dyfashion.ro

Rochii Elegante de Seara din Dantela

Rochie crem scurta de ocazie din dantela tip creion cu decolteu in v

Rochie crem scurta de ocazie din dantela tip creion cu decolteu in v si maneci scurte • Barocca

Rochii din dantela
Adauga un aer romanic tinutei tale din acest weekened cu aceasta rochie cu croi cambrat, din dantela rigida si captuseala aurie satinata. Poarta sandale simple si o geanta plic in acelasi ton.

oferta completa si preturile click aici

Rochie neagra eleganta de ocazie scurta tip creion din dantela

Rochie neagra eleganta de ocazie scurta tip creion din dantela cu paiete cu decolteu rotunjit • MBG

Rochii din dantela
Alege sa ai cel mai bun look din sezon in aceasta rochie care intoarce toate privirile. Pe umeri se leaga cu panglici satinate, iar aplicatiile tip franjuri din paiete si broderia florala sunt cusute pe plasa. Captuseala este din satin negru. Poarta sandale metalice si o geanta plic in acelasi ton.

Rochie Artista crem de ocazie cu croi larg din voal captusita pe interior cu insertii de broderie

Rochie Artista crem de ocazie cu croi larg din voal captusita pe interior cu insertii de broderie • Artista

Rochii din dantela
Rochie scurta Artista, cu un croi lejer, din voal. Este menita sa te avantajeze orice tip de silueta. O poti purta la evenimentele la care ai primit invitatie sau la o intalnire romantica.

Rochie roz prafuit scurta de ocazie din dantela cu decolteu in v si maneci scurte

Rochie roz prafuit scurta de ocazie din dantela cu decolteu in v si maneci scurte • Barocca

Rochii elegante de seara din dantela
Fii stralucitoare in aceasta rochie din dantela cu fire din sclipici! Dantela este rigida, iar captuseala satinata. Poarta sandale simple si o geanta plic pe masura.

Rochie verde-inchis midi eleganta de ocazie cu un croi drept din dantela

Rochie verde-inchis midi eleganta de ocazie cu un croi drept din dantela captusita pe interior • Brise

Rochii din dantela
Fii speciala in aceasta rochie eleganta cu broderie si aplicatii din paiete. Captuseala crem usor elastica este satinata. Poarta pantofi cu varf ascutit sau sandale simple si o geanta plic in acelasi ton.

Rochie Artista lila de ocazie lunga in clos cu spatele gol cu bust buretat

Rochie Artista lila de ocazie lunga in clos cu spatele gol cu bust buretat • Artista

Rochii din dantela
Confectionata din tulle si bustul brodat cu paiete in ton rochia Artista reprezinta eleganta si senzualitate desavarsita, pentru o aparitie spectaculoasa, irezistibila la cele mai pretentioase evenimente. Fusta lunga, cu crapatura pe picior in partile laterale, iti confera o alura senzuala si misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea. Rochia de seara lunga impresioneaza prin design-ul in stil A-line, menit sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culorile detaliilor.

Rochie verde-inchis de ocazie asimetrica cu maneci trei-sferturi din dantela cu aplicatii cu paiete

Rochie verde-inchis de ocazie asimetrica cu maneci trei-sferturi din dantela cu aplicatii cu paiete • Brise

Rochii din dantela
Pentru ca sa ai o alura diafana si indrazneata simultan alege sa porti rochia asimetrica de ocazie din dantela brodata si aplicatii paiete in ton, cu bust croit pe corp, maneci trei-sferturi transparente, decolteul barcuta, talia evidentiata cu cusatura si fusta asimetrica in clos. Vei obtine cele mai spectaculoase aparitii la evenimentele speciale. Captuseala intr-o culoare contrastanta crem confera o nota de originalitate si rafinament acestei piese.

Rochie neagra de ocazie midi in clos din dantela

Rochie neagra de ocazie midi in clos din dantela captusita pe interior cu aplicatii cu margele • Vessmary

Rochii elegante de seara din din dantela
Capteaza atentia purtand rochia din tulle. Liniile clasice, feminine in clos in combinatie cu textura senzuala a materialului tip plasa cu insertii din dantela dublat cu captuseala lucioasa contrastanta transforma rochia intr-o piesa irezistibila. Dedicata femeilor care isi doresc sa fie in centrul atentiei ea poate sa fie purtata cu success in cele mai variate contexte si evenimente.  

Rochie Artista rosa de ocazie in clos cu bust buretat din dantela

Rochie Artista rosa de ocazie in clos cu bust buretat din dantela cu aplicatii cu paiete • Artista

Rochii din dantela
In aceasta rochie de ocazie speciala, senzuala si seducatoare te vei simti ca o adevarata printesa moderna. Are o croiala in clos, realizata din tulle cu bust din dantela florala pe suport de tulle si paiete in ton. Are un decolteu stilizat, adanc in V, maneci lungi, transparente si se incheie cu fermoar discret la spate.

Rochie StarShinerS albastra de ocazie midi cu un croi mulat din dantela

Rochie StarShinerS albastra de ocazie midi cu un croi mulat din dantela captusita pe interior accesorizata cu cordon • StarShinerS

Rochii din dantela
Rochie de ocazie creata in atelierele StarShinerS confectionata din dantela elastica delicata captusita cu captuseala elastica. Model cu croiala in stil conic care iti va pune in evidenta formele feminine intr-un mod seducator si irezistibil. Datorita decolteului coborat pe umeri sugereaza o senzualitate irezistibila. Simpla, dar in acelasi timp emanand senzualitate si eleganta rafinata, este tinuta perfecta pentru orice eveniment special. Un farmec aparte ii confera cordonul cu perle si strassuri.

oferta completa si preturile click aici

Rochie Ana Radu visinie de lux din dantela

Rochie Ana Radu visinie de lux din dantela si voal captusita pe interior • Ana Radu

Rochii din dantela
Rochie de ocazie, cu bust buretat si inchidere tip corset cu snur si fermoar la spate. Este o rochie exceptionala pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez. Este realizata din dantela si voal pe captuseala satinata si are o tinuta excelenta. Este accesorizata cu cordon in talie.