dyfashion.ro

Costume de baie doua piese • Toccata

costume-de-baie-doua-piese-tocata-1

Costum de baie doua piese Gloria, tip bandeau • Toccata

COSTUME DE BAIE
Costumul de baie Gloria te va atrage prin culorile sale. Sutienul de baie, tip banedau, are cupele fin intarite iar bretelele se aranjeaza dupa gat. Slip cu o croiala clasica. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Balene in laterale Se leaga dupa gat si in partea din spate Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta de plaja!  

COSTUME DE BAIE DOUA PIESE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
costume-de-baie-doua-piese-tocata-2

Costum de baie doua piese Nicole • Toccata

COSTUME DE BAIE
Costum de baie Nicole, cupe cu efect Push-Up. Cupele intarite si balenele clasice confera sustinere bustului. Slipul se leaga in partile laterale. Nuante neon - aspect frumos pe pielea bronzata. Costum de baie dama Material cu proprietati de uscare rapida Cupe cu efect Push-Up Balene clasice Se leaga dupa gat si in partea din spate Slip croiala clasica Se leaga in partile laterale Creeaza tinuta perfecta de plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-3

Costum de baie doua piese Avrora Push-Up • Toccata

COSTUME DE BAIE DOUA PIESE
Iti plac modelele tropicale? Atunci alege costumul de baie Avrora. Partea superioara cu efect Push-Up - confera un decolteu irezistibil. Slip cu o croiala clasica, potrivit pentru orice tip de silueta. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Balene clasice Se leaga dupa gat si in partea din spate Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta de plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-4

Costum de baie doua piese Alexis • Toccata

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese Alexis, cupe cu efect Push-Up. Cupele triunghiulare sunt intarite si nu detin balene. Slipul se leaga in partile laterale. Nuanta neon contrasteaza frumos cu pielea bronzata. Costum de baie doua piese Materialul se usuca rapid Cupe cu efect Push-Up Nu detine balene Se leaga dupa gat si in partea din spate Slip croiala clasica Se leaga in partile laterale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-5

Costum de baie doua piese Astrid • Toccata

COSTUME DE BAIE
O sa stralucesti in costumul de baie Astrid cu efect Push-Up. Disign inspirat de Hollywood. Cupele triunghiulare au efect Push-Up si nu detin balene. Snur intre cupe - permite ajustarea acestuia. Slipul se leaga in partile laterale. Costum de baie doua piese Materialul se usuca rapid Cupe cu efect Push-Up Nu detine balene Se leaga dupa gat si in partea din spate Slip croiala clasica Se leaga in partile laterale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 
costume-de-baie-doua-piese-tocata-6

Costum de baie doua piese Gladys • Toccata

COSTUME DE BAIE
Fii irezistibila in costumul de baie Gladys, intr-un stil etno. Sutien de baie de tip barot, decorat cu volane - confera un plus de farmec modelului. Slipul se leaga in partie laterale. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Bretele detasabile Balene in laterale Se leaga dupa gat si in partea din spate Croiala clasica Se leaga in partile laterale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-7

Costum de baie doua piese Avrora • Toccata

COSTUME DE BAIE DOUA PIESE
Daca iti plac motivele tropicale atunci alege costumul de baie Avrora. Design-ul deosebit evidentiaza croiala speciala a sutienului de baie. Cupele intarite si balenele (mascate) confera sustinere bustului. Slip croiala clasica, talie inalta - mascheaza micile imperfectiuni din zona abdomenului. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Bretele detasabile numai in partea din spate Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-8

Costum de baie doua piese Vivian • Toccata

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese Vivian, model decorat cu franjuri. Cupele cu efect Push-Up sunt decorate cu dantela din bumbac. Bretelele pot fi desfacute in partea din spate si incrucisate. Costum de baie doua piese Materialul se usuca rapid Cupe cu efect Push-Up Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-9

Costum de baie doua piese Lolita • Toccata

COSTUME DE BAIE DOUA PIESE
Costum de baie doua piese Lolita, model floral fermecator, cupe fin intarite de tip bardot. Volanele confera un efect optic de volum. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Bretele ajustabile, prinse dupa gat Balene laterale Slip croiala clasica Se leaga in partile laterale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costume-de-baie-doua-piese-tocata-10

Costum de baie doua piese Amelia • Toccata

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese Amelia, cupe cu efect Push-Up. Cupele intarite si balenele clasice confera sustinere bustului. Slipul se leaga in partile laterale. Costum de baie doua piese Materialul se usuca rapid Cupe cu efect Push-Up Balene clasice Se leaga dupa gat Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Se leaga in partile laterale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE DOUA PIESE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
costume-de-baie-doua-piese-tocata-11

Costum de baie doua piese Silvia • Toccata

COSTUME DE BAIE
Fii irezistibila in costumul de baie Silvia. Sutienul de baie de tip bardot evidentiaza linia superioara a bustului iar peritele Push-Up confera volum. Slip croiala clasica. Costum de baie doua piese Materialul se usuca rapid Cupe intarite Cupe cu efect Push-Up Bretele detasabile Balene in laterale Se leaga dupa gat Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!