fashiondays.ro

Tinute de plaja • Orhideja Lingerie

tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-1

Costum de baie doua piese Cassia, intarit • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Evidentiaza-ti bronzul frumos cu ajutorul costumului de baie albastru Cassia. Cupele au pernite Push-Up cusute si confera un decolteu irezistibil. Bretelele pot fi desfacute in partea in spate si incrucisate. Slip confortabil, partea laterala a acestuia cu sururi ce permit ajustarea inaltimii. In plus, partea din fata este captusita cu plasa respirabila. Costum de baie doua piese Materialul se usuca rapid LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material rezistent la clor, cu factor de protectie UV (UPF 50+) Cupe intarite Cupe cu efect Push-Up Bretele detasabile numai in partea din spate Balene clasice Se inchide la spate pri clips metalic Slip croiala clasica Partile laterale ale slipului permit ajustarea inaltimii Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

TINUTE DE PLAJA ORHIDEJA LINGERIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
    
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-2

Slip costum de baie Cassia • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Slip costum de baie Cassia, decorat cu snururi contrastante. Confortabil, croiala clasica. Slip de baie Croiala clasica Partile laterale permit ajustarea inaltimii Material cu proprietati de uscare rapida LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material rezistent la clor, cu factor de protectie UV (UPF 50+) Creeaza tinuta perfecta de plaja!
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-3

Slip costum de baie Mallory • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Slip costum de baie Mallory cu benzi interesante in partile laterale. Datorita croielii clasice este un model foarte placut. Slip costum de baie Croiala clasica Material cu efect de uscare rapida LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material rezistent la clor, cu protectie UV (UPF 50+) Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-4

Costum de baie doua piese Mallory • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Scoate in evidenta corpul broznat in costumul de baie albastru Mallory. Cupele cu intarire cusuta Push-Up modeleaza un decolteu seducator. Slipul confortabil are benzi cu efect in partile laterale, iar partea din fata este captusita cu plasa elastica respirabila. Bikini dama Potrivit si pentru sani mari Material cu efect de uscare rapida LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material rezistent la clor, cu protectie UV (UPF 50+) Cupe intarite Pernite Push-Up Bretele detasabile doar in partea din spate Balene clasice Se inchide la spate cu clips metalic Slip cu o croiala clasica Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!   
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-5

Slip costum de baie Desirea negru I • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Slip costum de baie Desirea croiala clasica, care se leaga in partile laterale. Din material rezistent la sare, clor si radiatii UV. Slip costum de baie Croiala clasica Potrivit si pentru forme voluptoase LYCRA® XTRA LIFE™ Material rezistent la radiatii UV, clor si sare Se leaga in partile laterale Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!    
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-6

Costum de baie doua piese Desirea neintarit • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Costum de baie doua piese Desirea cu sutien neintarit. Bretelele late sustin sanii, impartind uniform greutatea lor si ajutand astfel la prevenirea durerilor de spate. In partea din spate, bretelele se pot detasa si incrucisa. Slipul este cu o croiala clasica. Din material rezistent la sare, clor si radiatii UV. Bikini dama Potrivit si pentru sani mari LYCRA® XTRA LIFE™ Material rezistent la radiatii UV, clor si sare Cupe neintarite Marimile mai mari au bretele mai late Balene clasice Se inchide la spate cu clips metalic Slip cu o croiala clasica Cusatura verticala in partea din spate Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!   
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-7

Slip costum de baie Desirea • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Slip costum de baie Desirea cu o croiala clasica. Cusatura pe partea din spate rotunjeste optic formele tale. Din material rezistent la sare, clor si radiatii UV. Slip costum de baie Croiala clasica Potrivit si pentru forme voluptoase LYCRA® XTRA LIFE™ Material rezistent la radiatii UV, clor si sare Cusatura verticala pe partea din spate Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!    
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-8

Costum de baie intreg Desirea • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Costumul de baie intreg Desirea va capta atentia datorita motivelor frapante in zona sanilor. Cupele sunt intarite si asigura sustinerea necesara si pentru sani mai mari. In partea din spate, bretelele se pot detasa si incrucisa. Din material rezistent la sare, clor si radiatii UV. Costum de baie intreg Potrivit si pentru forme voluptoase Material cu efect de uscare rapida Material rezistent la radiatii UV, clor si sare Cupe intarite Bretele detasabile doar in partea din spate Balene clasice Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-9

Costum de baie doua piese Kiarra • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Costum de baie doua piese Kiarra, partea din fata sustinuta de tul elastic. Croiala avantajeaza silueta iar modelul etno este ideal pentru momentele de relaxare la apa. Costum de baie doua piese Excelent pentru femeile cu sanii mari Cupe intarite Bretele detasabile numai in partea din spate Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Se leaga in partile laterale Fiecare articol este unic de aceea modelul poate sa difere usor fata de cel din fotografie. Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-10

Slip costum de baie Kiarra • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Slip costum de baie Kiarra, partea din fata sustinuta de tul elastic. Model tip etno, ideal pentru momentele de relaxare la apa. Slip costum de baie Croiala clasica Se leaga in partile laterale Fiecare articol este unic de aceea modelul poate sa difere usor fata de cel din fotografie. Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-11

Costum de baie doua piese Tammara • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Costumul de baie Tammara, in nuanta de turcoaz, este perfect pentru pielea bronzata. Cupe cu pernite Push-Up cusute confera un decolteu irezistibil. Slip confortabil, cu snururi in partile laterale - permit ajustarea. Partea din fata este sustinuta de plasa respirabila. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material rezistent la clor, cu factor de protectie UV (UPF 50+) Cupe intarite Cupe Push-Up Bretele detasabile numai in partea din spate Balene clasice Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Slipul ofera posibilitatea de ajustare a inaltimii (partile laterale) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

 TINUTE DE PLAJA ORHIDEJA LINGERIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
tinute-de-plaja-orhideja-lingerie-12

Slip costum de baie Twila • Orhideja Lingerie

TINUTE DE PLAJA
Slip costum de baie Twila, decorat cu benzi contrastante in partile laterale. Croiala clasica, confortabila. Slip costum de baie Material cu proprietati de uscare rapida LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico Darwin – material rezistent la clor, cu factor de protectie UV (UPF 50+) Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!