dyfashion.ro

Fashion Days Haine Dama

fashion-days-haine-dama

Experiente nelimitate de fashion - Fashion Days Haine Dama


De peste 10 ani, Fashion Days este destinatia online ce ofera experiente nelimitate de fashion celor peste 1.000.000 de clienti din Romania, Bulgaria si Ungaria. Este locul in care  gasesti oricand si de oriunde articole vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii de la o multime de branduri precum Fossil, Furla, Max&Co, Guess, adidas, Puma, Pepe Jeans, DESIGUAL, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, NEXT, Mango, United Colors of Benetton, Napapijri, Ted Baker si multe altele.

Iata si ultimele branduri proaspat intrate in portofoliul Fashion Days: Boss Hugo Boss, LK Benett, Michael Kors, Barbour, Karl Lagerfeld, John Richmond, Save the Duck, Solid!, Jack Wills, North Sails, S'Oliver, Marks&Spencer, Fiorella Rubino, Lin Apparel, Carter's, Ash, Pikolinos, Bugatti, Sixty Seven, Blauer, Bearpaw, Jack Wolfskin si Saucony.

Blugi de dama pentru noul sezon - Fashion Days Haine Dama


O piesa din denim autentic nu se demodeaza niciodata - alege intre nuante deschise sau inchise cu finisaje uzate sau ornamentate. Lasa-te inspirata de toate modelele de blugi de dama de la Fashion Days pentru un look impecabil cu blugi boyfriend, skinny, evazat, drept, si mai ales mom fit.

blugi-dama-fashion-days
BLUGI DAMA - VEZI OFERTA
blugi-dama-fashion-days
BLUGI DAMA VEZI OFERTA

Design modern la blugii pentru femei de la Fashion Days

Alege un look modern cu o pereche de blugi evazati de dama disponibili in diverse culori si nuante. Poarta-i cu un tricou alb imaculat si un sacou cu dublu rand de nasturi si fii pregatita pentru orice ocazie. Pentru o tinuta perfecta de zi asorteaza-i cu o camasa alba si cu o pereche de pantofi sport, iar seara adauga caracter tinutei tale cu sandale stiletto si un top cu bretele, in stilul iconic Guess. 

blugi-evazati-dama-fashion-days
BLUGI EVAZATI - VEZI OFERTA
blugi-evazati-dama-fashion-days
BLUGI EVAZATI - VEZI OFERTA

Alege din gama noastra de modele si creeaza tinute cu adevarat spectaculoase. Cum sa transformi aceasta piesa esentiala in elementul central al garderobei tale? Poarta denim din cap pana in picioare. Asociaza o jacheta cool, clasica, din denim, cu blugii tai preferati si tine cont de nuante - cele intense ar trebuie sa se imbine perfect cu cele mai deschise.

Bluze de dama in culori vibrante - Fashion Days Haine Dama


Tu ai planuri, noi avem nenumarate modele de bluze. Feminine, confortabile, elegante sau perfecte pentru birou. Indiferent de ocazia de pe agenda ta exista aici o bluza ideala pentru tine.

Bluze clasice, romantice, spectaculoase

bluze-dama-fashion-days
BLUZE DAMA- VEZI OFERTA
bluze-dama-fashion-days
BLUZE DAMA - VEZI OFERTA

Ca tot a venit vorba de agenda, o bluza din matase clasica cu maneca lunga sau trei sferturi e esentiala pentru tinuta ta de birou sau interviul acela pe care il asteptai de mult. Poart-o cu pantalonii preferati, conici sau drepti, si esti gata pentru orice provocare!

Un top nou este cel mai simplu mod in care iti poti face blugii preferati sa capete o viata noua. Alege un model cazut pe umeri, un decolteu patrat sau un top tricotat pentru un look romantic. Tricoul polo Lacoste este un alt stil inconfundabil de care ai nevoie in garderoba!

Atunci cand codul vestimentar e deschis la interpretari tu poti imbraca orice stil: o bluza cu un imprimeu greu de trecut cu vederea, o bluza in culori neon si chiar un top cu bretele si cele mai rafinate broderii sau volane de vara.

O petrecere in viitorul apropiat? Pentru ocazii speciale, alege bluze elegante cu detalii contrastante, maneci bufante, decolteu adanc, bluze din dantela sau cu aplicatii cu adevarat spectaculoase.

