fashiondays.ro

7 Compleuri dama cu pantalon 2019

compelu-dama-cu-pantalon

Compelurile, o declaratie de stil curajoasa!


Compelurile de dama cu pantalon sunt o declaratie de stil curajoasa, dar abordabila in acelasi timp. Liniile clare si croielile simple fac aceste costume sa fie purtate cu succes atat intr-o combinatie formala, daca alegem sa le punem in valoare cu o camasa masculina cu guler definit, fie intr-o combinatie casual, feminina si diafana, daca le purtam cu o bluza din matase. 






1.Compleu StarShinerS negru cu pantalon din 2 piese din stofa neelastica in carouri • StarShinerS


compelu-dama-cu-pantalon-1compelu-dama-cu-pantalon-1b Costum cu sacou cambrat din tesatura cu carouri, buzunare, decolteu in V, incheiat cu nasturi si pantalon scurt din aceeasi tesatura ca la sacou, croi drept cu betelie, incheiat cu fermoar in fata.

2.Compleu dama StarShinerS piersica office cu un croi drept din stofa neelastica captusit pe interior • StarShinerS


compelu-dama-cu-pantalon-2compelu-dama-cu-pantalon-2b Costum cu sacou din stofa fina, monocromatica, cu croi drepat, cu buzunare laterale, decolteu in V cu revere, incheiat cu nasture si pantalon drept cu talie medie cu betelie, incheiat cu fermoar si nasture in fata.

3.Compleu StarShinerS maro office cu un croi drept din stofa neelastica captusit pe interior cu buzunare • StarShinerS


compelu-dama-cu-pantalon-3compelu-dama-cu-pantalon-3b Costum cu sacou din tesatura maro cu carouri, buzunare laterale, decolteu in V, incheiat cu nasture si pantalon drept cu talie medie, cu betelie, incheiat cu fermoar in fata.


4.Compleu StarShinerS verde-deschis office cu pantalon din stofa neelastica cu buzunare • StarShinerS


compelu-dama-cu-pantalon-4compelu-dama-cu-pantalon-4b Costum cu sacou din stofa fina cu continut de vascoza pe captuseala satinata, croiala dreapta cu maneca lunga, incheiat in doua randuri de nasturi, si pantalon conic cu talie medie, incheiat cu fermoar si un nasture in betelie.

5.Compleu StarShinerS albastru-deschis elegant cu sacou drept si pantaloni evazati cu accesoriu tip curea si buzunare • StarShinerS


compelu-dama-cu-pantalon-5compelu-dama-cu-pantalon-5b Compleu StarShinerS albastru-deschis elegant cu sacou drept si pantaloni evazati cu accesoriu tip curea si buzunare.

6.Compleu negru din 2 piese cu pantaloni din piele ecologica cu un croi cambrat • Ocassion


compelu-dama-cu-pantalon-6compelu-dama-cu-pantalon-6b Compleu din doua piese compus din pantaloni cu talie inalta si sacou cambrat, incheiat cu fermoar.

7.Compleu negru din 2 piese cu pantaloni cu un croi cambrat cu accesoriu tip curea • Ocassion


compelu-dama-cu-pantalon-7compelu-dama-cu-pantalon-7b Compleu elegant compus din sacou cambrat cu maneci lungi si pantaloni cu un croi drept si talie medie. Este fabricat din stofa subtire cu insertii animal print.

Compleuri dama - vezi oferta completa