dyfashion.ro

Jachete ieftine de toamna

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion

Jachete ieftine din colectia pentru femei


Jachete de dama pentru sezonul racoros, modele variate, in trendurile actuale, in diverse culori, fabricate in Romania. Iata modelele alese de noi azi pe care le recomadnam. Pentru a vizualiza rapid intreaga colectie si preturile la jachete click pe imagini







Jacheta din piele ecologica si blanita J 1147

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Jacheta din piele ecologica si blanitaJacheta din piele ecologica si blanita-2 Jacheta din piele ecologica si blanita este  feminina, ce iti pune in valoare personalitatea.Jacheta este eleganta si calduroasa, iar pielea ecologica iti va oferi stil.

Jacheta verde cu pasmanterie aurie J 1145

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Jacheta verde cu pasmanterie aurie Jacheta verde cu pasmanterie aurie-2 Jacheta verde cu pasmanterie aurie este o jacheta scurta pana in talie.Jacheta se inchide cu fermoar metalic, este o jacheta sexy si in tendinte ce iti completeaza tinuta.

Cojoc negru imblanit J 1144

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Cojoc negru imblanitCojoc negru imblanit-2 Cojoc negru imblanit este un cojoc destinat sezonului rece.Cojocul este cambrat pe corp, se inchide in fata cu fermoar argintiu. Este un cojoc calduros ce iti ofera un look modern si un stil unic.

Jacheta gri scurta din blana naturala de iepure CP01G

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Jacheta gri scurta din blana naturala de iepureJacheta gri scurta din blana naturala de iepure-2 Jacheta gri scurta din blana naturala de iepure, cu maneci trei sferturi, este o jacheta moderna cu închizatori cu copci ascunse în fata si cu buzunare laterale. Jacheta are captuseala din saten, este calduroasa si este un must-have in sezonul rece.

Jacheta vernil cu guler din blana bej J 1126b

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Jacheta vernil cu guler din blana bejJacheta vernil cu guler din blana bej-2 Jacheta vernil cu guler din blana bej este matlasata, si se inchide cu fermoar metalic auriu. Jacheta iti va oferi confortul de care ai nevoie in zilele geroase. Gulerul este mare din blana ce ii ofera eleganta.

Jacheta stofa mustar matlasata J 1128

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Jacheta stofa mustar matlasataJacheta stofa mustar matlasata-2 Jacheta stofa mustar matlasata este o jacheta eleganta, destinata sezonului rece.Jacheta este cambrata pe corp iar ce o face deosebita sunt nasturii mari negri si cordonul ce iti ofera posibilitatea cambrarii atat cat este necesar.Material : 50% lana 50% poliester.

JACHETA SCURTA BLANA NATURALA IEPURE ROSIE CP01R

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
JACHETA SCURTA BLANA NATURALA IEPURE ROSIEJACHETA SCURTA BLANA NATURALA IEPURE ROSIE-2 Jacheta rosie scurta din blana naturala de iepure, cu maneci trei sferturi, este o jacheta moderna cu închizatori cu copci ascunse în fata si cu buzunare laterale. Jacheta are captuseala din saten, este calduroasa si este un must-have in sezonul rece.

Jacheta din piele ecologica cu guler de blana J 1134

Jachete ieftine marca Atmosphere Fashion
Jacheta din piele ecologica cu guler de blanaJacheta din piele ecologica cu guler de blana-2 Jacheta din piele ecologica cu guler de blana este o jacheta de iarna, ce te ajuta sa iti completezi tinuta. Este o jacheta sexy si in tendinte deoarece pielea ecologica este un must-have.

Jachete de dama - vezi oferta completa