fashiondays.ro

Sacouri si Jachete de Dama Moderne

sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-1

Sacou PrettyGirl corai elegant cu un croi drept din lana captusit pe interior accesorizat cu nasturi • PrettyGirl

SACOURI si JACHETE
Sacou stilat confectionat din stofa boucle din lana calduroasa captusit cu captuseala satinata. Are croiala dreapta, maneci lungi, guler rotund fara revere si se inchide cu mos-si-baba in fata in zona taliei.

SACOURI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-2

Sacou corai office cambrat cu maneca lunga din stofa neelastica • Viada

SACOURI si JACHETE
Sacou cambrat de dama fabricat din stofa usor elastica monocromatica deosebit de fina la atingere cu adaos de viscoza pe captuseala subtire, satinata. Croiala cambrata, se incheie cu un nasture in fata. Are maneci 3/4 si guler stilizat geometric cu revere. Fa-te remarcata toamna aceasta prin croieli deosebite, clasice, linii simple si detalii rafinate, culori vibrante si opteaza pentru amestecul perfect de simplitate, eleganta si delicatete! 
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-3

Sacou albastru-inchis office cu un croi cambrat din bumbac usor elastic captusit pe interior cu buzunare • Hermosa

SACOURI si JACHETE
Sacou cu print stilat paisley, cu croi cambrat, incheiat in partea din fata cu un singure nasture pe mijloc. Prevazut cu guler indoit, maneci lungi și doua buzunare interioare in fata. Fabricat bumbac cu structura usor rigida pentru o tinuta impecabila pe captuseala satinata.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-4

Sacou LaDonna verde office cambrat din stofa usor elastica captusit pe interior accesorizat cu nasturi • LaDonna

SACOURI si JACHETE
Jacheta universala si stilata de dama, ce se potriveste in tinute casual-chic si office. Este confecționata din stofa elastica, fina, delicata pe captuseala din textil satinat. Are croi cambrat pe corp, guler cu revere accesorizate cu nasturi metalici si maneci lungi. Se incheie in fata cu un nasture.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-5

Sacou StarShinerS albastru-inchis cambrat captusit pe interior din stofa neelastica in carouri • StarShinerS

SACOURI si JACHETE
Sacou universal de dama, potrivit in tinute casual-chic si office, confectionata din stofa fina cu continut de viscoza, confortabila la purtat cu model in carouri. Croiala cambrata, cu maneci lungi, guler cu revere si buzunare. Design must-have al sezonului cu doua randuri de nasturi.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-6

Sacou StarShinerS crem office cu un croi drept din stofa neelastica captusit pe interior cu buzunare • StarShinerS

SACOURI si JACHETE
Jacheta universala de dama confecționata din stofa cu model in carouri pe captuseala satinata confortabila la purtat. Are croiala dreapta, cu maneci lungi, guler cu revere și buzunare cusute in fata.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-7

Sacou StarShinerS albastru office cu un croi cambrat din material neelastic captusit pe interior cu buzunare • StarShinerS

SACOURI si JACHETE
Jacheta de dama confecționata din poliviscoza subtire, delicata in carouri stilate pe captuseala satinata. Model de lungime medie, usor cambrat pe talie, cu maneci lungi, guler cu revere si buzunare. Se incheie cu un nasture in fata.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-8

Sacou LaDonna negru office cambrat din stofa subtire usor elastica • LaDonna

SACOURI si JACHETE
Sacou cambrat Business, monocromatic cu dungi inguste verticale. Se incheie pe mijloc cu un singur nasture. Are manecile lungi. Este prevazut cu doua buzunare interioare. Este fabricat din stofa calitativa, pe captuseala din material satinat.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-9

Sacou rosa office cambrat din material neelastic captusit pe interior cu buzunare •

SACOURI si JACHETE
Sacou cambrat Business, intr-o culoare roz pal foarte eleganta. Se incheie pe mijloc cu un singur nasture. Are manecile lungi. Este prevazut cu doua buzunare interioare. Este fabricat dintr-o tesatura calitativa, pe captuseala din material satinat.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-10

Sacou PrettyGirl negru office cambrat din material usor elastic captusit pe interior • PrettyGirl

SACOURI si JACHETE
Sacou cambrat, incheiat cu doi nasturi si cu guler indoit. Fabricat din tesatura usor elastica pe captuseala satinata. Un sacou foarte stilat, cu imprimeu floral colorat, care ii va adauga un aer fresh outfiturilor tale. Cu un design minimalist și croiala calitativa, se va potrivi atat la tinutele casual, cat și la cele office sau elegante in combinatie cu pantalonii din set.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-11

Sacou SunShine rosu casual cu croi larg captusit pe interior din material elastic • SunShine

SACOURI si JACHETE
Jachetă casual-chic de dama confecționata din material cu structură delicata, fina la atingere si elastica pe captuseala satinata. Croi drept, fără nasturi sau încheietoare, cu lungimea ce acopera șoldurile și buzunare false cusute în față. Model cu guler și revere și mâneci 3/4, incretite.
sacouri-si-jachete-de-dama-moderne-12

Sacou LaDonna rosa elegant din bumbac cu un croi cambrat captusit pe interior • LaDonna

SACOURI si JACHETE
Jachetă modern, stilata de damă confecționată din material din jacquard original cu model distinct, colorat, pe căptușeală din satin. Croi cambrat cu lungimea până în talie, fără guler sau revere. Este decorata cu pietre marunte, stralucitoare si broderie la maneci si la guler. Jacheta se încheie cu nasturi în față. Cu un design classy, acest sacou va fi alegerea perfectă pentru un outfit ladylike, ultra feminina si sic.