cea mai buna alegere pentru zilele de scoala sunt tinute lelejere, casual, in care sa te simti bine. Cea mai importanta regula este un smart mix&match. Pe principiul o piesa simpla sau banala, poate fi scoasa din anonimat de una chic, colorata sau cu detalii interesante.

Piesa de baza pentru conceperea oricarei tinute pentru scoala sunt jeansii. Ca vorbim de cei extra-large, boyfriend sau cei slim si extra slim, jeansii vor fi intotdeauna piesa pe care sa ne bazam. Dincolo de croiul acestora, detalii privind aspectul lor, precum rupturi, buzunare sau franjuri, raman la atitudinea fiecaruia. La fel si la capitolul culoare. Opteaza pentru una care te avantajeaza si care ti se potriveste tipului tau de silueta.

piese-de-imbracaminte-pentru-scoala-2

Cu ce ne asortam jeansii? Da, inca nu este atat de frig incant sa avem nevoie de pulovere groase, dar diminetile reci necesita ceva mai mult decat un tricou. Cea mai chic alegere sunt camasile din bumbac, evident, cu croi lejer. Daca preferi un stil punk sau cu influente rock’n’roll, atunci alege o camasa in carouri cu buzunare. Tinzi mai mult spre un stil chic si feminin? Atunci o camasa cu insertii de borderie poate fi cea mai buna optiune.

piese-de-imbracaminte-pentru-scoala-3piese-de-imbracaminte-pentru-scoala-4

Overlaying? Da, ziceam doar ca toamna si-a intrat in drepturi si diminetile au devenit deja racoroase. Pentru a-i oferi un finish casual, dar up-to-date tinutei tale, alege cardiganul. Unul lung, cu buzunare supradimensionate este exact piesa de care tinuta ta are nevoie pentru a intra in categoria “tinute alese cu atentie”.

piese-de-imbracaminte-pentru-scoala-5

Opteaza pentru incaltari lejere, tenesi, pantofi sport sau botine si esti gata de drum. Hai, spor la treaba si sa fie un an cu reusite!

Back to School - Vezi colectia completa AICI

Sursa:
https://starsblog.ro/toamna-se-numara-piesele-must-have-pentru-scoala/