dyfashion.ro

Cea mai buna oferta la Rochii de Ocazie

Rochii pentru botezuri, nuntii, banchete, cununiile civile și petreceri


Când spunem eveniment, ne gândim la cele mai cunoscute evenimente și cele mai importante momente din viată, unde cu sigurantă ai participat și vei mai participa. Cele mai cunoscute sunt botezurile, nuntiile, banchetele, cununiile civile și petrecerile restrânse. Pentru acest gen de evenimente avem rochii vaporoase, rochii lungi, rochii cu imprimeuri și broderii, rochii cu spatele gol, rochii cu decolteu, culori primăvăratice și văratice, nuanțe pastelate, trendurile lui 2019 sunt gata să fie purtate de doamne și domnișoare gata să aibă lumea la picioare.
 Acum închide ochii, imaginează-te pe un tăram al celebritătilor, o scenă minunată, imensă unde tu ești actrita principala. Toate privirile sunt ațintite spre tine…respiră adânc și nu mai ezita. Ai încredere în ține că vei alege rochia potrivită, mult dorită. Lasă-ne să îți fim alături în cele mai importante zile, tu preocupă-te să te bucuri de momentele minunate alături de cei dragi. Acum că vezi cât de ușor e să fii vedetă, îți dorim alegeri inspirate demne de covorul roșu si iti recomandam cea mai buna oferta la rochii de ocazie.


1.Rochie rosa de lux tip corset din tul captusita pe interior cu bust buretat accesorizata cu cordon •


Rochie Ana Radu rosa de lux tip corset din tul captusita pe interior cu bust buretat accesorizata cu cordonRochie Ana Radu rosa de lux tip corset din tul captusita pe interior cu bust buretat accesorizata cu cordon Rochie de ocazie, cu bust buretat si inchidere tip corset. Este o rochie exceptionala pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez. Este realizata din voal si are o tinuta excelenta.

2.Rochie rosie de lux tip corset cu bust buretat din tul captusita pe interior cu umeri goi •


Rochie Ana Radu rosie de lux tip corset cu bust buretat din tul captusita pe interior cu umeri goiRochie Ana Radu rosie de lux tip corset cu bust buretat din tul captusita pe interior cu umeri goi Rochie de ocazie din tul, cu bustul buretat, ideala pentru evenimentele speciale la care participi. Asorteaz-o la stiletto in nuanta contrastanta si un clutch simplu, cu aspect pretios.

3.Rochie rosa de lux tip corset cu bust buretat din tul captusita pe interior cu umeri goi •


Rochie Ana Radu rosa de lux tip corset cu bust buretat din tul captusita pe interior cu umeri goiRochie Ana Radu rosa de lux tip corset cu bust buretat din tul captusita pe interior cu umeri goi Rochie de ocazie din tul, cu bustul buretat, ideala pentru evenimentele speciale la care participi. Asorteaz-o la stiletto in nuanta contrastanta si un clutch simplu, cu aspect pretios.

4.Rochie de ocazie in clos brodata din voal cu decolteu in v cu aplicatii florale cu efect 3d •


Rochie StarShinerS rosie de ocazie in clos brodata din voal cu decolteu in v cu aplicatii florale cu efect 3dRochie StarShinerS rosie de ocazie in clos brodata din voal cu decolteu in v cu aplicatii florale cu efect 3d Rochia de ocazie in clos iti va garanta o alura feminina irezistibila, chic si fermecatoare. Partea superioara realizata din broderie cu aplicatii 3D pe suport de tulle elastic este imbinata cu fusta evazata, midi din voal elastic fluid. Este ideala pentru petrecerile de cocktail, botez sau de nunta.

5.Rochie Artista verde-inchis de ocazie in clos cu bust buretat din tul din dantela cu aplicatii florale cu efect 3d • Artista


Rochie Artista verde-inchis de ocazie in clos cu bust buretat din tul din dantela cu aplicatii florale cu efect 3dRochie Artista verde-inchis de ocazie in clos cu bust buretat din tul din dantela cu aplicatii florale cu efect 3d Confectionata din tulle si bustul brodat rochia Artista reprezinta eleganta desavarsita, pentru o aparitie spectaculoasa, irezistibil de feminina la cele mai pretentioase evenimente. Fusta lunga, cu crapatura pe picior, iti confera o alura senzuala, misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea.

6.Rochie mov de lux tip corset in clos din tul captusita pe interior decupat la bust •


Rochie Ana Radu mov de lux tip corset in clos din tul captusita pe interior decupat la bustRochie Ana Radu mov de lux tip corset in clos din tul captusita pe interior decupat la bust Deosebita, cu accente irezistibile si un design irezistibil rochia de ocazie marca Ana Radu iti garanteaza o apariție memorabila de printesa. Este un model extrem de feminin si diafan in acelasi timp. Decolteul en coeur completat cu bretele subtiri adauga un plus de feminitate si senzualitate iar corsetul si bustul buretat contureaza frumos partea superioara. Materiale folosite: tulle si captuseala usor lastica, lucioasa.

Pe aceiasi tema:
- 15 Rochii Lungi de Ocazie Superbe
- Rochii moderne de ocazie
- Rochii de seara-ocazie-nunta-botez

1 comments:

Buna ziua ma numesc Apostol Elena Bianca as dori si eu sa stiu cat costa rochia verde de la nr.5?