fashiondays.ro

Outfit compus din fusta si un pulover

haine-dama-online

Shop the outfit: fusta in clos cu pulover!


Outfit-ul meu preferat in perioada aceasta este cel compus dintr-o fusta si un pulover. Pe langa ca e calduros si foarte chic, daca alegi texturile si accesoriile potrivite poate fi purtat atat iarna, cat si la inceputul primaverii.

Fusta e o piesa vestimentara foarte versatila, disponibila intr-o multitudine de lungimi, texturi si croieli. Fie ca optezi pentru o fusta mini pentru a obtine un look tineresc, fie ca le preferi pe cele midi pentru un look lady like, primul aspect de care trebuie sa tii cont daca doresti sa o porti in sezonul rece este materialul din care e confectionata. Opteaza pentru un material mai plin si mai gros, care sa fie totodata si captusit pentru un plus de confort termic.
Combin-o cu un pulover care sa tina de cald, dar totodata sa completeze armonios tinuta. Poti opta pentru unul din casmir, casmirul fiind recunoscut pentru finetea materialului si caldura pe care o confera pe timpul iernii.

Eu iti propun in continuare un outfit cool compus dintr-o fusta in clos si un pulover chic cu umerii dezgoliti.

Fusta S024845 Burgundy


fuste-dama-onlinefuste-dama-online

Fusta in clos din imitatie de piele e o piesa must-have in garderoba unei fashioniste. Acest model are un croi usor in A, fara a fi voluminoasa. Acopera subtil soldurile, conferindu-ti feminitate.

Volumul fustei in clos si multitudinea pliurilor acesteia sunt aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand o alegi. O fusta in clos cu multe pliuri va lasa impresia ca ai cateva kilograme in plus.

Puloverul cu umeri goi


pulovere-dama-onlinepulovere-dama-online

Alege un pulover feminin, cu umerii goi, intr-o nuanta tomnatica pentru a-ti completa tinuta. Poarta intotdeauna puloverul bagat in betelia fustei in clos, daca acesta e mai lung, pentru a-ti marca talia.

Nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba!

Haine de dama online vezi oferta completa aici

Sursa articol:
https://starsblog.ro/shop-the-outfit-fusta-in-clos-cu-pulover/