dyfashion.ro

Cele mai frumoase ROCHII de NUNTA

rochie-de-nunta-1

Rochie fuchsia de ocazie in clos maneci scurte, transparente din stofa usor elastica • Barocca

ROCHII de NUNTA
Rochie eleganta, superba, într-o nuanta delicata cu o croiala feminina clos. Este potrivita la ocazii speciale. Model cu maneci scurte, cu decolteul rotund, fusta evazata decorata cu pliuri proeminente care se așeaza minunat in partea inferioara. Se încheie la spate cu un fermoar.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-nunta-2

Rochie Artista neagra de ocazie in clos din material satinat cu bust buretat cu aplicatii cu paiete • Artista

ROCHII de NUNTA
Rochie de ocazie scurta, croita din satin fluid in culori deosebite cu bust din tulle brodat cu aplicatii de paiete. Croi evazat in clos cu pliuri ample si dese in partea inferioara, decolteu adanc cu bust bureta si spate decupat in V. Inchidere cu fermoar. Este o piesa cocheta, irezistibila. 
rochie-de-nunta-3

Rochie Artista rosa de ocazie asimetrica din material subtire captusita pe interior cu aplicatii cu paiete • Artista

ROCHII de NUNTA
Stralucitoare, seducatoare si sofisticata, rochia de seara Artista te va plasa in centrul atentiei prin croiala ei inedita la orice eveniment special. Confectionata din tesatura fluida cu textura creponata si tulle brodat cu paiete la maneci. Este un model asimetric, in closr cu decolteul in V. Stralucirea irezistibila a paietelor, alături de pretiozitatea texturilor transforma aceasta tinuta ideala pentru petrecerile de cocktail sau de nunta unde vrei sa impresionezi prin rafinament, delicatete si eleganta.
rochie-de-nunta-4


Rochie rosie de ocazie din material usor elastic si fin la atingere cu spatele decupat • Brise

ROCHII de NUNTA
Rochie de ocazie stilata confecționata din material tip voal fluid, calitativ, usor transparent. Croiala lunga, partea de sus se aseaza lejer pe corp, cu maneci trei-sferturi si decolteu la baza gatului. Fusta lunga, cu crapatura pe picior, iti confera o alura diafana si senzuala. Se incheie la spate cu fermoar si nasture si este decupata.
rochie-de-nunta-5

Rochie Artista lila de ocazie cu bust buretat din tul captusita pe interior cu aplicatii florale cu efect 3d • Artista

ROCHII de NUNTA
Rochie de ocazie realizata din tul delicat. Croi in clos, fara maneci cu decolteu adanc, spatele decupat in V. Se incheie cu fermoar la spate. Topul este decorat cu aplicatii florale si bustul este buretat.
rochie-de-nunta-6

Rochie Artista verde-inchis de ocazie in clos cu bust buretat din tul din dantela cu aplicatii florale cu efect 3d • Artista

ROCHII de NUNTA
Confectionata din tulle si bustul brodat rochia Artista reprezinta eleganta desavarsita, pentru o aparitie spectaculoasa, irezistibil de feminina la cele mai pretentioase evenimente. Fusta lunga, cu crapatura pe picior, iti confera o alura senzuala, misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea.
rochie-de-nunta-7


Rochie albastra cu fundita cu imprimeuri florale croi in clos • Brise

ROCHII de NUNTA
In aceasta rochie de ocazie te vei simti ca o adevarata printesa. Delicata si feminina in acelasi timp emanand senzualitate, confectionata din saten in partea inferioara si plasa cu aplicatii broderie florala in partea superioara. Avand un design irezistibil, conturandu-ti formele este perfecta pentru evenimentele speciale. Un farmec aparte ii confera fusta ampla in clos, ce adauga tinutei un aer diafan si accesoriul in forma de fundita din talie amplasat frontal.
rochie-de-nunta-8

Rochie Artista visinie de ocazie in clos din dantela cu tul cu bust buretat cu aplicatii cu paiete • Artista

ROCHII de NUNTA
Alege o rochie de printesa spectaculoasa confectionata cu bust din dantela cu aplicatii cu paiete translucide si fusta ampla in clos din tulle. Model cu decolteu pe umeri si maneci scurte.

 OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-nunta-9

Rochie neagra de ocazie lunga in clos din tul crepata pe picior cu maneci tip fluture cu aplicatii stralucitoare •

ROCHII de NUNTA
Rochie de ocazie lunga din tul crepata pe picior cu maneci tip fluture pentru un plus de efect.
rochie-de-nunta-10

Rochie Ana Radu albastra-deschis de lux in clos din material neelastic cu aspect metalic captusita pe interior cu volanase • Ana Radu

ROCHII de NUNTA
Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata tesatura cu sclipici.
rochie-de-nunta-11

Rochie aurie de ocazie pe umar din material usor elastic plisat cu aspect metalic captusita pe interior •

ROCHII de NUNTA
Impresionanta si seducatoare, rochia lunga glamour va atrage toate privirile asupra ta. Este confectionata din lurex plisat, o textura spectaculoasa cu o stralucire pretioasa ce se potriveste perfect cu designul irezistibil, cu crapatura pe picior si un umar gol. Talia este accentuata delicat cu un cordon. Fluiditatea materialului iti asigura un look plin de senzualitate si vitalitate.
rochie-de-nunta-12

Rochie StarShinerS corai de ocazie midi cu un croi mulat din dantela captusita pe interior accesorizata cu cordon • StarShinerS

ROCHII de NUNTA
Rochie de ocazie creata in atelierele StarShinerS confectionata din dantela elastica delicata captusita cu captuseala elastica. Model cu croiala in stil conic care iti va pune in evidenta formele feminine intr-un mod seducator si irezistibil. Datorita decolteului coborat pe umeri sugereaza o senzualitate irezistibila. Simpla, dar in acelasi timp emanand senzualitate si eleganta rafinata, este tinuta perfecta pentru orice eveniment special. Un farmec aparte ii confera cordonul cu perle si strassuri 
rochie-de-nunta-13

Rochie Ana Radu piersica de lux in clos din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon • Ana Radu

ROCHII de NUNTA
Rochie de ocazie ampla cu aer romantic croita impecabil din voal suprapus. Croi in clos cu elastic in talie. Aplicatie florala decorativa in zona umarului, cordonul lat in talie si design-ul asimetric sunt elementele de design care o transforma intr-o piesa couture.
rochie-de-nunta-14

Rochie Ana Radu piersica de lux lunga in clos din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon • Ana Radu

ROCHII de NUNTA
Arata ca o diva, alege o rochie din voal suprapus, cu design deosebit. Croi in clos cu elastic in talie. Este captusita pe interior si prevazuta in talie cu un cordon lat care alungeste silueta. Croiul clasic si detaliul din zona umarului o transforma intr-o piesa statement, atipica.
rochie-de-nunta-15

Rochie Artista crem de ocazie in clos din tul cu paiete captusita pe interior cu insertii de broderie • Artista

ROCHII de NUNTA
In aceasta rochie de ocazie te vei simti ca o adevarata printesa. Delicata si feminina in acelasi timp emanand senzualitate, confectionata din tulle si bust cu aplicatii cu paiete si broderie florala. Avand un design irezistibil, conturandu-ti formele este perfecta pentru evenimentele speciale. Un farmec aparte ii confera fusta ampla in clos, ce adauga tinutei un aer diafan.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-nunta-16


Rochie StarShinerS neagra tip creion din material usor elastic lucios cu volanase • StarShinerS

ROCHII de NUNTA
Rochie eleganta de lungime până deasupra genunchilor, cu o croială mulata, fara mâneci, cu volanase in zona umerilor și decolteu rotund. La spate se încheie cu fermoar ascuns și este fabricată din scuba calitativ cu print floral argintiu cu un luciu delicat. Acest design minimalist, cu detalii glam superbe, va atrage priviri. Perfectă pentru diverse ocazii speciale.