fashiondays.ro

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de toaleta Er, 50 ml, Pentru Femei • Versace

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Eros Pour Femme Eau de Toilette de Versace este un parfum floral lemnos mosc de dama.   Acesta este un parfum nou Eros Pour Femme Eau de Toilette a fost lansat in 2016.   Note de varf: lamaie siciliana, mandarina, coacaze albe, zmeura si calona;   Note de mijloc: iasomie, floare de portocal, magnolie si frezie;   Note de baza: paciuli, mosc, ambroxan si note lemnoase.   Despre Versace   Designerul Gianni Versace s-a nascut la data de 2 decembrie 1946 in orasul Reggio di Calabria, in sudul Italiei. La varsta de 18 ani s-a ingajat ca vanzator la magazinul de haine al mamei sale Francesca. La varsta de 22 ani Versace a inceput sa creeze haine. Un creator de haine local l-a angajat sa creeze o colectie ce a fost vanduta in magazinul Francescai Versace. Drept rezultat, el a ajuns cunoscut in Milan, centrul modei italiene, si in scurt timp a primit un post de designer pentru creatorul de haine Florentine Flowers. In 1974 a creat si a dezvoltat propria sa linie de moda - Complice. Succesul acelei linii avea sa il conduca pe Versace sa creeze in viitor vestimentatie inovatoare, parfumuri si accesorii. Lansarea primului sau parfum a avut loc in 1992 cu Gianni Versace

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de toaleta Luna, 30 ml, Pentru Femei • Nina Ricci

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Luna de Nina Ricci este un parfum oriental vanilat de dama.   Acesta este un parfum nou Luna a fost lansat in 2016.   Luna a fost creat de Christophe Raynaud si Marie Salamagne.   Note de varf: fructe mici salbatice si floare de portocal;   Note de mijloc: caramel si imortela;   Note de baza: lemn de santal si vanilie de Madagascar.   Despre Nina Ricci   Nascuta la Turin, Italia in 1883, Nina Ricci a inceput ca ucenic a unui croitor de rochii la varsta de 14 ani, in Paris. Compania a fondat-o in 1932 la varsta de 49 ani. La varsta de 18 ani crea si vindea propriile creatii altor case de moda. Cand s-a retras in 1950, fiul sau Robert a preluat afacerea. El a extins linile companiei introducand parfumuri si a licentiat numele Nina Ricci altor producatori. Cunoscuta in intreaga lume pentru prestigioasele branduri de moda si parfumuri, Nina Ricci a lansat de curand o colectie luxoasa de lenjerie intima.
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de parfum L'Air du Temps, 50 ml, Pentru Femei • Nina Ricci

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Feminin si nemuritor, amestecul elegant al notelor florale discrete si al parfumului de lemn de santal asigura acestui parfum memorabilitate si incantare.   L'Air du Temps de Nina Ricci este un parfum floral de dama.   L'Air du Temps a fost lansat in 1948.   Creatorul acestui parfum este Francis Fabron.   Note de varf: garoafa, piersica, neroli, bergamot, trandafir, lemn de trandafir brazilian si aldehide.   Note de mijloc: rozmarin, garoafa, gardenie, violeta, orhidee, cuisoare, radacina de stanjenel, iasomie, ylang-ylang si trandafir.   Note de baza: condimente, stanjenel, ambra, lemn de santal, mosc, rasina benzoica, lichen, vetiver si cedru.   Anul lansarii: 1949   Genul parfumului: Romantic 
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de parfum Mademoiselle Ricci, 80 ml, Pentru Femei • Nina Ricci

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Nina Ricci Mademoiselle Ricci este un parfum floral - lemnos de dama. Acesta este un parfum nou, Mademoiselle Ricci a fost lansat in anul 2012. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Mademoiselle Ricci reprezinta un hotel modern, un parfum floral lemnos de mosc, destinat pentru o fata tanara, chic. Publicitatea video a fost facuta in Paris, pe timp de noapte si ne prezinta un cuplu indragostit, plimbanduse pe strazi, pe un fundal a cantecului popular cubanez compus de Osvaldo Farr?s, 'Quiz?s, Quiz?s, Quiz?s', prezentat aici ca fiind 'Poate, Poate, Poate '. Campania a fost regizata de Johan Renck.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de parfum Acqua di Gioia, 50 ml, Pentru Femei • Giorgio Armani

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Acqua di Gioia este un parfum floral - acvatic de dama.   Acqua di Gioia a fost lansat in anul 2010.   Acqua di Gioia a fost creat de Loc Dong, Anne Flipo si Dominique Ropion.   Arome seducatoare maritime sunt puse in prim plan si sunt folosite ca sursa de inspiratie.   Componenta parfumului este comparata cu o femeie cu spirit puternic, demna si libera, dar in perfecta armonie cu natura.   Inspirat de vacantele de vara, petrecute pe insulele Pantelleria si Antigu Note de varf: lamaie de Amalfi si menta;   Note de mijloc: iasomie, piper roz si bujor;   Note de baza: laudanum frantuzesc, cedru de Virginia si zahar.   Despre Giorgio Armani   Designerul italian Giorgio Armani a pus bazele propriului brand in anul 1974. La inceputul anilor `80, Armani intra in industria parfumurilor cu lansarea primul produs "Armani For Women"
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de parfum Calvin Klein Eternity Now, 50 ml, Pentru Femei • Calvin Klein

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Eternity Now For Women de Calvin Klein este un parfum floral, de dama. Creatorul acestui parfum este Ann Gottlieb.   Compozitie: Note de varf: lici, gutuie si sorbet; Note de mijloc : neroli, floare de piersic si bujor; Note de baza: ambroxan, cashmeran si mosc.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale


Apa de parfum Bright Crystal Absolu, 90 ml, Pentru Femei • Versace

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Bright Crystal Absolu de Versace este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, lansat in 2013. Creatorul este Alberto Morillas.  Compozitie:   mosc, rodie, ambra, bujori, magnolie, zmeura, yuzu, lotus, lemn de mahon.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
Parfumuri de dama | Parfumuri Originale

Apa de parfum Givenchy Ange ou Demon, 100 ml, Pentru Femei • Givenchy

Parfumuri de dama | Parfumuri Originale
Noul parfum de dama de la Givenchy este fascinant si plin de mister. Acest parfum are un alt tip de senzualitate care intruchipeaza toate valorile brandului Givenchy: eleganta, inspiratie, spirit ludic, fiind imaginea unei femei de calitate. Compozitia: Note varf : mandarina, sofran, cimbru; Note de mijloc : orhidee, crin, Ylang-Ylang; Note baza : palisandru, lemn de stejar, vanilie, tonka. Categorie olfactiva: Oriental - Floral   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.