dyfashion.ro

Cele mai populare Rochii de Vara

Modele populare de Rochii de Vara 2019. Cele mai vandute Rochii de Vara


Vara Rochiile sunt cele mai dorite articole vestimentare. Cu o rochie de vara potrivita veti infrunta canigula dogoritoare si va veti simti lejera si confortabila. In spiritul acestei dorinte de a face cea mai buna alegere va prezentam mai jos unele dintre cele mai populare rochii de vara de anul acesta. Am selectionat cu grija cateva modele de rochii de vara populare, fabricate din materiale de calitate, bazandu-ne pe statisticile oferite de magazinul online Starshiners. Sper ca recomandarile noastre sa va ajute. Spor la cumparaturi!

Rochie ivoire casual de zi in clos midi cu guler cu snur in talie fara maneci •


Rochie ivoire casual de zi in clos midi cu guler cu snur in talie fara maneci Rochie ivoire casual de zi in clos midi cu guler cu snur in talie fara maneci Fii feminina in aceasta rochie simpla, cu inchidere cu nasturi si guler tip camasa. Cordonul din imitatie funie ii da un aer casual. Poarta rochia cu o perche de pantofi sport.

Rochie StarShinerS alba de ocazie in clos cu decolteu in v cu volanase si imprimeu floral


Rochie StarShinerS alba de ocazie in clos cu decolteu in v cu volanase si imprimeu floralRochie StarShinerS alba de ocazie in clos cu decolteu in v cu volanase si imprimeu floral Fiind confectionata dintr-un material usor, matasos, cu un decolteu in forma V si bust captusit, cu volanase, aceasta rochie maxi recomandata de Gina Pistol este ideala pentru acest sezon. Accesorizeaz-o cu sandale cu barete si o palarie pentru un aer boem.

Rochie rosie de zi midi in clos din bumbac cu imprimeu floral •


Rochie rosie de zi midi in clos din bumbac cu imprimeu floralRochie rosie de zi midi in clos din bumbac cu imprimeu floral Croita intr-o forma feminina cu maneci scurte si fusta in forma de A, aceasta rochie eleganta este perfecta pentru evenimente. Materialul perforat in cominatie cu imprimeul floral este magulitor. Asorteaza rochia cu o pereche de sandale intr-o culoare uni pentru un look impecabil.

Rochie roz de zi midi in clos din material neelastic cu imprimeu floral accesorizata cu cordon •


Rochie roz de zi midi in clos din material neelastic cu imprimeu floral accesorizata cu cordonRochie roz de zi midi in clos din material neelastic cu imprimeu floral accesorizata cu cordon Adauga un imprimeu floral garderobei tale de vara cu aceasta rochie multi florala. Infatisand un decolteu la baza gatului, maneci scurte si un cordon in jurul taliei, florile pictate sunt perfecte pentru petreceri in gradina. Purtati-o cu accesorii neutre.

Rochie turcoaz casual in clos cu elastic in talie accesorizata cu cordon cu buzunare in fata •


Rochie turcoaz casual in clos cu elastic in talie accesorizata cu cordon cu buzunare in fataRochie turcoaz casual in clos cu elastic in talie accesorizata cu cordon cu buzunare in fata In zilele racoroase de vara alege sa porti aceasta rochie lejera tip camasa, cu buzunare in piept si inchidere cu nasturi. Cordonul nu este detasabil. Poart-o cu sandale joase.

Rochie verde-deschis eleganta snake print cu croi larg asimetrica fara captuseala pe gat • Xara


Rochie verde-deschis eleganta snake print cu croi larg asimetrica fara captuseala pe gatRochie verde-deschis eleganta snake print cu croi larg asimetrica fara captuseala pe gat Atrage toate privirile in aceasta rochie lejera cu imprimeu snake print si croi larg. Se leaga la gat, iar umerii sunt complet goi. Poarta rochia cu sandale inalte si o mini geanta.

Rochie SunShine neagra casual de zi in clos din voal cu elastic in talie guler tip halter • SunShine


Rochie SunShine neagra casual de zi in clos din voal cu elastic in talie guler tip halterRochie SunShine neagra casual de zi in clos din voal cu elastic in talie guler tip halter Alege aceasta rochie maxi cu decolteu halter pentru evenimente speciale de zi! Croiul in clos ofera lejeritate in miscare.

Rochie SunShine alba rochii maxi de zi in clos cu elastic in talie maneci largi cu imprimeu floral • SunShine


Rochie SunShine alba rochii maxi de zi in clos cu elastic in talie maneci largi cu imprimeu floralRochie SunShine alba rochii maxi de zi in clos cu elastic in talie maneci largi cu imprimeu floral Adauga garderobei tale aceasta rochie maxi cu imprimeu floral, care iti promite toate privirile! Confectionata dintr-un material tip matase, rochia ofera lejeritate in miscare.

Rochii de Vara - vezi oferta completa