answear.ro%20

Lenjeria intima sexy, de calitate

lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-1

O gama variata de lenjerie de dama


Confort, eleganta si originalitate – asa se poate descrie lenjeria intima de dama oferita de Astratex, in care fiecare femeie o sa se simta frumoasa. In oferta Astratex gasiti sutiene pentru toate marimile si formele, chiloti din material confortabil, dar si capoate si pijamale sau lenjerie pentru forme voluptoase. Astratex va ofera o  gama variata de lenjerie de dama astfel incat fiecare femeie o sa gaseasca ceva pe gustul sau.

In magazinul Astratex o sa gasesti sutiene din diverse materiale, disponibile in toate croielile si marimile (de la marimea 65/A si pana la marimea 120/G). Sutienele intarite sunt foarte confortabile si practice. Sutienele semi-intarite sunt adesea completate de dantela ce confera un plus de eleganta iar sutienele neintarite sunt preferate de catre femeile care iubesc lenjeria fara intaritura. Daca esti in cautarea unui sutien ce confera un decolteu irezistibil atunci, cu siguranta, trebuie sa incerci sutienul cu efect Push-Up. Datorita pernitelor, detasabile sau cusute, acesta modeleaza frumos bustul si confera volum.

In oferta Astratex, gama de lenjerie intima de dama, o sa gasesti si diferite modele de chiloti, croieli diferite: chiloti clasici, tanga, boxeri. Vei gasi, de asemenea si chiloti eleganti cu o croiala braziliana, frantuzeasca sau chiloti cu efect modelator care confera un aspect frumos.

Nu trebuie sa uitam nici de gama larga de produse din categoria neglijeuri de lux, unde o sa gasesti atat neglijeuri practice si confortabile cat si neglijeuri elegante. O gama variata de produse o sa gasesti si in categoria lenjerie de noapte. Capoate si pijamale, disponibile in diferite modele, croieli si materiale.


Sutienele confortabile sunt baza pentru garderoba de lenjerie intima a oricarei femei


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-2lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-3 Un sutien cu potrivire perfecta iti va oferi suficient suport pentru bust, ferindu-te de durerile de spate si creandu-ti forme feminine irezistibile. Daca ai un stil de viata activ, vei aprecia colectia de sutiene sport. Pentru un decolteu irezisitibil, vezi modelele de sutiene push-up. Puteti alege dintr-o gama variata de sutiene de calitate, disponibile pe marimi mici si mari, cu diferite stiluri de inchidere.

Chiloti confortabili de dama de la firmele tale preferate, la cele mai bune preturi!


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-4lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-5 Astratex va pune la dispozitie chiloti cu o solectie vasta de marimi si culori ce se vor adapta perfect formelor tale si vor arata bine atat pe sub haine de zi cu zi, cat si pe sub cele sport. Iubitoarele confortului vor gasi o multitudine de chiloti elastici simpli, dar suntem siguri ca se vor indragosti si de cei dantelati sau modelatori!

Lenjerie intima modelatoare pentru femei


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-6lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-7 Lenjeria modelatoare este solutia cea mai la indemana! Chiar din momentul in care vei incepe sa o porti, iti va remodela silueta, pentru a avea solduri, fese si abdomen cu un aspect mult mai placut!
- SOFT CONTROL - efect fin de modelare, in zona feselor, a soldurilor si a taliei
- MID CONTROL - grad mediu de modelare, efect modelator in zona taliei, a soldurilor si a feselor
- MAX CONTROL - Grad ridicat de modelare; subtiaza silueta cu pana la 2 marimi!


Garderoba unei femei moderne trebuie sa cuprinda si neglijeuri de lux


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-8 Din gama de neglijeuri Astratex, puteti alege modele superbe confectionate din materiale de calitate. Foarte populare sunt neglijeurile satinate, neglijeurile erotice si seducatoare, neglijeurile fara cusaturi din materiale elastice, neglijeurile fara cusaturi, neglijeurile decorate cu dantela sau brodate. Neglijeurile de lux sunt ambalate in cutii de lux.

Neglijeuri si pijamale de pe Astratex.ro si le vei adora instantaneu!


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-9lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-10 Astratex v-a pregatit seri comode si un somn cat mai usor cu pijamale magice si neglijeuri fine. Spune noapte buna in pijamalele confortabile din oferta noastra si pregateste-te de cele mai dulci vise! Si pentru a te feri de o raceala nedorita in timp ce te uiti la televizor sau citesti o carte, te "infofolim" in capoate calduroase si pufoase. Nu doar ca iti vor tine de cald, dar sunt si frumoase - capoatele din oferta noastra sunt cu adevarat magice. Comanda capoate, neglijeuri si pijamale de pe Astratex.ro si le vei adora instantaneu!

Lenjerie provocatoare, lenjerie sexy pentru femei!


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-11lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-12 Neglijeuri provocatoare, seturi provocatoare, corsete sexy, portjartiere

Pe final cateva cuvinte despre Lenjerie intima Astratex


lenjerie-intima-de-dama-de-calitate-13 Astratex este o companie puternica si stabilia, care de peste 18 ani isi multumeste clientii prin comercializarea de lenjerie intima de calitate: de la sutiene si costume de baie trendy pana la lenjerie provocatoare, lenjerie functionala si imbracaminte sport..Spor la cumparaturi! Vezi ultima oferta Astratex click aici

Sursa articol: astratex.ro/