fashiondays.ro

Rochii din tricot moale si calduros

Rochie SunShine verde-inchis de zi cu un croi mulat din material tricotat cu accesorii metalice

Rochie SunShine verde-inchis de zi cu un croi mulat din material tricotat cu accesorii metalice • SunShine

Unica la fel ca tine, rochia din tricot moale si calduros, cu un croi mulat, pe corp si scurt este exact ceea ce ai nevoie pentru sezonul rece in zilele in care vrei sa iti arati picioarele. Rochia este prevazuta in fata cu doua siruri verticale de nasturi aurii, maneci lungi si vine decupata pe picior. Poart-o cu dres dama, bocanci sau botine, in functie de stilul tau si de momentul zile in care alegi sa o porti 
 vezi pagina produsului

Rochie SunShine gri de zi cu un croi mulat din material tricotat cu maneci lungi

Rochie SunShine gri de zi cu un croi mulat din material tricotat cu maneci lungi • SunShine

Rochie din tricot moale si calduros perfect pentru zilele din sezonul rece. Croiul pe corp, manecile lungi si gluga prevazuta cu snur, precum si varietatea de culori iti vor transforma tinuta intr-una unica. Poart-o cu o pereche de bocanci sau ghete si un rucsac. 
pagina produsului

Rochie SunShine rosie de zi din material tricotat lunga cu un croi mulat

Rochie SunShine rosie de zi din material tricotat lunga cu un croi mulat • SunShine

Iti prezentam o rochie din tricot moale si calduros cu un croi lung, maneci lungi si prevazuta in fata cu buzunare. Tinutele tale nu vor fi plictisitoare in sezonul rece, iar varietatea mare de culori iti vine in ajutor. Poart-o cu ghete sau bocanci si un rucsac, iar pentru un plus de unicitate adauga si o palarie. 
 vezi pagina produsului

Rochie SunShine cappuccino de zi cu un croi mulat din material tricotat cu accesorii metalice

Rochie SunShine cappuccino de zi cu un croi mulat din material tricotat cu accesorii metalice • SunShine

Unica la fel ca tine, rochia din tricot moale si calduros, cu un croi mulat, pe corp si scurt este exact ceea ce ai nevoie pentru sezonul rece in zilele in care vrei sa iti arati picioarele. Rochia este prevazuta in fata cu doua siruri verticale de nasturi aurii, maneci lungi si vine decupata pe picior. Poart-o cu dres dama, bocanci sau botine, in functie de stilul tau si de momentul zile in care alegi sa o porti.. 
 vezi pagina produsului

Rochie SunShine mustarie de zi cu un croi mulat din material tricotat cu maneci lungi

Rochie SunShine mustarie de zi cu un croi mulat din material tricotat cu maneci lungi • SunShine

Rochie din tricot moale si calduros perfect pentru zilele din sezonul rece. Croiul pe corp, manecile lungi si gluga prevazuta cu snur, precum si varietatea de culori iti vor transforma tinuta intr-una unica. Poart-o cu o pereche de bocanci sau ghete si un rucsac. 
 vezi pagina produsului

Rochie StarShinerS albastru-deschis de zi cu un croi mulat din material tricotat cu maneci lungi

Rochie StarShinerS albastru-deschis de zi cu un croi mulat din material tricotat cu maneci lungi • StarShinerS

Rochie conica cu imprimeu in nuante moderne, potrivite sezonului. Are o croiala mulata pe corp, incretit in talie, decolteu rotunjit, usor coborat si manecile lungi. Fabricata din tricot moale, fin la atingere, usor elastic cu structura placuta la atingere si la purtare. Se incheie cu fermoar la spate si este prevazuta cu un cordon inserat care se leaga la talie si se poate ajusta. Se potriveste in tinute casual, casual-chic si office. Alege culoarea ta preferata.

Rochie StarShinerS albastra de zi in clos din tricot cu maneci lungi cu elastic in talie si decolteu in v

Rochie StarShinerS albastra de zi in clos din tricot cu maneci lungi cu elastic in talie si decolteu in v • StarShinerS

Confectionata dintr-un material tip tricot elastic, aceasta rochie creata de catre designerii StarShinerS este ideala atat pentru birou, cat si pentru zilele in care doresti sa te simti lejera. Poarta fie pantofi cu toc mediu sau inalt, cat si pantofi sport.

Rochie SunShine rosie casual pe gat asimetrica cu maneca lunga tip clopot din bumbac subtire

Rochie SunShine rosie casual pe gat asimetrica cu maneca lunga tip clopot din bumbac subtire • SunShine

Confectionata din tricot si poplin, aceasta rochie poate fi piesa de rezistenta a unui outfit casual chic pentru aceasta toamna. Poarta ghete sau pantofi sport si simte-te admirata. 

Rochie StarShinerS roz deschis midi eleganta tip creion cu decolteu rotunjit cu maneci trei-sferturi si imprimeuri grafice accesorizata cu brosa

Rochie din tricot roz deschis midi eleganta tip creion cu decolteu rotunjit cu maneci trei-sferturi si imprimeuri grafice accesorizata cu brosa • StarShinerS

Aceasta rochie creata de catre designerii StarShinerS este ideala pentru zilele petrecute la birou sau pentru evenimentele speciale din acest sezon. Materialul elastic din tricot texturat se muleaza perfect pe formele feminine, oferind, insa, lejeritate in miscare. Brosa cu ac este detasabila. Poarta pantofi cu varf ascutit si o geanta plic in acelasi ton. 
 vezi pagina produsului

Rochie SunShine crem casual pe gat asimetrica cu maneca lunga tip clopot din bumbac subtire

Rochie SunShine crem casual pe gat asimetrica cu maneca lunga tip clopot din bumbac subtire • SunShine

Confectionata din tricot si poplin, aceasta rochie poate fi piesa de rezistenta a unui outfit casual chic pentru aceasta toamna. Poarta ghete sau pantofi sport si simte-te admirata.
 vezi pagina produsului

Rochie galbena eleganta asimetrica din material vaporos captusita pe interior cu volanase

Rochie galbena eleganta asimetrica din material vaporos captusita pe interior cu volanase • SunShine

Rochie vaporoasa, stilata confecționata din material diafan, transparent, cu structura creponata, cu imprimeu floral, pe captuseala delicata din tricot monocromatic. Croi asimetric cu partea de sus potrivită pe corp si partea inferioara usor evazata cu volanase la tiv. Modelul prezentat are maneci trei-sferturi, clopot si se incheie cu fermoar si un nasture la spate. 
 pagina produsului

Rochie StarShinerS albastra cu croi larg din material tricotat accesorizata cu brosa cu accesoriu inclus

Rochie StarShinerS albastra cu croi larg din material tricotat accesorizata cu brosa cu accesoriu inclus • StarShinerS

Rochie StarShinerS casual confectionata din tricot moale. Atuurile ei sunt confortul si croiala lejera, tip balon care avantajeaza orice tip de silueta. 
 vezi pagina produsului