fashiondays.ro

Tinute de vara femei 2019

Rochii de zi -Tinute de vara femei 2019


Așează-te relaxant și lasă-ne să te purtăm în povestea noastră. Povestea la care orice femeie visează începe așa: A fost o dată rochia perfectă iar tu ești la un click distanță de a o întâlni. Rochiile de zi sunt menite să îți transforme zilele, să le însenineze, să îți aducă zâmbetul pe buze, să te transpună pe tărâmul perfecțiunii. Acceptă provocarea și alege-o pe cea potrivită ție

Vrei să te simți feminină indiferent dacă ești la birou sau la un eveniment? Îți plac broderiile sau imprimeurile? Ne plac și nouă și te invităm să le descoperi și să arăți minunat purtând una dintre rochiile StarShinerS. Fă din fiecare zi o zi specială în care să te simți minunat și unică indiferent de anotimp. Vara își face simțită prezența încet, încet, trendurile se schimbă, însă pare că există o piesă vestimentar care de la an la an este la fel de dorită: Rochia. Sezonul acesta se poartă foarte mult rochiile din materiale ușoare, fluide, în culori pastelate, precum verde, lila, galben sau roz, cu bretele sau fără.

Rochie StarShinerS albastra de zi midi tip creion cu decolteu cu maneca 3/4 din material elastic

tinute-de-vara-femei-rochii-de-zi-1tinute-de-vara-femei-rochii-de-zi-1b Rochie stilata din colectia realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin technica printului digital direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS. Model deosebit de feminin avand un design parte peste parte, cu imprimeu floral in nuante delicioase, potrivita pentru sezonul primavara-vara, usor de integrat in tinute chic de zi. O piesa vestimentara seducatoare si stilata care-ti evidențiaza silueta feminina intr-o maniera impecabila si armonioasa. Este confectionata din scuba crep, usor elastic datorita caruia va fi foarte confortabila la purtat.

Rochie piersica eleganta de zi tip creion cu decolteu in v din stofa subtire usor elastica

tinute-de-vara-femei-rochii-de-zi-2tinute-de-vara-femei-rochii-de-zi-2b Rochie eleganta de lungime medie din tesatura neagra cu bustul din tesatura cu imprimeu floral, maneci scurte, decoletu in V, incheiata cu fermoar ascuns pe spate. Model clasic, versatil, feminin, prevazut cu cordon fals stilizat, legat in talie in fata fundita trecuta prin gaici metalice.

Bluze &Camasi - Tinute de vara femei 2019


Camasile si bluzele sunt dintre cele mai purtate obiecte vestimentare feminine din ultimii ani, te ajuta sa adopti rapid o tinuta office sau smart casual, fara sa stai prea mult pe ganduri in fata dressingului tau. Incercam sa reinnoim stocurile cat de des putem, dar cu toate acestea, camasile si bluzele din aceasta categorie se vand extrem de bine, fiind apreciate de femeile din Romania, din toate domeniile. Reimprospateaza-ti garderoba cu bluze si camasi care iti vor permite sa le combini foarte usor cu alte piese vestimentare si accesorii.

Camasa PrettyGirl SS19-C4943 Galben

tinute-de-vara-femei-camasi-tinute-de-vara-femei-camasi-

Camasa de vara PrettyGirl SS19-C4943 Galben

tinute-de-vara-femei-camasi-tinute-de-vara-femei-camasi- Bluza dama PrettyGirl roz prafuit eleganta cu croi larg cu maneca scurta din material satinat cu imprimeuri grafice

Bluza chic confectionata din material subtire, satinat, fluid cu un croi lejer, maneca scurta prinsa in elastic la capete si guler ascutit tip camasa incheiata cu nasture la spate

Fuste - Tinutede vara femei 2019


Fuste cochete de vara de zi sau de seara, potrivite pentru a forma o tinuta feminina, cu efect surprinzator. Descopera o colectie impresionanta de fuste de piele ecologica, fuste mulate sau fuste in clos, cu imprimeu sau simple. Cu siguranta vei gasi cel putin un model care sa ti se potriveasca.

Fusta StarShinerS fuchsia eleganta plisata in clos din voal cu talie inalta

tinute-de-vara-femei-fuste-tinute-de-vara-femei-fuste- Fusta midi delicata, diafana, fabricata dintr-o tesatura plisata tip voal cu captuseala din jersey subtire. Fusta are un croi clasic, in clos. Talia inalta este prevazuta cu o bata si se incheie in lateral cu un fermoar discret.

Pantaloni &Blugi - Tinute de vara femei 2019


Stim ca blugii si pantalonii sunt piese de baza in crearea tinutelor vestimentare de zi cu zi. O pereche de jeansi corect asortata ne salveaza timp si ne valideaza bunul gust. Blugi dama 2019. StarShinerS iti ofera o gama completa de blugi model 2019, astfel incat sa-ti fie usor accesibili. Asorteaza blugii la jachete denim sau creaza alte combinatii, ai liber la imaginatie!

Pantaloni de vara LaDonna mustarii office conici cu talie medie din material usor elastic cu buzunare false
tinute-de-vara-femei-pantalonitinute-de-vara-femei-pantaloni

Blugi albastri casual skinny cu rupturi cu talie medie din bumbac
tinute-de-vara-femei-pantaloni-blugitinute-de-vara-femei-pantaloni-blugi