fashiondays.ro

Cea mai buna oferta la Hard Disk-uri PC

cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-1

HDD WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III

Hard Disk-uri PC
Construit dupa cele mai inalte standarde WD in termeni de calitate si fiabilitate, seria WD Blue ofera  caracteristici si capacitati entry level, find ideala pentru nevoile dumneavoastra de stocare. Unitatile WD Blue sunt proiectate si testate pentru a va oferii fiabilitate, calitate, find solutia de stocare ideala de zi cu zi. Seria WD Blue are la baza tehnologia patentata si premiata WD folosita in unitatile pentru desktop si cele mobile. WD Blue pune bazele nevoilor de stocare de zi cu zi oferind in mod consecvent performante imbunatatite fata de generatile anterioare, mentinand calitatea si fiabilitate pentru care cele 6 generatii de unitati WD sunt renumite. Opinia clientilor: 4.52

cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-2


HDD Seagate BarraCuda® 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III

Hard Disk-uri PC
HDD-urile Barracuda conduc industria cu cele mai mari capacitati pentru calculatoarele desktop si mobile. Cu hdd-uri disponibile pana la 10 TB. Portofoliul Barracuda este o optiune excelenta pentru upgrade-uri la orice pret. Fara compromisuri Barracuda Pro are o capacitate de stocare la viteze de 7.200 RPM pentru performanta si un timp de incarcare rapid atunci cand se efectueaza sarcini de lucru grele. Profitati la maximum de spatiul de stocare cu hard disk-uri Barracuda. De la calculatoare pline de fotografii si amintiri la jocuri  care au nevoie de mai mult spatiu pentru a rula, Barracuda creste cu tine.
cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-3

HDD Seagate BarraCuda 3.5'' 4TB SATA3 5400RPM 256MB

Hard Disk-uri PC
Seagate Desktop HDD este singurul mediu de stocare pentru toate aplicatiile desktop. Un singur mediu de stocare pentru toate nevoile, sustinut de 30 de ani de performante, fiabilitate si simplitate.  Seagate Desktop HDD incorporeaza 340.000 de track-uri unice in lungimea unui singur inch. Aceasta densitate de stocare incredibila ofera noi capacitati si reduce costurile de consum a energiei. Tehnologia Seagate AcuTrac permite densitati de stocare cu citire precisa si scriere de dimensiune nano tracks de numai 75 de nanometri lungime!
cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-4


HDD Toshiba HDWD110 1TB, 7200rpm, 64MB buffer, SATA III

Hard Disk-uri PC
Seria de HDD-uri de 3.5 inch (8.9cm) cu 7200 RPM este optimizata pentru un consum redus de energie si PC-uri gaming. HDWD110UZSVA ofera un spatiu de stocare de 1 TB. In plus ofera o economie de energie de pana la 16% fata de modelele precedente. Aceste HDD-uri sunt realizate pentru a permite producatorilor sa beneficieze de cele mai recente componente si sisteme de operare pentru a oferi o performanta ridicata, capacitate mare si sisteme eficiente energetic. Opinia clientilor: 4.55
cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-5

HDD WD Black 2TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III

Hard Disk-uri PC
Noile hard disk-uri din seria WD Black ofera performante imbunatatite ce ridica standardul in materie de stocare si mareste eficienta PC-ului. Aceste HDD-uri ofera imbunatatiri mari fata de versiunea anterioara pentru a maximiza performantele sistemului, permitand mai multa distractie si un timp de asteptare mai mic. Cand vine vorba de puterea de procesare mai mult este intotdeuna mai bine. WD Black dispune de un procesor dual care ofera de doua ori puterea de procesare pentru a maximiza performanta.
cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-6

HDD WD Red Pro rev2, 2TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III

Hard Disk-uri PC
WD Red a fost dezvoltat special pentru sistemele NAS dedicate segmentului SOHO si PC-urilor care folosesc configuratii RAID. Bucura-te de un alt nivel de home entertainment cu sistemele NAS echipate cu hard disk-uri WD Red. Acum poti realiza transmiterea de fisiere media, back-up de date, partajare de fisiere si gestionare a fisierelor digitale rapid si usor. Experianta oferita de WD Red NASware 3.0 cu caracteristica de compatibilitate ridicata face ca partajarea de pe dispozitivele mobile, computer, sau TV sa fie rapida. WD Red iti permite de asemenea sa isi creezi propriul tau cloud personal.
cea-mai-buna-oferta-la-hard-disk-uri-pc-7

Hard Disk intern Western Digital WD10EZEX 1 TB desktop

Hard Disk-uri PC
Hard Disk Western Digital WD10EZEX dedicat sistemelor PC Desktop. Nu este recomandat pentru sisteme de supraveghere, Servere etc.

oferta completa si preturile click aici