fashiondays.ro

5 Costume de baie cu sutien triunghi

costum-de-baie-cu-sutien-triunghi

Cel mai îndrăgit model de costum de baie


Cel mai popular și îndrăgit model de costum de baie, care evidențiază un bust mic, este cel cu sutien sub formă de triunghi. Optează pentru un un astfel de model, în culori vii, cu imprimeuri sau cu volane aplicate pe cupe, detalii care creează iluzia unui bust mai proeminent. Îți propunem modelele deosebite din noua colecție de costume de baie StarShinerS și Cosita Linda, disponibilă exclusiv pe site, piesele având un croi care îți subliniază silueta, făcându-te să te simți atrăgătoare, unică!



1.Costum de baie Cosita Linda crem de lux din doua piese cu slip clasic cu sutien triunghi • Cosita Linda


costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-1costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-1b Costum de baie de lux din doua piese cu aplicatii cu margele si scoici, cu sutien triunghi ce se leaga cu bretele la spate si dupa gat, prevazut cu burete subtire si bikini cu snur in partile laterale.

2.Costum de baie verde-inchis cu slip brazilian si sutien triunghi cu burete detasabil si aplicatii cu paiete •


costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-2costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-2b Costum de baie din doua piese. Sutien tip triunghi decorat cu paiete, prevazut cu burete detasabil, snur accesorizat cu bilute metalice care se leaga la spate si la gat. Slip brazilian cu imprimeu.

3.Costum de baie alb cu slip brazilian si sutien triunghi buretat cu bretele si accesorii metalice •


costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-3costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-3b Costum de baie din 2 piese, cu un design modern si confortabil. Slipul este clasic, ajustabil cu snur in partile laterale, iar sutienul tip triunghi se leaga la spate si dupa gat. Are burete detasabil si accesorii metalice. Wow, alegerea perfecta!

4.Costum de baie albastru cu slip brazilian si sutien triunghi cu burete detasabil si aplicatii cu paiete •


costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-4costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-4b Costum de baie din doua piese. Sutien tip triunghi decorat cu paiete, prevazut cu burete detasabil, snur accesorizat cu bilute metalice care se leaga la spate si la gat. Slip brazilian cu imprimeu.


5.Costum de baie crem din doua piese cu slip clasic cu sutien triunghi cu aplicatii de dantela •


costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-5costum-de-baie-cu-sutien-triunghi-5b Costum de baie din doua piese cu sutien triunghi cu burete ce se leaga cu bretele la spate si dupa gat si slip clasic prevazut cu bilute metalice decorative in partile laterale. Sutienul este decorat cu aplicatii din dantela.

 Costume de baie cu sutien triunghi - vezi oferta completa