dyfashion.ro

14 Rochii cu Paiete de Ocazie, Deosebite

rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-1

Rochie Artista mov de ocazie midi tip creion din paiete captusita pe interior cu bust buretat • Artista

Rochii cu Paiete de Ocazie
Cu o croiala simpla in stil conic, dar in acelasi timp cu detalii care emana senzualitate si rafinament, in rochia de ocazie midi vei face impresie la cele mai deosebite evenimente de sezon. Paietele imbina tonurile festive bogate si seducatoare de auriu-bordo sau argintiu-albastru-inchis. Rochia mulata iti pune talia in valoare asigurand o alura delicata si usor provocatoare datorita decolteului adanc decupat in V cu insertie din tulle.

ROCHII CU PAIETE DE OCAZIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-2

Rochie Artista rosa de ocazie in clos din material satinat cu bust buretat cu aplicatii cu paiete • Artista

Rochii cu Paiete de Ocazie
Rochie de ocazie scurta, croita din satin fluid in culori deosebite cu bust din tulle brodat cu aplicatii de paiete. Croi evazat in clos cu pliuri ample si dese in partea inferioara, decolteu adanc cu bust bureta si spate decupat in V. Inchidere cu fermoar. Este o piesa cocheta, irezistibila.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-3

Rochie Artista nude de ocazie in clos din tul cu paiete captusita pe interior cu insertii de broderie • Artista

Rochii cu Paiete de Ocazie
In aceasta rochie de ocazie te vei simti ca o adevarata printesa. Delicata si feminina in acelasi timp emanand senzualitate, confectionata din tulle si bust cu aplicatii cu paiete si broderie florala. Avand un design irezistibil, conturandu-ti formele este perfecta pentru evenimentele speciale. Un farmec aparte ii confera fusta ampla in clos, ce adauga tinutei un aer diafan.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-4

Rochie neagra de ocazie cu decolteu in v din bumbac usor elastic cu aplicatii cu paiete •

Rochii cu Paiete de Ocazie
Rochia midi croita in stil conic, iți va pune in evidenta formele feminine intr-un mod seducator, iar suprapunerea asimetrica in fata din catifea neagra cu aplicatii cu paiete, dau o nota de originalitate tinutei. Decolteul in V, parte peste parte adauga un plus de feminitate, senzualitate si eleganta rafinata la orice eveniment special. Talia este accesorizata cu curea argintie.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-5


Rochie verde inchis de ocazie tip creion din stofa subtire usor elastica cu aplicatii cu paiete •

Rochii cu Paiete de Ocazie
Printr-o croiala inedita si fermecatoare rochia de seara Elvira este creata pentru a-ți evidentia formele feminine. Confectionata din antic verde si bust din dantela cu paiete, rochia scurta surprinde prin decolteul asimetric pe un umar, pus in valoare de volanul amplu, si prin designul avantajos al fustei petrecute cu pliuri in talie. Stralucirea irezistibila a paietelor atrage instantaneu privirile adaugand un farmec aparte si o nota spectaculoasa tinutei.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-6

Rochie StarShinerS crem de ocazie petrecuta cu un croi mulat din paiete captusita pe interior cu bretele • StarShinerS

Rochii cu Paiete de Ocazie
Rochie de ocazie realizat din material fin si elastic cu paiete pe captuseala satinata. Croi mulat pe corp cu decolteu pentrecut. Se incheie cu fermoar in lateral. O rochie glamour cu un design fermecator, potrivita pentru petreceri si evenimente speciale.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-7

Rochie rosie de ocazie cu un croi mulat cu paiete captusita pe interior • Ocassion

Rochii de Ocazie cu Paiete
Tinuta perfecta pentru noaptea de revelion este rochia confectionata din paiete aurii. Cu un design irezistibil si stilat, modelul de la Ocassion se distinge prin detaliul deosebit cu umerii buretati, care armonizeaza proportiile, subtieaza optic, conturandu-ti o silueta perfecta.  
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-8

Rochie neagra de ocazie midi tip creion din paiete captusita pe interior •

Rochii de Ocazie cu Paiete
Alege o rochie spectaculoasa confectionata din paiete argintii si negre stralucitoare pe suport de tulle elastic. Model cu croiala in stil conic ce se remarca prin decupajul asimetric din zona bustului si slitul adanc de pe picior.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-9

Rochie Fofy visinie de ocazie tip creion cu peplum cu aplicatii cu paiete

Rochii de Ocazie cu Paiete
Rochie de ocazie cu un design irezistibil de feminin si elegant, cu peplum in talie. Este confectionata din catifea cu paiete aplicate in partea de sus. Croiul este mulat, cu decolteu, bretele late si se inchide cu fermoar la spate. Rochia perfect pentru sarbatori.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-10

Rochie StarShinerS mov de ocazie asimetrica din voal si paiete captusita pe interior cu umeri goi • StarShinerS

Rochii de Ocazie cu Paiete
In aceasta rochie de ocazie StarShiners te vei simti ca o adevarata printesa. Delicata si fluida confectionata din voal si bust din paiete, cu un design deosebit de feminin conturandu-ti armonios silueta. Datorita decolteului en coeur sugereaza o senzualitate irezistibila. Un farmec aparte ii confera fusta asimetrica, ampla in clos, ce adauga tinutei un aer diafan.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-11

Rochie Artista rosie de ocazie petrecuta din catifea si paiete cu umeri goi • Artista

Rochii de Ocazie cu Paiete
Rochie de ocazie din catifea elastica. Bust cu insertii cu paiete in ton cu spatele si umerii goi, cu fusta asimetrica, parte peste parte.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-12

Rochie StarShinerS verde de party cu croi larg cu paiete • StarShinerS

Rochii de Ocazie cu Paiete
Rochie din paiete calitative, reversibile in partea din fata in combinatie cu tesatura fina si elastica. Croi lejer cu bretele subtiri. Este captusita pe interior cu jersey placut la purtat cu aspect satinat. Este o rochie spectaculoasa cu un aer glamour, cu care vei fi o aparitie de neuitat la orice eveniment.
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-13

Rochie StarShinerS aurie de ocazie midi cu decolteu in v cu paiete cu maneci trei-sferturi • StarShinerS

Rochii de Ocazie cu Paiete
Confectionata din paiete pe suport elastic cu captuseala elastica lucioasa rochia de ocazie midi iti subliniaza discret formele feminine datorita croielii petrecute in stil conic, accentuandu-ti talia prin prezenta pliurilor si cordonului fals. Jocurile de lumina de la nivelul texturii aduc un plus de unicitate, o nota irezistibila rochiei ce capteaza atentia si atrage priviri.

ROCHII CU PAIETE DE OCAZIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-cu-paiete-deosebita-14

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu croi larg din voal captusita pe interior cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

Rochii de Ocazie cu Paiete
Rochie scurta de ocazie StarShinerS. Simpla, diafana, delicata, confortabila si feminina, aceasta rochie este alegerea perfecta pentru petrecerile de vara! Croiul lejer iti avantajeaza silueta, iar detaliile deosebite iti subliniaza feminitatea. Rochia are bustul si spatele din tull brodat si cu aplicatii de paiete. Este confectionata din voal cu captuseala subtire. La marimile 40-42, lungimea rochiei creste cu 3 cm iar, la marimile 44-46, lungimea rochiei creste cu 5 cm.