dyfashion.ro

10 Rochii de nasa deosebite

E momentul să ieși în evidență cu o rochie de nasa deosebită și sofisticată 


Printre cele mai cautate rochii de ocazie de anul acesta sunt rochiile de nasa pentru botez sau nunta. La un astfel de eveniment si intr-un asemenea rol tinuta trebuie sa fie impecabila.

Astazi am facut o selectie de rochii de nasa 2019, care te pot inspira sa faci cea mai buna alegere. 10 modele de rochii de nasa special alese pentru tine, pentru a fi in centrul atentiei la evenimentul la care vei participa.

Alături de mireasă, nașa trebuie să fie în centrul atenției. E momentul în care trebuie să ieși în evidență cu o rochie de nuntă deosebită și sofisticată.

Rochie Artista roz lunga de ocazie in clos din material satinat cu insertii de broderie • Artista

1.Rochie roz lunga de ocazie in clos din material satinat cu insertii de broderie

Rochii de nasa 2019
Rochie de seara, lunga si petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. In jurul taliei are o insertie de broderie, ce vine in contrast cu materialul rochiei. Material lucios de grosime medie.

Rochie Artista neagra lunga de seara cu decolteu adanc cu imprimeuri florale

2.Rochie neagra lunga de seara cu imprimeuri florale

Rochii de nasa 2019
Diafana - este cuvantul ce se potriveste cel mai bine acestei rochii! Decolteul, umerii goi, imprimeul floral si spatele gol fac din aceasta rochie una care va atrage cu siguranta toate privirile! Alege sa o porti la un eveniment de seara!
Rochie Artista rosa de ocazie in clos cu decolteu in v din material satinat din dantela cu bust buretat

3.Rochie rosa de ocazie in clos cu decolteu in v

Rochii de nasa 2019
Rochie de ocazie lunga cu pliuri din tesatura satinata, bust din dantela florala cu paiete translucide aplicate, dublat cu captuseala lucioasa, decolteu senzual in V, cu bustul buretat, cap de maneca, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie StarShinerS roz prafuit de ocazie in clos din tul cu decolteu adanc cu bust buretat cu aplicatii florale cu efect 3d

4.Rochie roz prafuit de ocazie in clos din tul cu decolteu adanc cu bust buretat cu aplicatii florale cu efect 3d

Rochii de nasa 2019
Rochie de ocazie StarShinerS cu bust din broderie cu flori 3D pe tulle elastic, si partea inferioara din tulle elastic. La tivul rochiei este atașata rijelina pentru a oferi mai multa amploare rochiei. Poarta la evenimentele speciale aceasta rochie si iti vei face prezența memorabila ca o adevarata diva!

Rochie StarShinerS neagra de ocazie lunga tip sirena fara maneci accesorizata cu pietre stras

5.Rochie neagra de ocazie lunga tip sirena fara maneci accesorizata cu pietre stras

Rochii de nasa 2019
Alege rochia de ocazie purtata de Gina Pistol pentru o aparitie memorabila si sofisticata simultan. Confectionata din tesatura lycra, rochia lunga tip sirena impresioneaza prin design-ul irezistibil, feminin si eleganta senzuala in acelasi timp. Creata astfel incat sa flateze silueta iti va pune in valoare formele intr-un mod irezistibil si iti garanteaza totodata o alura rafinata si seducatoare. Decolteul lasat si slitul lateral sporesc farmecul. Aceasta rochie de ocazie te pune in valoare intr-o maniera ireprosabila din toate punctele de vedere.

Rochie Artista neagra de ocazie in clos din dantela brodata si tul cu bust buretat cu spatele gol

6.Rochie neagra de ocazie in clos din dantela brodata si tul cu bust buretat cu spatele gol

Rochii de nasa 2019
Confectionata din tulle si cu bustul brodat cu paiete rochia Artista reprezinta eleganta desavarsita, pentru o aparitie spectaculoasa, irezistibil de feminina la cele mai pretentioase evenimente. Fusta lunga, ampla, cu crapatura pe picior, iti confera o alura senzuala, misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea.

Rochie Artista visinie lunga de ocazie in clos din material satinat cu insertii de broderie

7.Rochie visinie lunga de ocazie in clos din material satinat cu insertii de broderie

Rochii de nasa 2019
Rochie de seara, lunga si petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. In jurul taliei are o insertie de broderie, ce vine in contrast cu materialul rochiei. Matreial lucios de grosime medie.

Rochie LaDonna mov de ocazie in clos cu bust buretat cu decolteu in v

8.Rochie mov de ocazie in clos cu bust buretat cu decolteu in v

Rochii de nasa 2019
Aceasta rochie de ocazie are un farmec aparte si un design feminin si irezistibil, care-ti pune in evidenta silueta. Bustul este buretat si talia este accentuata cu un cordon impletit. Textura materialului fluid si transparent cu aplicatii stralucitoare confera o aura luxurianta acestui model. Poarta la evenimentele speciale aceasta rochie superba pentru o prezenta de diva!

Rochie StarShinerS rosa de ocazie lunga in clos cu umeri goi

9.Rochie rosa de ocazie lunga in clos cu umeri goi

Rochii de nasa 2019
Rochiile cu lungime maxi ne plac pentru ca au un aer elegant si un farmec aparte. Dantela brodata cu modele armonioase emana un aer rafinat, feminin, romantic datorita texturii delicate pe care o are, iar designul irezistibil iti garanteaza o alura diafana si indrazneata in acelasi timp. Cu o croiala avantajoasa, fluida, atuurile ei sunt eleganta senzuala, sugerata de decolteul en coeur, umerii goi si slitul lateral. 

Rochie Ana Radu crem de lux din material satinat cu umeri goi cu push-up accesorizata cu cordon

10.Rochie crem de lux din material satinat cu umeri goi cu push-up accesorizata cu cordon • 

Rochii de nasa 2019
Rochie lunga de ocazie, tip corset, cu un croi asimetric. Are bustul buretat cu push-up si se inchide cu fermoar la spate, iar materialul este incretit. Alege sa fii o adevarata aparitie!

















Rochii de nasa - vezi oferta completa 

 

Alături de mireasă, nașa trebuie să fie în centrul atenției. E momentul în care trebuie să ieși în evidență cu o rochie de nuntă deosebită și sofisticată.

Poate te-ar interesa si:  Rochii de seara-ocazie-nunta-botez