fashiondays.ro

Rochii de seara lungi din voal superbe

Rochie StarShinerS fuchsia de ocazie petrecuta din voal cu decolteu in v

Rochie StarShinerS fuchsia de ocazie petrecuta din voal cu decolteu in v • StarShinerS

Rochie StarShinerS de ocazie, prevazuta cu o curea brodata care se leaga la spate. Este realizata din voal captusit si se inchide la spate cu fermoar. Este o rochita perfecta pentru nunta, botez sau alte evenimente speciale.


ROCHII DE SEARA LUNGI DIN VOAL OFERTA COMPLETA


Rochie StarShinerS rosa de ocazie lunga in clos din voal cu flori in relief

Rochie StarShinerS rosa de ocazie lunga in clos din voal cu flori in relief • StarShinerS

Rochie de seara cu croi lung si design impresionant. Poart-o la evenimente speciale: nunta, botez sau chiar banchet. Este realizata din voal iar in partea de sus are aplicatii de flori realizate tot din voal. Betelia rochiei nu permite lejeritate in talie, va rugam solicitati cu incredere ghidul nostru de marimi.



Rochie Ana Radu mov de lux pe umar din voal accesorizata cu cordon

Rochie Ana Radu mov de lux pe umar din voal accesorizata cu cordon • Ana Radu

Arata ca o diva, alege o rochie din voal, cu design excelent si umar gol. Este captusita pe interior si prevazuta in talie cu un cordon. Nu uita sa o accesorizezi cu o pereche de cercei cu strasuri sau un plic StarShinerS.





Rochie Ana Radu Lovely Enchanter Green

Rochie Ana Radu Lovely Enchanter Green • Ana Radu

Rochie de seara eleganta, extrem de frumoasa, croita special pentru a iesi in evidenta la toate evenimentele speciala. Se pridne la spate ca un corset si este intarita in zona bustului. Trebuie sa o ai! In sfarsit garderoba ta va prinde culoare!






Rochie Ana Radu rosie de lux din voal creponat captusita pe interior cu volanase

Rochie Ana Radu rosie de lux din voal creponat captusita pe interior cu volanase • Ana Radu

Rochie de ocazie Ana Radu, lunga, tip corset, din tul. Partea superioara este decorata cu suprapuneri de material in volane. O rochie cu un design deosebit, seducator, potrivita pentru nunta sau alte evenimente speciale. Se inchide cu fermoar la spate.




Rochie Ana Radu mov de lux din voal cu decolteu captusita pe interior

Rochie Ana Radu mov de lux din voal cu decolteu captusita pe interior • Ana Radu

Rochie de seara lunga Ana Radu din tul, captusita pe interior, cu aplicatii in zona bustului, accesorizata cu un cordon cu un fundita.






Rochie LaDonna rosie de ocazie in clos din voal captusita pe interior cu bust buretat

Rochie LaDonna rosie de ocazie in clos din voal captusita pe interior cu bust buretat • LaDonna

Rochie de ocazie cu o croiala in clos avantajoasa, fluida cu talia accentuata prin cordon fals, decolteu rotund la baza gatului cu decupaj la bust, bust buretat, inchidere cu fermoar si nasturi la spate. Aceasta tinuta uimeşte prin eleganţa senzuala, rafinament si detalii deosebit de feminine.




Rochie Ana Radu roz de lux lunga in clos din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon

Rochie Ana Radu roz de lux lunga in clos din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon • Ana Radu

Arata ca o diva, alege o rochie de seara din voal suprapus, cu design deosebit. Croi in clos cu elastic in talie. Este captusita pe interior si prevazuta in talie cu un cordon lat care alungeste silueta. Croiul clasic si detaliul din zona umarului o transforma intr-o piesa statement, atipica.




Rochie verde de ocazie lunga in clos din voal cu aplicatii de dantela

Rochie verde de ocazie lunga in clos din voal cu aplicatii de dantela

Rochia lunga de ocazie va iesi n evidenta la orice eveniment special prin nuanța sa irezistibila de roșu aprins si datorita designului asimetric si surprinzator din zona bustului. Liniile fluide, sunt ideale pentru siluetele cu forme generoase, iar transparența dantelei cu paiete aplicata pe tull adauga o nota de senzualitate tinutei tale. Este confectionata din voal, are maneci ample, diafane, care echilibreaza cu succes proporțiile siluetei, iar drapajul pe un umar prezinta un detaliu plin de rafinament. Material folosit: voal, captuseala elastica si dantela cu paiete aplicata pe tull.

Rochie StarShinerS mov de ocazie din voal captusita pe interior cu elastic in talie si maneci largi

Rochie StarShinerS mov de ocazie din voal captusita pe interior cu elastic in talie si maneci largi • StarShinerS

Rochie de ocazie lunga, sofisticata potrivita pentru evenimente de seara, ocazii speciale, nunta, botez. Este realizata din voal fluid. Talia este conturata frumos cu un cordon care se leaga la spate iar decolteul adanc, petrecut in V atrage privirile. Prezinta un detaliu deosebit la bust, o insertie de broderie.



Rochie Ana Radu verde de lux pe umar din voal accesorizata cu cordon

Rochie Ana Radu verde de lux pe umar din voal accesorizata cu cordon • Ana Radu

Arata ca o diva, alege o rochie din voal, cu design excelent si umar gol. Este captusita pe interior si prevazuta in talie cu un cordon. Nu uita sa o accesorizezi cu o pereche de cercei cu strasuri sau un plic StarShinerS.


ROCHII DE SEARA LUNGI DIN VOAL OFERTA COMPLETA


Rochie StarShinerS piersica de ocazie din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon accesorizata cu pietre stras

Rochie StarShinerS piersica de ocazie din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon accesorizata cu pietre stras • StarShinerS

Rochie de ocazie confectionata din voal plisat pe captuseala satinata. Model de inspiratie romana cu partea superioara coita pe corp, prevazuta cu maneci evazate. Linia superioara a taliei este subliniata de un cordon decorat cu pietre strass. Decolteu in V si spate decupat cu inchidere cu fermoar.