dyfashion.ro

Trenciuri feminine la moda anul acesta

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion

Trenciuri de dama elegante online


Trenciuri feminine din colectia Atmosphere Fashion pentru sezonul racoros. Alege tinuta ideala indiferent de anotimp!

Chiar daca este toamna si inca sunt zile in care soarele pare mai frumos ca oricand, totusi, nu puteti subestima vremea capricioasa care isi poate face aparitia atunci cand va asteptati mai putin. Asta inseamna ca nu este cazul sa renuntati de tot la jachete, ci sa le inlocuiti cu un trenci inedit. Iata ca exista item-uri extrem de apreciate de designeri care va pot ajuta sa va mentineti in trend indiferent de starea vremii de afara.




Trenci impermeabil negru Tr 1146

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trenci impermeabil negruTrenci impermeabil negru-2 Trenci impermeabil negru este un trenci elegant captusit cu cordon din piele ecologica in talie.Trenci-ul este ideal pentru zilele racoroase de toamna-primavara si este o piesa vestimentara care iti ofera stil si eleganta. Material 95% poliester 5% elastan.

Trenci imprimeu animal print Tr 1130

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trenci imprimeu animal printTrenci imprimeu animal print-2 Trenci imprimeu animal print  este un trenci sexy cu croi modern.Trenciul are cordon, este cambrat pe corp si se inchide cu nasturi.Trenciul este o piesa vestimentara ce completeaza orice tinuta.Reprezinta outfit-ul perfect pentru zilele racoroase de primavara si toamna. Material 95% poliester 5% elastan.

Jacheta vernil cu guler din blana J 1126

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Jacheta vernil cu guler din blanaJacheta vernil cu guler din blana-2 Jacheta vernil cu guler din blana este matlasata, si se inchide cu fermoar metalic auriu. Jacheta iti va oferi confortul de care ai nevoie in zilele geroase. Gulerul este mare din blana ce ii ofera eleganta.

Trenci rosu din piele ecologica Rn 1745

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trenci rosu din piele ecologicaTrenci rosu din piele ecologica-2 Trenci rosu din piele ecologica este un trenci impermeabil cu capse bej. Trenci-ul rosu are cordon si este ideal pentru zilele racoroase. Material 95% poliester 5% elastan.

Trenci rosu cu nasturi argintii J 1054

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trenci rosu cu nasturi argintiiTrenci rosu cu nasturi argintii-2 Trenci rosu cu nasturi argintii este elegant, office ce iti complimenteaza un intreg outfit .In fata este petrecut, cu bust matlasat si maneci captusite, cu revere mari si decoltat iar nasturii argintii te ajuta sa ai si o tinuta accesorizata .Material 95% poliester 5% elastan.

Trench bleumarin cu nasturi argintii Tr 1040

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trench bleumarin cu nasturi argintiiTrench bleumarin cu nasturi argintii-2 Trench bleumarin cu nasturi argintii este din tercot , realizat dupa tendintele anului 2017. Trench-ul este prevazut cu buzunare mari si nasturi pentru un look atragator. Material: 95% poliester 5% elastan

Trenci gri antracit cu buzunare blana Tr 1137

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trenci gri antracit cu buzunare blanaTrenci gri antracit cu buzunare blana-2 Trenci gri antracit cu buzunare blana este un trenci elegant, petrecut. Trenci-ul are cordon in talie ce ii ofera un look modern. Este un trenci ideal pentru zilele racoroase si este o piesa vestimentara care iti ofera stil si eleganta.Material 50% poliester 50% lana

Trenci elegant mustar Tr 1116

Trenchiuri feminine Atmosphere Fashion
Trenci elegant mustarTrenci elegant mustar-2 Trenci elegant mustar este un trenci de toamna. Trenci-ul are cordon in talie ce ii ofera un look modern. Este un trenci captusit, ideal pentru zilele racoroase si este o piesa vestimentara care iti ofera stil si eleganta.

Trenciuri de dama - vezi oferta completa