fashiondays.ro

Televizoare Ieftine de Black Friday 2018

televizoare-ieftine-de-black-friday-2018-1

Ia-ti Televizor ieftin de Black Friday 2018


Probabil cel mai bun moment din an pentru achizitia unui nou televizor ar fi de Black Friday. Anul acesta sunt anuntate reduceri semnificative la zeci de modele de televizoare de la branduri consacrate. Se vor intrece in reduceri Altex, Emag, Flanco, Domo, etc..Alegerea e a dvs!

Televizunea evolueaza la fel si televizoarele.Acum sunt in trend televizoarele smart 4k. Netflixul a devenit deja pentru multi o alternativa la televiziunea clasica, mai ales in ziua de azi cand marea majoritate a telespectatorilor nu mai au timp sa vizioneze filme la ore programate. De asemenea HBO GO. In consecinta acum un televizor smart nu mai este un moft ci este necesar daca doriti o experienta de vizionare diferita si apropiata de cea de la cinema.

In trend sunt deasemena la moda televizoarele cu diagonale tot mai mari, de peste 1 m. Pentru living multi isi cumpara televizoare cu diagonale de peste 139 cm, iar pentru dormitor diagonale de peste 1m. Am citit pe forumuri de specialitate ca astea sunt preferintele cumparatorilor iar preturile sunt tot mai accesibile la tv-uri cu diagonale mari.

Cele de mai sus fiind spuse de Black Friday 2018 aveti ocazia sa va cumparati un nou televizor la preturi foarte bune. Eu as merge pe firme consacrate si pe televizoare cu caracteristici smart. Samsung are cateva modele de televizoare foarte bune lansate anul acesta insa si LG, Sony sau Panasonic ar fi alegeri bune. Totusi eu as alege un televizor smart Samsung deoarece mi se par cele mai accesibile televioare bune. Sony si Panasonic sunt mai scumpe si de mute ori nejustificat daca ne uitam la ce ofera ca imagine.
televizoare-ieftine-de-black-friday-2018-2televizoare-ieftine-de-black-friday-2018-3
OFERTA TELEVIZOARE SAMSUNG CLICK AICI

Sa nu uitam nici de televizoarele cu noua tehnologie qled sau oled pe care de asemenea le puteti cumpara mult mai ieftin de Black Friday 2018. La lansarea acestor televizoare preturile erau astronomice insa cum au devenit tot mai accesibile. De Black Friday 2018 ar fi momentul oportun pentru a achizitiona un televizor oled sau qled.
televizoare-ieftine-de-black-friday-2018-4televizoare-ieftine-de-black-friday-2018-5
Daca ar fi sa aleg magazinul online din care as cumpara un televizor smart as alege eMAG fara discutie.Sunt cei mai profesionisti din online-ul roamanesc mult peste concurenta. De asemenea specific ca ca as cumpara 100% online un televizor deoarece am timp sa il testez si daca nu imi convine sa il dau retur. Cumparand din magazinele clasice chestia cu returul nu mai este asa de simpla.

Prieteni sper ca ati citit acest articol si poate va va inspira in alegerea televizorului smart perfect pe care vi-l doriti. Spor la cumparat Televizoare Ieftine de Black Friday 2018!