dyfashion.ro

Rochii si salopete pentru orice ocazie

rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-1
Ti-am pregatit o colectie noua de rochii si salopete din care nu lipsesc detaliile inedite, culorile stralucitoare si tesaturile de calitate, asa cum te-am obisnuit de fiecare data.

Noile modele de rochii de zi si de seara impresioneaza prin texturi glamour si elemente originale de design, concepute si plasate in asa fel incat sa-ti avantajeze silueta si sa completeze tinuta printr-o nota feminina, senzuala, romantica sau dramatica. Am ales o cromatica indrazneata, pusa in valoare de lucirea pretioasa a unor tesaturi precum lurexul sau dantela cu paiete, dar am mizat si pe rafinamentul nuantelor neutre, care iti evidentiaza frumusetea naturala.

Rochii de zi cool in nuante metalice


Nuantele metalice de argintiu si auriu sunt in tendintele modei si sezonul acesta, si pe langa faptul ca arata de-a dreptul spectaculos, daca le porti ziua vei reusi sa-ti compui niste tinute cool care nu vor trece neobservate. Deloc opulente, modelele de rochii midi Kaily din noua colectie au o croiala care iti imbratiseaza delicat silueta, accentuand talia printr-un cordon, iar detaliile chic de design, precum decupajele de la umeri sau gulerul tip tunica, confera un farmec aparte. Le poti combina cu botine si jachete stil biker din piele ecologica, pentru un look stylish-casual si cu jachete din lana sau cardigane si pantofi cu toc pentru a obtine o tinuta eleganta.

rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-2rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-3

Bineinteles, optiunile de accesorizare sunt numeroase si depind atat de stilul tau, cat si de vreme si ocazie, insa rochiile de zi in nuante metalice sunt niste piese de baza ale unei garderobe complete.

 

Salopete in culori vii pentru o experienta vestimentara confortabila si rafinata


Cu siguranta ai depasit pana acum prejudecatile conform carora salopetele sunt niste piese vestimentare prea putin feminine, poate chiar intimidante sau dificil de accesorizat. Dupa cateva sezoane in care s-au regasit printre preferatele designerilor internationali, salopetele au devenit un must-have pentru garderoba ta.

rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-4rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-5

Noi ti-am pregatit cateva modele monocromatice, croite in asa fel incat sa-ti contureze o silueta armonioasa. Am folosit nuante intense, detalii avantajoase de design, precum volanul peplum, recunoscut pentru capacitatea de a-ti pune in valoare talia, si insertii seducatoare de dantela. Linia evazata a pantalonului salopetei Ozana, o croiala care revine in tendinte in aceasta toamna, se potriveste oricarui tip de silueta, dand senzatia unor picioare mai lungi.

Asadar, daca iti place sa dansezi la petreceri intr-o tinuta confortabila si in acelasi timp rafinata, si daca preferi un outfit usor nonconformist, te poti baza pe noile modele de salopete Miss Grey.


Rochii de ocazie midi si lungi cu aspect pretios


rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-6rochii-si-salopete-pentru-orice-ocazie-7

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-salopete-colectie-noua/