fashiondays.ro

Rochii pentru orice eveniment

ROCHIE SABRINA ALBASTRĂ

ROCHIE SABRINA ALBASTRĂROCHIE SABRINA ALBASTRĂ

Seducătoare, feminină, cu accente jucăușe, rochia de seară midi Sabrina îți asigură o apariție spectaculoasă la petrecerile formale și semi-formale. Confecționată din antic, rochia fără bretele îți asigură susținerea necesară datorită cupelor. Volanul plasat în linii verticale și oblice are un efect optic de alungire a siluetei, domolind senzualitatea irezistibilă a șlițului lateral cu o notă de romantism. Rochia de ocazie Sabrina are un design conic care urmărește cu fidelitate conturul corpului, iar lungimea până la genunchi face din această piesă vestimentară o alegere potrivită și pentru evenimentele de zi. Poart-o cu sandale în tonuri de albastru electric pentru un look îndrăzneț, sau în nuanțe cuminți, nude sau negru, pentru un aspect elegant. Material folosit: antic şi căptuşeală elastică.

ROCHIE ASHELY ROZ PUDRĂ

ROCHIE ASHELY ROZ PUDRĂROCHIE ASHELY ROZ PUDRĂ

Rochia bodycon Ashely este un item care se remarcă prin linia care subliniază feminitatea, sex-appealul şi este un produs care captează privirile celor de jur. Elementul de maximă spectaculozitate este bine redat de crăpătura de pe picior accesorizată cu franjuri din margele. Însă nu putem pierde din vedere nici modul în care se descrie linia umerilor şi a claviculei, extrem de senzual şi sexy. Design-ul rochiei bodycon pune foarte bine în valoare corpul şi este pretabil mai multor tipuri de siluetă. Este totuşi indicat să porţi lenjerie modelatoare. Accesorizează ţinuta cu o pereche de sandale simple sau cu o pereche de peep-toe cu toc subţire şi în rest nu rămane decât să te bucuri de un look de excepţie.Material folosit: poliamidă, căptuşelă elastică şi franjuri din mărgele.

ROCHIE STEPHANIE VERDE

ROCHIE STEPHANIE VERDEROCHIE STEPHANIE VERDE

Rochia din tafta este piesa ideală pentru evenimentele unde eticheta cere eleganță, cum este o nuntă sau o recepție. Taftaua este un material foarte moale și neted, asigurând strălucire oricărui look. Rochia Stephanie verde te învăluie cu un aer glam care îți aduce un val copleșitor de atenție și priviri admirative! Mai mult decât atât, această rochie din tafta este și extrem de senzuală. Crăpătura adâncă de pe picior și corsetul cu insert din dantelă sunt extrem de provocatoare. Accesoriul argintiu cu pietre montat în talie, completează rafinamentul și eleganța rochiei amplificând frumusețea acestei piese. Ai toate motivele să porți cu încredere rochia din tafta Stephanie la evenimentele speciale. Material folosit: tafta, căptuşeală din satin, cupe şi accesoriu argintiu.

ROCHIE WENDY BLEU

ROCHIE WENDY BLEUROCHIE WENDY BLEU

Rochia din organza Wendy bleu este delicată precum o floare. Corsajul cu pliuri se îmbină armonios cu fusta realizată din petale supradimensionate. Poartă acest item cu o pereche de sandale nude sau în nuanța rochiei și adaugă bijuterii statement pentru un maxim efect. O poșeta de umăr cu bandulieră din piele și lanț metalic poate fi un element fashion care să arate ca ești o adevărată fashionista! Material folosit : organza, căptuşeală din satin şi cupe.

ROCHIE INES BORDO

ROCHIE INES BORDOROCHIE INES BORDO

Rochia Ines din voal crinkle de mătase bordo se remarcă prin stilul senzual pe care îl propune. Decolteul în V, crăpătura adâncă de pe picior, volanele și accesoriile din pene sunt elementele care fac din această piesă un item stylish. Nu exagera cu accesoriile și ține cont de sfatul stilistic “less is more”. Este indicat să porți o pereche de sandale fine, în culoarea rochiei sau mergi la sigur pe tonuri neutre. În rest… nu rămâne decât să te bucuri de privirile admirative ale celor din jur. Material folosit: voal crinkle de mătase, căptuşeală din satin şi accesorii din pene.

ROCHIE ROSEMARY BLEU

ROCHIE ROSEMARY BLEUROCHIE ROSEMARY BLEU

Rochia din dantelă paietată Rosemary bleu încântă prin linia simplă a design-ului, însă are un maxim efect când vine vorba despre țesătură. Prețiozitatea dantelei dată de brodajul accesorizat cu paiete strălucitoare oferă un stil feminin și sofisticat. Eleganță și glamour cu un minim efort! Dantela pe care brand-ul nostru o propune este ca și femeia din acest sezon. Suavă, delicată, eterică și cu un joc fascinant obținut din grafica transparențelor. Rochia din dantelă este ca o bijuterie, în consecință nu trebuie încărcat outfit-ul cu accesorii. Mizează pe o pereche de sandale fine, un clutch și eventual o pereche de cercei cu un design minimalist. Material folosit: dantelă cu paiete şi căptuşeală din satin.

Rochii  pentru orice eveniment - vezi oferta completa