dyfashion.ro

Cele mai deosebite Rochii de Seara

rochie-deosebita-de-seara-1

Rochie de seara midi eleganta lila din catifea • Miss Grey

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie midi eleganta lila din catifea rochie de seara lila din catifea rochie midi asimetrica cu volane in partea de jos maneca trei sferturi clos decolteu in V benzi decorative ripsate in talie pentru efectul de subtiere fermoar si fundita la spate made in Romania. Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite rochii de seara!

ROCHII DE SEARA OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-deosebita-de-seara-2

Rochie scurta de seara verde turquoise din paiete • Escape

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie scurta verde turquoise din paiete rochie de seara cu umerii goi potrivita pentru petrecerea de Revelion lasata pe umeri textura paiete se inchide cu fermoar la spate manseta lata din satin cu fermoar maneca lunga prinsa de rochie bordura lata din satin in talie decolteu in forma de cupe cu elastic pe margine dublura neagra cret lateral petrecuta in partea de jos lungime de la subrat:67 cm compozitie material:98% polyester 2% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din paiete! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-3

Rochie de seara trei sferturi din paiete bordo si aurii • MBG

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie de ocazie trei sferturi din paiete bordo si aurii rochie de ocazie pretiosa din paiete negre si aurii rochie trei sferturi de seara maneca lunga din tul transparent cu paiete insertii din tul pe umeri fermoar la spate slit la spate dublura bordo lungime de la sub brat: 90cm compozitie: 60%poliester 40%vascoza made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara de seara din paiete! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
rochie-deosebita-de-seara-4

Rochie de seara conica din voal rosu si paiete negre • MBG

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie de seara conica din voal rosu si paiete negre rochie de seara deosebita rochie de ocazie feminina eleganta care te scoate in evidenta partea de sus din voal satinat rosu cu jabou din 2 volanse si esarfa la gat partea de jos din tul cu franjuri din paiete negre dublura neagra fermoar la spate maneca lunga cu volanase la manseta guler inalt Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-5

Rochie de seara deosebita bordo petrecuta cu maneca tip bradut • Effect

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie bordo petrecuta cu maneca tip bradut. Rochie neagra din crepe cu fir lame rosu Fire rosiii sidefate in tesatura Dublura neagra Cordon in talie; Maneci tip barcuta care se inchid cu 2 nasturi Manecile sunt 3 sferturi Petrecuta la bust Decolteu adanc in V Lungimea de la sub brat: 91 cm Fabricat in Romaia Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-6

Rochie elegantade seara din catifea neagra si colier pretios • MBG

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie eleganta din catifea neagra si colier pretios rochie eleganta de seara rochie neagra din catifea cu un croi lejer accesorizara cu un colier pretios cusut pe rochie maneca trei sferturi fermoar la spate dublura neagra Lungime de la subrat: 74cm Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!; * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-7

Rochie de seara conica midi din catifea neagra cu broderie rosie • MBG

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie de seara conica midi din catifea neagra cu broderie rosie rochie de seara din catifea neagra brodata cu flori in partea de jos insertie din tul negru cu buline la piept guler tunica accesorizat cu brosa rosie cusuta maneca lunga fermoar la spate dublura neagra lungime de la sub brat: 93cm compozitie: 95%poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara din catifeal! * Modelul nostru poarta marimea S
rochie-deosebita-de-seara-8

Rochie Fofy de seara midi conica din catifea neagra • Fofy

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie Fofy de seara midi conica din catifea neagra; rochie neagra de ocazie din catifea cu insertii din tul negru cu buline maneca lunga cu tul cu buline pe umeri in partea de jos insertie transparenta din tul cu buline fermoar la spate nu are dublura lungime de la sub brat: 86cm Material: 92% poliester 8% spandex Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara din catifea neagra! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-9

Rochie de seara scurta din catifea rosie plisata si dantela neagra • MBG

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie de seara scurta din catifea rosie plisata si dantela neagra rochie eleganta de seara scurta din catifea rosie plisata dantela neagra in partea de sus benzi din catifea neagra brosa rosie cusuta la gat guler inalt din catifea si danteluta croi lejer maneca trei sferturi din dantela cu volane din catifea fermoar la spate dublura rosie Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara din catifea rosie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-10


Rochie trei sferturi rosie Atmosphere din tul paietat • Atmosphere

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie trei sferturi tul paietat Rochie midi de seara Rochie mulata din tul paietat Croi pe corp Lungime de la subrat: 75 cm Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
rochie-deosebita-de-seara-11

Rochie trei sferturi Atmosphere din catifea bleumarin cu borderie aplicata la bust • Atmosphere

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie trei sferturi catifea bleumarin Rochie midi de seara Rochie mulata din catifea bleumarin Bustul din tul bej transparent cu broderie aplicata manual Maneca lunga transparenta cu broderie aplicata la manseta Crapata pe picior Croi pe corp Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
rochie-deosebita-de-seara-12

Rochie lunga Atmosphere din paiete rosii • Atmosphere

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie Atmosphere de seara cu paiete tip sirena; Rochie eleganta de seara Potrivita pentru petrecerea de Revelion bust buretat cu push-up Croi tip sirera Crapata pe picior Rochie glam ce transmite senzualitate Lasata pe umeri Textura paiete Compozitie materiale: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
rochie-deosebita-de-seara-13

Rochie midi de seara Atmosphere cu broderie aplicata • Atmosphere

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie midi de seara Atmosphere cu broderie  Rochie eleganta Croi conic cu peplum in talie bustul din tul negru cu broderie aplicata manual Decolteu in V fusta din tafta mov Spate gol Compozitie materiale: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii midi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE SEARA OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
rochie-deosebita-de-seara-14

Rochie de seara baby doll din tul negru cu bustul din dantela • Atmosphere

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE
Rochie de seara baby doll din tul negru cu bustul din dantela; rochie de seara pretioasa baby-doll trei sferturi fusta ampla din tul negru bust buretat cu push-up bustul din dantela cu broderie aurie si decolteu adanc in V din tul negru transparent; maneca lunga din tul fermoar la spate made in Romania Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)