dyfashion.ro

Palton Pretty Girl negru elegant

palton-pretty-girl-negru-elegant-1

Paltonul, vedeta sezonului rece!


In sezonul rece paltonul este rege. Rimeaza nu? Cu pasi repezi timpul se raceste zi de zi tot mai mult. Sa ne bucuram de frumusetea toamnei si a iernii ce va veni insa totodata va trebui sa ne imbracam corespunzator sezonului. Fiind esential paltonul trebuie sa fie si elegant dupa parerea mea. Chiar daca este frig vrem sa aratam bine. Orice femeie apreciaza un palton care urmeaza frumos linia corpului, din materiale de calitate si chiar daca este frig sa ii puna in evidenta orice atu.

Alegerea unui palton elegant nu este tocmai simpla, sunt multe de luat in calcul in fuctie de felul in care aveti conformatia corporala. Trebuie sa alegeti bine si inspirat, paltonul sa va reprezinte cat mai bine pentru nu a fi un fiasco total si bani irositi. Din acest motiv astazi va fac o propunere care poate va va ajuta. Un model nou de palton elegant de la pretty girl o firma de imbracaminte cunoscuta in Romania. In fapt, colectia de paltoane pretty girl este una foarte frumoasa si eleganta si vi-o recomand cu caldura. Aveti de unde alege pentru toate gusturile si dimensiunile.

In sezonul de toamna iarna 2018-2019 Inpuff vine cu o colectie de paltoane fabricate in Romania, printre care si paltoanele pretty girl. Din punctul meu de vedere dupa ce am vizualizat mare parte din modelele de paltoane pretty girl expuse pe site pot spune ca reprezinta una dintre cele mai frumoase colectii de paltoane din online-ul romanesc. Si ca sa va scurtez asteptarea, mai jos iata paltonul selectat pentru azi, un nou model, un palton elegant fabricat de designeri romani.

Palton negru elegant cu fir irizant


palton-pretty-girl-negru-elegant-2palton-pretty-girl-negru-elegant-3

Descriere Palton negru elegant Pretty Girl:
• Palton negru elegant;
• Maneca lunga
• Cordon in jurul taliei
• Maneca lunga clopot
• Lungime midi; Buzunare laterale fuctionale
• Fabricat in Romania
• Modelul nostru poarta marimea S(36)

Paltoane elegante - vezi oferta completa