fashiondays.ro

Site Haine de Firma pentru Sezonul Rece

HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-1

Colectia de haine de toamna/iarna pentru barbati


Toamna si iarna trebuie sa dam o atentie mult mai mare garderobei decat in sezonul cald. In sezonul rece cumparam mult mai multe haine si pentru a ne simti bine trebuie sa cumparam haine de toamna/iarna de calitate din materiale bune si fiabile. As recomanda haine de toamna sau de iarna de firma. O sa spuneti ca este mai scump, insa o sa va contrazic si va spun ca merita sa alegeti calitatea in detrimentul hainelor no name.

Astazi o sa discutam putin de colectia de haine de toamna/iarna pentru barbati. Online veti descoperi multe modele de tinute de toamna/iarna pentru barbati insa va aduc in atentie noua colectie de haine de la answear. Daca ati cautat haine in magazinele obisnuite sau pe internet si nu ati gasit inca hainele pe care vi le doriti uitati-va un pic si pe recomandarile noastre de azi:

 

SITE HAINE DE FIRMA PENTRU SEZONUL RECE - Blugi de firma


Blugii sunt nelipsiti din garderoba tot anul in diverse forme si culori. Toamna si iarna blugii ocupa un loc mai special, mai ales pentru barbati. Si in acest an, la barbati se poarta blugii mai stramti si conici.Am ales doua model de Skinny Jeans care mi-au placut. Sunt blugi de firma produsi de Jack & Jones si de Tom Tailor Denim. Dar poate vreti sa vizualizati colectia completa de blugi de firma pentru barbati, foarte simplu, la un click distanta


HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-2
BLUGI DE FIRMA AICI
HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-3
BLUGI DE FIRMA AICI

 

SITE HAINE DE FIRMA PENTRU SEZONUL RECE - Bluze si pulovere de firma


Si bluzele si puloverele au locul lor in garderoba de toamna-iarna. Answear va pregateste si in acest an o colectie de bluze si pulovere foarte frumoase pentru barbati, produse de firme consacrate. Preturile sunt accesibile si este imposibil sa nu gasiti ceea ce cautati daca aveti rabdare sa rasfoiti putin paginile site-ului. Eu am ales o bluza Wrangler si un pulover Mango Man care mi-au placut in mod deosebit.


HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-4
BLUZE DE FIRMA AICI
HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-5
PULOVERE DE FIRMA AICI

 

SITE HAINE DE FIRMA PENTRU SEZONUL RECE - Geci si paltoane de firma


Putem sa trecem peste anotimpul rece fara geci si paltoane? Nicidecum! Am gasit o colectie impresionanta de geci si paltoane de firma pentru barbati, care mai de care mai frumoase si bineinteles calduroase. Pot fi varianta optima pentru dvs sa treceti cu brio peste gerul si frigul care se apropie cu pasi repezi. Mi-a fost atrasa atentia de o geaca Jack & Jones si de un palton Medicine


HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-6
GECI DE FIRMA AICI
HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-7
PALTOANE DE FIRMA AICI

 

SITE HAINE DE FIRMA PENTRU SEZONUL RECE - Pantaloni de firma


Alaturi de blugi, pantalonii lungi ocupa un loc important in ceea ce priveste garderoba de toamna/iarna. As alege blugi din materiale naturale cum ar fi bumbacul de exemplu. Va propun 2 modele de pantaloni lungi de firma, pantaloni casual care pot fi asortati usor la orice tinuta.


HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-8
PANTALONI DE FIRMA AICI
HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-9
PANTALONI DE FIRMA AICI

 

SITE HAINE DE FIRMA PENTRU SEZONUL RECE - Ghete si pantofi sport de firma



HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-10
PANTOFI DE FIRMA AICI
HAINE-DE-FIRMA-PENTRU-SEZONUL-RECE-11
PANTOFI DE FIRMA AICI

Probabil voi face un articol separat pe acest blog despre incaltaminte de firma pe care o puteti gasi online. Pana atunci va recomand sa nu faceti rabat de la calitate nici cand vine vorba de incaltamintea pentru sezonul rece. Ghetele si pantofii din piele naturala produsi de firme renumite puteti gasi in colectia answear si in acest an. Am selectat cate un model de pantof sport casual si un model de ghete care pot fi varianta ideala in ceea ce priveste calitatea si confortul in acest sezon

In speranta ca acest articol va va fi de folos, iar recomandarile noastre va vor ajuta sa gasiti ceea ce va doriti la un pret acceptabil va doresc spor la cumparaturi!