fashiondays.ro

Maieuri dama Atmosphere Fashion

maieu-dama-atmosphere-fashion-1maieu-dama-atmosphere-fashion-1b

Maieu alb cu broderie si volan C 15985

Maieu dama alb cu broderie si volan este casual, de vara, ideal pentru zilele petrecute la terasa cu prietenii. Maieul este semi-transparent, cu broderie colorata la bust si este prevazut cu volan si margine brodata ce ii ofera un look trendy
maieu-dama-atmosphere-fashion-2maieu-dama-atmosphere-fashion-2b

Maieu mov din licra MN 16 MV

Maieu mov din licra,sexy  si elegant. Este alegerea perfecta pentru a fi cuceritoare si reprezinta o alegere senzuala care adauga un plus de feminitate. Maieul este decoltat ce ii ofera un look glam.
maieu-dama-atmosphere-fashion-3maieu-dama-atmosphere-fashion-3b

Maieu negru cu paiete Bln 148

Maieu negru cu paiete este un maieu sexy, de club. Maieul are decolteu adanc, iar spatele din voal ii ofera eleganta.MAterial 95% poliester 5% elastan.
maieu-dama-atmosphere-fashion-4maieu-dama-atmosphere-fashion-4b

Maieu dama alb cu accesoriu strasuri Mn 5a

Maieu alb cu accesoriu strasuri este un maiou casual-elegant.Maioul are decolteu adanc rotund prevazur cu aplicatie din strasuri.Lungimea maioului este de 60 cm.Material 95% poliester 5% elastan.
maieu-dama-atmosphere-fashion-5maieu-dama-atmosphere-fashion-5b

Maieu bumbac gri CMM 01gr

Maieu bumbac gri este casual, sexy ce poate fi purtat cu un sacou si ai outfit-ul perfect.Maieul este o piesa vestimentara ce poate completa o tinuta.Material: 65% bumbac 35% poliester. Lungime: 40 cm de la rascoiala pana jos
maieu-dama-atmosphere-fashion-6maieu-dama-atmosphere-fashion-6b

Maieu voal bleu imprimat Mn 10

Maieu voal bleu imprimat este un maiou sexy-elegant.Maioul are volan in zona bustului, bretele din lant auriu si este ideal pentru o tinuta sexy de club.Material 95% poliester 5% elastan.

Maieuri elegante din dantela, din voal sau cu paiete

Maieuri de dama elegante pentru toate doamnele si domnisoarele care isi doresc sa poarte piese vestimentare in tendinte de fiecare data cand ies din casa. Desi la prima vedere par a fi elemente destul de simple, totusi, moda actuala vine cu propuneri interesante in aceasta directie. Asadar, se pare ca acum puteti obtine foarte usor un outfit sofisticat doar daca adaugati ca tusa de efect un maieu elegant, cu un design deosebit.

In materie de culori, aveti libertatea de a opta pentru tonuri puternice de albastru petrol, portocaliu neon, somon, mov sau rosu, dar si pentru nuante calde de roz pudrat, alb, corai sau ivoire. Sunt disponibile modele menite sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi vestimentare, asa ca, optati pentru ceea ce credeti ca vi se potriveste.

Aruncati o privire pe Atmosphere, magazinul care reuseste sa tina pasul cu tendintele impuse de moda actuala. Cu siguranta, veti gasi elementele perfecte pe care sa le integrati in garderoba dumneavoastra sezonul acesta. Asigurati-va ca sunteti la curent cu detaliile menite sa va ajute sa concepeti outfit-uri care sa va scoata din anonimat. Asa fac fashionistele convinse!

Maieuri dama Atmosphere Fashion -  Vezi oferta completa