fashiondays.ro

Modele de Paltoane & Trenciuri Femei

Modele deosebite de Paltoane & Trenciuri

1.Top 5 paltoane pe care trebuie sa le ai in garderoba ta


Vremea rece se face simtita si nu vrem sa te prinda nepregatita, asa ca ti-am pregatit 5 modele de paltoane pe care trebuie sa le ai in garderoba ta si pe care le poti integra cu usurinta in orice tinuta.

Palton alb


Paltoanele albe reusesc sa transforme instant un outfit banal intr-unul deosebit, avand in vedere ca aceasta culoare intruchipeaza eleganta, inocenta si feminitatea, in acelasi timp.

Paltonul alb este exact piesa de care ai nevoie pentru a obtine un look de invidiat. In aceast sezon se poarta simplitatea, se poarta albul imaculat si hainele cat mai stilate.
Palton albPalton alb

 

Palton negru


Clasic, clasic, clasic!

Indiferent de stilul pe care vrei sa il obtii clasic, modern, elegant sau casual, un palton negru e raspunsul potrivit pentru tinuta ta!
Palton negruPalton negru

 

Palton in culori tari


Zilele mohorate din sezonul rece au nevoie de un refresh, iar tu stii cel mai bine ca un palton in culori tari te scoate in evidenta indiferent de situatie.

Rosu aprins, nuante de roz si mov, culori reci precum verde sau albastru sau culoarea must-have a noului sezon: mustariul.
Palton in culori tariPalton in culori tari

 

Palton scurt


Te-ai saturat de paltoanele lungi si grele? Opteaza pentru un palton scurt si usor de purtat si combinat in tinutele tale de zi cu zi.

Indiferent daca alegi sa porti o pereche de pantaloni sau o fusta, un palton scurt iti va avantaja silueta.
Palton scurtPalton scurt

 

Palton accesorizat cu blana ecologica


Micile detalii precum un guler prevazut cu blana ecologica sau manecile care se termina cu detalii din blana ecologica se preteaza atat tinutelor de zi cat si celor de seara, plus ca iti tine si de frig in momentele in care ai nevoie.
Palton accesorizat cu blana ecologicaPalton accesorizat cu blana ecologica

Alege sa fii unica si mereu bine imbracata!

Reinnoieste-ti colectia de PALTOANE si fii pregatita pentru sezonul rece


2.Noul must-have al toamnei – Trench-ul


Trench-ul este una dintre piesele clasice pe care trebuie sa o ai in garderoba ta. Versatil si usor de purtat, indiferent daca stilul tau este unul elegant sau esti adepta unui street style, trench-ul este usor de integrat in orice tinuta.

Toamna este cunoscuta ca un anotimp schimbator, acum este soare, dar imediat incepe sa ploua si nu vrei ca vremea sa te prinda nepregatita.

Alaturi de o bluza sau o camasa, trench-ul completeaza cu stil orice tinuta si iti tine si de cald in momentele in care ai nevoie.

Rochia ta preferata merge de minune in combinatie cu un trench adecvat, indiferent daca optezi pentru un trench alb sau negru sa vrei sa mergi pe culori tari.

Iti propunem 3 tinute in care trench-ul este vedeta!

Trench in culori clasice!


Crem, maro sau bej – culorile care nu se demodeaza niciodata si le poti integra usor in tinutele tale.

Noi iti propunem o combinatie de trench crem asortat cu geanta si pantofii de aceeasi culoare, opteaza pentru o pereche de jeans si ai obtinut un outfit perfect pentru o zi la birou sau o iesire in oras.
Trench in culori clasiceTrench in culori clasice

Adauga un strop de culoare tinutei tale!


Zilele de toamna sunt uneori lungi, plictisitoare si capricioase din cauza vremii, asa ca in acele zile mizeaza pe tinute vesele si pline de culoare.
trenci-damatrenci-dama

Vrei sa te feresti de ploaie?


Stim ca pe langa felul in care arata hainele tale, toamna trebuie sa ti cont si ca acestea sa fie calduroase si sa te fereasca de ploaie.

Nimic mai simplu, ti-am pregatit o tinuta perfecta pentru vremea dificila, trench din material impermeabil, pentru ca tu sa fii fashion indiferent de vremea de afara.

oferta-trenciuri-de-damaoferta-trenciuri-de-dama

Nu mai sta pe ganduri si reinnoieste-ti colectia de TRENCH-URI!

Sursa articol:
https://starsblog.ro/top-5-paltoane-pe-care-trebuie-sa-le-ai-in-garderoba-ta/
https://starsblog.ro/noul-must-have-al-toamnei-trench-ul/