dyfashion.ro

Recomandare Tinute de Toamna Femei

recomandare-tinute-de-toamna-femei-1

5 piese rosii must-have pentru toamna asta


Va intrebati de ce rosii? Pentru ca se poarta culoarea! Si ce alta culoare mai vibranta si mai plina de viata ca rosul? Astazi va propun 5 piese vestimentare de culoare rosie,  care eu consider ca nu ar trebui sa lipseasca din garderoba vostra toamna aceasta!


1.Paltonul



recomandare-tinute-de-toamna-femei-2
PALTOANE DAMA VEZI OFERTA
Nu ai cum sa gresesti cu un palton in zilele mai friguroase de toamna. Asortat cu un tricou si blugi, la un costum sau chiar peste o rochie, paltonul este clar o piesa must-have. Vi-l propun pe acesta deoarece manecile clopot ies din tiparul clasic si cu siguranta nu veti trece neobservate. In plus, va oferi acel ceva aproape oricarei tinute.


2.Geaca din piele ecologica



recomandare-tinute-de-toamna-femei-3
GECI DAMA VEZI OFERTA
Cel de-al doilea item important pentru garderoba de toamna mi se pare geaca de piele ecologica. Dar de ce sa nu fie intr-o culoare, alta decat negru? Intotdeauna am considerat ca gecile din piele rosie arata foarte bine, sunt cool si dau o pata de culoare tinutei.


3.Pantalonii cu talie inalta



recomandare-tinute-de-toamna-femei-4
PANTALONI DAMA VEZI OFERTA
Acesti pantaloni merg de minune cu o pereche de pantofi sport, un tricou si un palton. Sau de ce nu cu un pulover supradimensionat? Sau cu o maleta. Ideea este ca sunt foarte versatili, pot fi casual, dar si mai eleganti si cel mai important: sunt foarte comozi. De asemenea, croiul lor accentueaza talia si se potriveste multor persoane.


4.Cizmele cu toc cui



recomandare-tinute-de-toamna-femei-5
CIZME DAMA VEZI OFERTA
Cizmele cu toc cui nu trebuie sa lipseasca. Sunt feminine si sunt in trend. Modelul ales de mine ca si recomandare are un look foarte relaxat, ce iti permite sa il porti in foarte multe situatii. Practic, sunt o investitie ce cu siguranta o vei folosi in mai multe situatii.


5.Puloverul larg



recomandare-tinute-de-toamna-femei-6
PULOVERE DAMA VEZI OFERTA
Nu poti sa treci prin sezonul de toamna fara un pulover cu un croi larg, supradimensionat. Acesta este foarte comod, are un aer relaxat, dar cumva feminin in acelasi timp. Poti sa ii sufleci manecile pentru un look si mai cool si chiar sa il combini cu o camasa sau o rochie pe dedesubt.

Ce parere aveti de aceste piese must-have? Sau ce alta culoare in afara de rosu ati alege? Chiar astept parerile  voastre despre piesele colorate pe care voi le considerati ca trebuie sa le avem in garderoba noastra de toamna!

Sursa articol: https://starsblog.ro/5-piese-rosii-must-have-pentru-toamna-asta/