dyfashion.ro

Rochii de botez deosebite 2019

rochie-de-botez-2019-1

Rochie StarShinerS rosa de ocazie in clos cu elastic in talie accesorizata cu cordon • StarShinerS

ROCHII DE BOTEZ 2019
Gina Pistol iti prezinta Colectia creata in exclusivitate de designerii StarShinerS! Lasa-te inspirata de brand ambasadorul StarShinerS si alege o rochie diafana perfecta pentru ocazii speciale, din material placut la atingere intr-o culoare perfecta pentru orice anotimp si pusa in valoare de florile aplicate manual. Are elastic in talie si este captusita pe interior. Croiul in clos avantajeaza orice tip de silueta.

ROCHII DE BOTEZ DEOSEBITE 2019, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-botez-2019-2

Rochie StarShinerS alba de ocazie eleganta in clos cu decolteu cu umeri goi din stofa elastica subtire • StarShinerS

ROCHII DE BOTEZ 2019
Gina Pistol iti prezinta Colectia de Paste creata in exclusivitate de designerii StarShinerS! Rochia preferata de Gina Pistol poate fi acum a ta. Lasa-te inspirata de brand ambasadorul StarShinerS si alege o rochie cu umeri goi, versatila pe care o poti purta la evenimentele speciale din viata ta. Este realizata din stofa elastica si accesorizata cu o brosa cocheta din perle care se poate detasa. Croiul in clos avantajeaza orice tip de silueta. Nu uita de pantofii potriviti si fii in centrul atentiei!
rochie-de-botez-2019-3

Rochie StarShinerS galbena eleganta cu un croi mulat cu insertii de broderie • StarShinerS

ROCHII DE BOTEZ 2019
Gina Pistol iti prezinta Colectia de Paste creata in exclusivitate de designerii StarShinerS! Lasa-te inspirata de brand ambasadorul StarShinerS si alege o rochie conica pusa in valoare de broderia realizata special in parteneriat cu Brodeaza.ro si cusuta manual. Este o rochie pe care o poti purta atat la evenimente special sau de sarbatori, cat si la birou. Se inchide cu fermoar la spate.
rochie-de-botez-2019-4


Rochie rosie de ocazie tip creion din material fin la atingere cu peplum cu decupaje in material •

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie eleganta cu un design irezistibil. Prin croiala in stil conic iti contureaza o silueta perfecta. Este confectionata din stofa fina, usor elastica. Dedicata femeilor care isi doresc sa fie in centrul atentiei ea poate sa fie purtata cu success in cele mai variate contexte, evenimente.
rochie-de-botez-2019-5

Rochie visinie de ocazie din stofa neelastica maneci transparente cu aplicatii cu paiete • Viada

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie eleganta din tesatura fina, neagra, de lungime medie, decoletu rotund, maneci trei sferturi din voal transparent cu paiete negre la terminatie pe suport de catifea, element decorativ ce il regasesti si la baza rochiei, incheiata cu fermoar ascuns pe spate. Are o croiala dreapta, cambrata in talie si lungime midi.
rochie-de-botez-2019-6

Rochie Artista crem de ocazie in clos din satin cu imprimeu floral accesorizata cu cordon • Artista

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie de ocazie, superba, intr-o nuanta delicata crem sau clasic elegant negru cu imprimeu floral seducator cu o croiala feminina clos. Este potrivita la ocazii speciale. Model fara maneci, cu decolteul rotund, fusta evazata decorata cu pliuri proeminente care se aseaza minunat in partea inferioara. Se incheie la spate cu un fermoar si este accesorizata cu cordon.
rochie-de-botez-2019-7


Rochie Artista piersica de ocazie in clos cu decolteu in v din material satinat din dantela cu bust buretat • Artista

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie de ocazie lunga cu pliuri din tesatura satinata, bust din dantela florala cu paiete translucide aplicate, dublat cu captuseala lucioasa, decolteu senzual in V, cu bustul buretat, cap de maneca, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.
rochie-de-botez-2019-8

Rochie Ana Radu rosa de lux pe umar din voal captusita pe interior cu volanase accesorizata cu cordon • Ana Radu

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata din voal cu textura fina, delicata.
rochie-de-botez-2019-9

Rochie Ana Radu albastra-deschis de lux in clos din voal captusita pe interior accesorizata cu cordon • Ana Radu

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie de ocazie ampla cu aer romantic croita impecabil din voal suprapus. Croi in clos cu elastic in talie. Aplicatie florala decorativa in zona umarului, cordonul lat in talie si design-ul asimetric sunt elementele de design care o transforma intr-o piesa couture. 
rochie-de-botez-2019-10

Rochie Artista gri de ocazie cu croi larg din voal captusita pe interior cu insertii de broderie • Artista

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie scurta Artista, cu un croi lejer, din voal. Este menita sa te avantajeze orice tip de silueta. O poti purta la evenimentele la care ai primit invitatie sau la o intalnire romantica.
rochie-de-botez-2019-11

Rochie rosie eleganta cu croi larg asimetrica din material subtire cu maneci scurte • Brise

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie eleganta confectionata din stofa subtire, neelastica. Are o croiala larga ce avantajeaza orice tip de silueta si lungime usor asimetrica. Insertiile din tulle adauga un plus de feminitate, originalitate si senzualitate tinutei.
rochie-de-botez-2019-12


Rochie rosa de ocazie midi cu un croi mulat din stofa usor elastica cu suprapunere cu dantela •

ROCHII DE BOTEZ 2019
Rochie elegantă din stofa fina, cu insertii de dantela delicata florala transversal. Manecile de asemenea sunt realizate din aceeasi dantela florala fina. Aceasta rochie va atrage toate privirile asupra ta. Are un croi conic, mulat. Are decolteul rotund si se incheie la spate cu un fermoar subtil.