fashiondays.ro

Variante de tinute pentru botez

variante-de-tinute-pentru-botez-1

Tinute de botez pentru toate gusturile


Exista numeroase variante de tinute pentru botez, pentru toate gusturile, insa cel mai important este sa o alegi pe cea care te reprezinta si care te face sa te simti bine in pielea ta si confortabil.

Rochie de ocazie


Gama de rochii botez din care poti alege este foarte diversa. Chiar daca esti adepta stilului mai elegant si mai sobru sau al celui modern, vei gasi, cu siguranta, o rochie potrivita cu ceea ce iti doresti. Poti alege o rochie midi cu volane, una lunga cu dantela si cu despicatura pe picior pentru un plus de senzualitate sau o rochie intr-o culoare pastelata, pe umeri si cu manecile trei sferturi.

O varianta potrivita pentru petrecerea de botez este si o rochie asimetrica si fara bretele, care sa aiba un accesoriu in talie pentru un plus de eleganta. Un astfel de model este foarte feminin, dar si confortabil, deoarece asimetria croielii iti ofera lejeritate in miscare.
variante-de-tinute-pentru-botez-2variante-de-tinute-pentru-botez-3
O rochie in tonuri argintii poate fi cea mai buna varianta pentru tine daca vrei sa porti ceva diafan si sa te simti ca o printesa. Daca este lunga, cu o despicatura pe picior, cu un decolteu care nu depaseste limitele decentei si care are manecile trei sferturi transparente, te va face sa te simti lejer si sa fii remarcata prin bunul gust dat de simplitatea unei astfel de rochii.

Salopeta de ocazie


Desigur ca poti merge la un botez si imbracata in altceva decat in clasica rochie pentru ca poti fi feminina si suficient de eleganta pentru acest eveniment si purtand o salopeta, de exemplu. Alegand una eleganta, cu pantalon lung si poate cu o singura maneca, vei avea o tinuta moderna, care te va scoate in evidenta si care, in acelasi timp, va fi serioasa si demna de apreciat. Ideal ar fi sa nu te orientezi spre culoarea neagra, ci spre una mai vesela, cum ar fi roz sau verde. Cu o salopeta nu vei avea doar o tinuta spectaculoasa si rafinata, ci si una practica si comoda, in care te vei putea bucura de petrecere asa cum trebuie.
variante-de-tinute-pentru-botez-4variante-de-tinute-pentru-botez-5

 

Costum de ocazie cu pantaloni si sacou


O alta varianta moderna de tinuta pentru botez este sa alegi stilul office, adica un costum cu pantaloni si sacou. Stilul sobru si elegant al unei astfel de tinute se potriveste cu o petrecere de botez deoarece inspira decenta si seriozitate, dar si feminitate. Daca ti se pare prea indraznet sa mergi cu un sacou fara nimic pe dedesubt, poti sa alegi un top intr-o culoare neutra - alb sau negru - sau in aceeasi culoare cu costumul, astfel incat sa ai o aparitie armonioasa din punct de vedere cromatic.
variante-de-tinute-pentru-botez-6variante-de-tinute-pentru-botez-7
Indiferent de tinuta pe care vei alege sa o porti la petrecerea de botez, cel mai important este sa te distrezi, iar acest lucru nu va fi posibil daca vei purta o rochie sau un costum in care nu te simti confortabil. Fii feminina si eleganta, dar nu exagera pentru ca o aparitie chinuita iese in evidenta imediat si nu in mod placut. Alege o coafura lejera si un machiaj cat mai simplu, pe masura evenimentului. Si nu uita cel mai important accesoriu pe care il poti purta - zambetul - pentru ca pana la urma un botez este un motiv de bucurie pentru toata lumea, iar atmosfera nu trebuie sa fie altfel decat relaxata si plina de voie buna.
variante-de-tinute-pentru-botez-8variante-de-tinute-pentru-botez-9

Pe aceiasi tema:
http://www.magazinuniversal.net/2019/10/rochia-de-nasa-alegerea-si-accesorizarea.html

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-de-botez-alegerea-corecta/