dyfashion.ro

Rochii Miss Grey care se vand bine

ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-1

Rochie Eleganta Scurta Timea • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Atunci cand ai nevoie de o tinuta feminina si confortabila in acelasi timp, alege rochia eleganta scurta Timea. Confectionata din voal fin, rochia de seara scurta se face remarcata atat datorita culorii inedite, atat de indragite in lumea modei, cat si design-ului creat in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta. Spatele decupat, alaturi de insertiile de tul din zona bustului, iti sporesc senzualitatea, in vreme ce voalul vaporos o face simplu de purtat.
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-2

Rochie Eleganta de Seara Darma Neagră • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Confectionata din voal si dantela brodata cu paiete, rochia Darma reprezinta culmea rafinamentului si elegantei, cheia succesului unei aparitii spectaculoase, chiar si la cel mai pretentios eveniment monden. Fusta lunga, cu crapatura pe picior, iti confera o alura diafana, iar manecile lungi din dantela pretioasa iti sporesc feminitatea, pastrand totusi aerul misterios al unei rochii elegante de seara.  Spatele usor decupat, in combinatie cu jocurile de stralucire si transparenta de la nivelul bustului, fac din rochia Darma o piesa vestimentara impresionanta pe care trebuie sa o ai in garderoba.
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-3

Rochie de Ocazie Midi Conica Eloise Roz • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Dantela cu model floral este întotdeauna o alegere elegantă, iar dacă adăugăm în ecuație și una dintre acele combinații cromatice care îți conferă un aer fermecător, atunci înseamnă că vorbim despre o ținută must-have. Rochia midi conică Eloise este realizată din dantelă aplicată pe tull, iar căptușeala este elastică. Florile gri scot în evidență delicatețea feminină a rozului, iar efectul romantic este completat de un detaliu care transformă ținuta într-una foarte avantajoasă pentru siluetă: volanul de la mâneci, ideal dacă vrei să echilibrezi optic raportul dintre umeri și talie. Feminină și rafinată, rochia roz Eloise poate fi purtată atât la petreceri de cocktail, cât și la ocazii speciale formale. Material folosit: dantelă aplicată pe tull şi căptuşeală elastică.
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-4

Rochie Eleganta Sasha Fucsia • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Rochia Sasha este o adevărată declarație de stil și eleganță. Confecționată din satin texturat, într-o superbă nuanță de fucsia, rochia Sasha impresionează prin modul în care se intersectează compozițional pliurile. Design-ul acestei piese ascunde anumite defecte fizice și subliniază într-un mod sublim feminitatea. În privința styling-ului, păstrați o linie cât mai simplă, mizați pe accesorii fine. Purtați sandale nud sau completați în aceeași gamă cromatică cu rochia. În rest… nu rămâne decât să vă bucurați de privirile admirative ale celor din jur!
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-5

Rochie de Seara Impresionanta Darma Bordo • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Rosul bordo de o profunzime nemarginită şi dantelă preţioasă brodată se unesc în această rochie de seară impresionantă, Alegerea vestimentară perfectă pentru evenimente din cele mai pretenţioase. Cu elementul inedit al sliţului de pe picior şi mânecile transparente, rochia Darma îţi asigură o prezenţă sofisticată şi, în acelaşi timp, seducătoare. Talia este bine pusă în valoare datorită cordonului, iar micul decupaj de la spate echilibrează armonios decolteul în V, alungind silueta şi sporindu-ţi feminitatea.
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-6

Rochie din Dantela Amira Lila • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Lasa-te imbratisata de eleganta infinita a unei rochii din dantela in tonuri de lila. Perfecta pentru cele mai speciale ocazii din viata ta, rochia eleganta midi iti pune in valoare silueta, datorita croiului conic, si arunca asupra ta o alura rafinata datorita culorii romantice. Confectionata din dantela cusuta cu fir irizant auriu, rochia din dantela midi Amira trebuie sa se regaseasca in garderoba ta festiva, indiferent de sezon.
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-7

Rochie din Dantela Pretioasa Darma Albastră • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Albastrul de o profunzime nemarginită şi dantelă preţioasă brodată se unesc în această rochie de seară impresionantă, Alegerea vestimentară perfectă pentru evenimente din cele mai pretenţioase. Cu elementul inedit al sliţului de pe picior şi mânecile transparente, rochia Darma îţi asigură o prezenţă sofisticată şi, în acelaşi timp, seducătoare. Talia este bine pusă în valoare datorită cordonului, iar micul decupaj de la spate echilibrează armonios decolteul în V, alungind silueta şi sporindu-ţi feminitatea.
ROCHII-MISS-GREY-CARE-SE-VAND-BINE-8

Rochie Eleganta de Seara Yarina Albastră • MissGrey

ROCHII MISS GREY
Originala si rafinata, rochia de seara Yarina este creata special pentru a-ti evidentia formele feminine, conferindu-ti un aer diafan si extrem de elegant. Confectionata din triplu voal si dantela fina brodata intr-o nuanta vibranta de albastru imperial, rochia midi Yarina surprinde prin delicatete si senzualitate . Cu siguranta vei primi o multime de complimente, chiar si la cele mai pretentioase evenimente, purtand aceasta rochie.