fashiondays.ro

Rochii de Seara cu Paiete 2019

Rochie Artista lila de ocazie lunga in clos cu spatele gol cu bust buretat

Rochie Artista lila de ocazie lunga in clos cu spatele gol cu bust buretat • Artista

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Confectionata din tulle si bustul brodat cu paiete in ton rochia Artista reprezinta eleganta si senzualitate desavarsita, pentru o aparitie spectaculoasa, irezistibila la cele mai pretentioase evenimente. Fusta lunga, cu crapatura pe picior in partile laterale, iti confera o alura senzuala si misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea. Rochia de seara lunga impresioneaza prin design-ul in stil A-line, menit sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culorile detaliilor.

oferta completa si preturile click aici

Rochie mov de ocazie scurta cu paiete captusita pe interior cu un croi mulat

Rochie mov de ocazie scurta cu paiete captusita pe interior cu un croi mulat • Regina by Cristina Spatar

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Rochie eleganta de seara scurta cu croi drept, ce se aseaza lejer pe corp. Rochie tip sleep-dress, dantela cu franuri din paiete care amplifica miscarea pentru mai multa eleganta. Se inchide cu fermoar ascuns la spate. 

Rochie Artista neagra de ocazie asimetrica din material subtire captusita pe interior cu aplicatii cu paiete

Rochie Artista neagra de ocazie asimetrica din material subtire captusita pe interior cu aplicatii cu paiete • Artista

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Stralucitoare, seducatoare si sofisticata, rochia de seara Artista te va plasa in centrul atentiei prin croiala ei inedita la orice eveniment special. Confectionata din tesatura fluida cu textura creponata si tulle brodat cu paiete la maneci. Este un model asimetric, in closr cu decolteul in V. Stralucirea irezistibila a paietelor, alături de pretiozitatea texturilor transforma aceasta tinuta ideala pentru petrecerile de cocktail sau de nunta unde vrei sa impresionezi prin rafinament, delicatete si eleganta.

Rochie StarShinerS rosa de ocazie din dantela cu aplicatii cu paiete captusita pe interior cu maneci trei-sferturi

Rochie StarShinerS rosa de ocazie din dantela cu aplicatii cu paiete captusita pe interior cu maneci trei-sferturi • StarShinerS

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
O rochie de seara de rafinata, sofisticata, senzuala si delicata deopotriva si atat de versatila din punct de vedere al ocaziilor la care poate fi imbracata. Model StarShinerS realizat din dantela elastica cu broderie din paiete ce poate fi purtata cu succes chiar si la cele mai pretentioase si luxuriante evenimente, datorita lungimii sale midi, care este considerata ca fiind lungimea perfecta in lumea modei. Textura pretioasa a dantelei si tonurile vibrante si bogate de violet, argintiu, auriu roze rezulta intr-un efect vizual fermecator, care atrage atentia instantaneu. Mulata discret cu manecile trei-sferturi si decolteu rotund pentru ca formele tale feminine sa fie puse in valoare armonios. Mentionam ca trebuie avut mare grija cand se trage fermoarul deoarece materialul delicat si paietele se pot agata sau deteriora. 

Rochie Artista roz prafuit lunga de ocazie asimetrica din satin cu aplicatii cu paiete fara maneci

Rochie Artista roz prafuit lunga de ocazie asimetrica din satin cu aplicatii cu paiete fara maneci • Artista

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Aceasta rochie speciala este ideala pentru evenimentele din sezonul de vara. Cu un croi larg si asimetric si confectionata din satin crepe, poarta rochia cu sandale simple cu barete si o geanta plic.

Rochie crem midi de ocazie asimetrica in clos din satin cu paiete fara maneci

Rochie crem midi de ocazie asimetrica in clos din satin cu paiete fara maneci • Brise

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Pregateste-te pentru ocaziile speciale din acest sezon in aceasta rochie midi asimetrica. Cu bustul din paiete si fusta din satin mai gros, poti fi sigura ca vei intoarce toate privirile. Poarta sandale simple si un clutch pe masura.

Rochie neagra scurta de ocazie tip creion cu bust buretat cu decolteu in v fara maneci cu aplicatii cu dantela si paiete

Rochie neagra scurta de ocazie tip creion cu bust buretat cu decolteu in v fara maneci cu aplicatii cu dantela si paiete • Barocca

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Outfitul tau din acest weekend este stabilit deja cu aceasta rochie deosebita! Bustul are cupe, iar talia este prevazuta cu aplicatii din broderie florala si perle de culoare neagra. Fusta este din material paietat si captusit, iar suprapunerea din voal are tivul cu paiete. Poarta sandale negre sau argintii simple si o geanta plic pe masura.

Rochie Artista verde-inchis de ocazie lunga in clos din tul cu paiete cu bust buretat fara maneci

Rochie Artista verde-inchis de ocazie lunga in clos din tul cu paiete cu bust buretat fara maneci • Artista

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Atrage toate privirile in aceasta rochie diafana, cu fusta din tul captusit si decupat. Se inchide la spate cu fermoar, iar bustul are cupe. 

Rochie PrettyGirl verde-deschis eleganta tip creion asimetrica cu paiete si cordon detasabil

Rochie PrettyGirl verde-deschis eleganta tip creion asimetrica cu paiete si cordon detasabil • PrettyGirl

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Atrage toate privirile in aceasta rochie din paiete cu umeri bufanti si fusta petrecuta. Materialul se muleaza usor. Asorteaz-o cu sandale simple si un clutch in acelasi ton.

Rochie PrettyGirl roz deschis eleganta de ocazie asimetrica cu decolteu in v cu umeri decupati

Rochie PrettyGirl roz deschis eleganta de ocazie asimetrica cu decolteu in v cu umeri decupati • PrettyGirl

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Aceasta rochie care intoarce toate privirile este de nelipsit din garderoba ta pentru evenimente speciale! Materialul din paiete si decolteul suprapus in V, impreuna cu croiul fustei usor asimetric si suprapus iti pune in evidenta silueta. Accesorizeaz-o usor cu sandale transparente si o mini gentuta.

Rochie albastra-deschis de ocazie tip sirena din material neelastic captusita pe interior

Rochie albastra-deschis de ocazie tip sirena din material neelastic captusita pe interior • Brise

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Intoarce privirile si fii cea mai bine imbracata de la urmatorul eveniment in aceasta rochie speciala! Materialul este din plasa, cusut cu ate colorate si paiete, iar captuseala interioara este satinata. Accesorizeaz-o cu sandale simple cu barete.

oferta completa si preturile click aici

Rochie PrettyGirl roz prafuit de ocazie din stofa tip creion cu decolteu in v tip corset umeri din plasa cu aplicatii cu paiete

Rochie PrettyGirl roz prafuit de ocazie din stofa tip creion cu decolteu in v tip corset umeri din plasa cu aplicatii cu paiete • PrettyGirl

ROCHII DE SEARA CU PAIETE
Alege eleganta la superlativ in aceasta rochie midi cu franjuri din paiete aplicati in talie, pe umeri si pe decolteu! Foarte feminina datorita croiului, rochia iti promite toate privirile! Asorteaz-o cu o pereche de pantofi cu varf ascutit si un clutch in ton!