dyfashion.ro

Rochii de seara din dantela, modele noi

Rochie albastra-inchis de ocazie tip creion din dantela cu aplicatii cu paiete

Rochie albastra-inchis de ocazie tip creion din dantela cu aplicatii cu paiete • Vessmary

Rochie de ocazie ideala pentru femeile care isi doresc sa imbine eleganta sofisticata cu aerul usor romantic. Rochia midi cu manecuțe transparente este realizata din dantela brodata, decorata cu paiete in ton dublata cu captuseala din stofa subtire, calitativa, intr-un design conic seducator subliniaza silueta si confera senzualitate tinutei. Cu accesoriile potrivite si pantofii in nuante aurii sau nude, aceasta tinuta poate fi purtata cu succes intr-o varietate de ocazii

ROCHII DE SEARA DIN DANTELA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE

Rochie LaDonna neagra de ocazie tip creion din dantela captusita pe interior cu aplicatii cusute manual

Rochie LaDonna neagra de ocazie tip creion din dantela captusita pe interior cu aplicatii cusute manual • LaDonna

Rochie de ocazie cu un design superb, atragator realizata din tulle brodat pe captuseala in culoare contrastanta. Vrei o tinuta deosebita care sa intoarca toate privirile? Alege rochia conica asimentrica cu maneca din organza si accesorizata cu dantela prețioasa, margele si flori, toate aplicate manual.




Rochie LaDonna albastra-inchis de ocazie croi in clos cu aplicatii de dantela cu decolteu in v

Rochie LaDonna albastra-inchis de ocazie croi in clos cu aplicatii de dantela cu decolteu in v • LaDonna

Rochie de seara fluida, eleganta si feminina, cu bust din dantela si fusta realizata din tulle cu benzi de dantela aplicate. Croiala in clos, fara maneci si decolteu adanc, stilizat. Braul accesorizat cu pietre strass iti va pune in evidenta minunat talia, iar textura si designul va da un plus de delicatete look-ului.



Rochie LaDonna piersica de ocazie din tul captusita pe interior cu aplicatii de dantela cu paiete

Rochie LaDonna piersica de ocazie din tul captusita pe interior cu aplicatii de dantela cu paiete • LaDonna

Rochie clos deosebita, lunga, pentru ocazii speciale, croita din tull delicat in partea inferioara pe captuseala satinata in combinatie cu dantela decorata cu paiete in partea superioara. Are decolteu in V cu sustinere cu tul si se inchide cu fermoar la spate. Opteaza pentru o rochie de printesa pe care sa o asortezi cu un clutch pe masura si sandale cu toc inalt.



Rochie StarShinerS neagra de ocazie asimetrica din material satinat cu aplicatii florale cu efect 3D

Rochie de seara neagra de ocazie asimetrica din material satinat cu aplicatii florale cu efect 3D • StarShinerS

Rochie de ocazie StarShinerS cu un design deosebit. Croi in clos, de lungime asimetrica. Partea superioara este realizata din tul brodat, decorat cu flori 3D, maneci lungi, transparente, croi mulat pe corp cu decolteu pe umeri. Se incheie cu fermoar la spate. Partea inferioara este confectionata din tesatura cu structura satinata, fluida, pe captuseala din jersey subtire. Este accesorizata in talie cu un cordon.



Rochie LaDonna albastra-deschis de ocazie in clos din tul si dantela cu aplicatii cu margele

Rochie LaDonna albastra-deschis de ocazie in clos din tul si dantela cu aplicatii cu margele • LaDonna

Rochie de ocazie sofisticata realizata din tulle in partea inferioara in combinatie cu dantela incretita in partea superioara. Are croi in clos, decolteu adanc in V cu insertie de tulle transparent si se incheie cu fermoar la spate. Pentru un eveniment de neuitat, alege rochia La Donna cu drapaj la fata din dantela chantilly. De o delicatețe aparte, braul din perle ii ofera un plus de feminitate pentru ca tinuta ta sa nu treaca neobservata!


Rochie Joyful Event Green

Rochie Joyful Event Green

Rochie cu lungime medie potrivita pentru ocazii speciale. Croiul in clos avantajeaza silueta si ascunde zona soldurilor. Nu uita de perechea de sandale cu stoc si vei obtine un look elegant, remarcabil! Este captusita pe interior, are aplicatii de paiete si este realizata in combinatie cu voal.





Rochie Ana Radu neagra de lux in clos din dantela captusita pe interior

Rochie Ana Radu neagra de lux in clos din dantela captusita pe interior • Ana Radu

Rochie de seara din dantela delicata, aplicata pe tulle transparent in partea superioara cu maneci lungi si decolteu stilizat, incheiata cu fermoar la spate. Fusta este prevazuta cu un strat de tulle si captuseala milaneza nude.




Rochie piersica de ocazie asimetrica din voal din dantela captusita pe interior

Rochie piersica de ocazie asimetrica din voal din dantela captusita pe interior

Negrul clasic, mereu la moda, transparenta seducatoare si manecute bufante de o feminitate adorabila. Ce-ti poti dori mai mult de la o rochie eleganta pentru ocaziile speciale din acest sezon? Confecționata din voal, rochia are bustul realizat din dantela si un design care te va plasa in centrul atentiei. Despicatura fustei iti dezvaluie subti frumusețea picioarelor, iar manecile bufante, pe langa faptul ca dau tinutei un aer romantic, echilibreaza armonios proporțiile, fiind ideale pentru o silueta cu umerii prea ingusti. Poarta rochia asimetrica cu un design deosebit cu sandale in nuanțe aurii sau nude pentru un look luminos si fermecator care-ti va aduce o mulțime de complimente si admiratori.


Rochie LaDonna neagra de ocazie cu bust buretat din dantela cu aplicatii cu margele si franjuri captusita pe interior

Rochie LaDonna neagra de ocazie cu bust buretat din dantela cu aplicatii cu margele si franjuri captusita pe interior • LaDonna

Extravaganță și eleganță, asta transmite rochia de seară cu franjuri La Donna, cu bust din dantelă chantilly, cu insertii cu dantelă prețioasă, aplicata manual si decorata cu margele. In partea superioara cu insertii din tulle transparent și puțin evazată în partea de jos, e o piesă ce, cu siguranță, va acapara toate privirile.



Rochie LaDonna fuchsia de ocazie din tul captusita pe interior cu aplicatii de dantela cu paiete

Rochie LaDonna fuchsia de ocazie din tul captusita pe interior cu aplicatii de dantela cu paiete • LaDonna

Rochie clos deosebita, lunga, pentru ocazii speciale, croita din tull delicat in partea inferioara pe captuseala satinata in combinatie cu dantela decorata cu paiete in partea superioara. Are decolteu in V cu sustinere cu tul si se inchide cu fermoar la spate. Opteaza pentru o rochie de printesa pe care sa o asortezi cu un clutch pe masura si sandale cu toc inalt.



Rochie Ana Radu Famous Princess Mint

Rochie Ana Radu Famous Princess Mint • Ana Radu

Rochie pentru ocazii speciale realizata din tul si voal. Zona bustului este acoperita de dantela aplicata dar este usor transparenta. Se poate purta cu sutien din silicon. Lungime rochie: 81 cm de la axila pana jos.