Descopera colectia de camasi elegante, office si casual - Fashion Days Haine Dama


Un lucru e clar: nu vei da gres niciodata cu un outfit clasic, desavarsit, dar nu uita nici de puterea de seductie a unei camasi vaporoase cu imprimeu. Poti alege din gama noastra larga de camasi lungi de dama cu imprimeuri jucause: animale, pasari, fluturi, buline, dungi sau flori si fructe. Important: camasa din bumbac sau matase cu imprimeuri tropicale nu poate lipsi din garderoba ta sezonul acesta. La fel cum nu poti pleca la plaja fara ochelarii de soare.

camasi-dama-fashion-days
CAMASI DAMA - VEZI OFERTA
camasi-dama-fashion-days
CAMASI DAMA- VEZI OFERTA

Cel mai simplu mod de a iti face un upgrade in garderoba oricarui nou sezon este prin piese cu detalii elegante, de exemplu o camasa cu funda, o camasa cu volane sau maneci usor bufante. Daca esti totusi la polul opus, casual, vei iubi modelele de camasi din denim pentru dama. Acum ai de ales intre mai multe tipuri de denim: albastru indigo, clasic, sau usor decolorat si mai subtire, numit chambray.

Poti mereu miza pe aerul casual al unei camasi supradimensionate de dama, usor de purtat peste tricouri in zile racoroase. Orice camasa din bumbac supradimensionata (mai lunga sau aleasa special o marime mai mare) este perfecta pentru vacanta, purtata doar desupra costumului de baie, in drum spre plaja dar si cu pantaloni conici si sandale cu toc, seara.

Cum sa arati fresh intr-o zi de vara?  Poarta camasa ta din in cu pantaloni scurti cu talie inalta din acelasi material!  Materialele care respira fac zilele toride mult mai suportabile. Ah, si nu uita palaria de paie!

Rochii versatile pentru femei - Fashion Days Haine Dama


Casual, eleganta, de plaja sau de ocazie, rochia perfecta este la doar cateva clickuri distanta. Gaseste noi rochii de zi preferate si le poti primi chiar azi!
Si mai multe stiluri, culori si imprimeuri la rochii

rochii-dama-fashion-days
ROCHII - VEZI OFERTA
rochii-dama-fashion-days
ROCHII - VEZI OFERTA

Ne indragostim foarte usor de o rochie tocmai pentru ca imbracand-o am rezolvat intreaga tinuta in maxim 30 de secunde. Ai rochii in care impresionezi la prima intalnire, rochii in care te simti cel mai bine in drum catre plaja, rochii din dantela in care vrei sa dansezi pana dimineata si rochii in care simti ca poti cuceri lumea intreaga.

Rochia camasa este cel mai simplu si clasic mod de a te imbraca la birou in sezonul cald, alaturi de pantofi cu toc kitten, iar in zilele putin mai racoroase o poti purta cu un cardigan cu nasturi si mocasini.

Vedeta sezonului va fi rochia petrecuta, uni sau cu imprimeu, un design usor de purtat in nenumarate ocazii. Adauga doar o pereche de espadrile sau sandale cu snur si esti gata pentru orice destinatie

Geci si jachete versatile de dama - Fashion Days Haine Dama


Jacheta este ultimul lucru pe care il pui pe tine cand iesi din casa dimineata, dar este cel care completeaza intreaga tinuta! De aceea vei gasi aici nenumarate modele de geci si jachete de dama din denim, piele si materiale rezistente la vreme capricioasa din sezonul de toamna si iarna.
Jachete de dama pentru primavara, toamna si iarna

geci-dama-fashion-days
GECI & JACHETE- VEZI OFERTA
geci-dama-fashion-days
GECI & JACHETE- VEZI OFERTA

Preferi sa te imbraci cat mai simplu, casual? Atunci iti trebuie doar o jacheta din denim albastru clasic, indigo sau colorat. Descopera noi modele de geci din denim de dama pentru sezonul de primavara in gama brandurilor Levi’s, Lee, Wrangler sau Pepe Jeans London.

Pentru atunci cand temperaturile incep sa scada vei vrea sa vezi selectia noastra de geci din piele pentru dama. Aici vei gasi multe optiuni: piele sau piele intoarsa, modele rock cu revere cu capse si inchidere cu catarama, dar si stiluri ceva mai structurate – cu guler tunica - usor de purtat in zile racoroase… sau chiar reci.

Ai nevoie de ceva mai potrivit pentru zile ploioase? Avem si stiluri cu lungime medie, ce te vor proteja de vant si apa, in nuante usor de purtat sau dimpotriva, cu imprimeuri ce iti vor inveseli ziua.

Fashion Days Haine Dama - vezi oferta completa