fashiondays.ro

Colectie Deosebita de Fuste de Dama

Fusta StarShinerS roz eleganta scurta in clos din material elastic

Fusta StarShinerS roz eleganta scurta in clos din material elastic cu buzunare fara captuseala cu dungi • StarShinerS

Designerii StarShinerS au creat pentru femeia de afaceri, super activa, aceasta fusta in clos, care confera lejeritate in miscare. Poarta camasi sau topuri simple, din material vaporos si pantofi cu varf ascutit.

Colectie Deosebita de Fuste de Dama - vezi oferta
Fusta StarShinerS neagra office cu un croi drept cu talie

Fusta StarShinerS neagra office cu un croi drept cu talie inalta din stofa subtire usor elastica captusita pe interior • StarShinerS

Fusta conica, clasica, fabricata dintr-o stofa fina, usor elastica de lungime medie, incheiata cu fermoar plasat pe spate. Are croiala mulata, prevazuta la brau cu cordon fals

Fusta SunShine maro de party cu aplicatii de dantela

Fusta SunShine maro de party cu aplicatii de dantela cu accesoriu tip curea in talie cu un croi cambrat • SunShine

Fusta SunShine din piele ecologica, cu aplicatii de dantela asimetrica, perfecta pentru o tinuta de party, in club. O poti asorta cu usurinta unui body sau top si vei fi o aparitie in tendintele sezonului. Alege sa iesi in evidenta cu o tinuta moderna.

Fusta SunShine albastra casual cu talie inalta

Fusta SunShine albastra casual cu talie inalta cu un croi cambrat si mici rupturi de material • SunShine

Opteaza acum pentru fusta SunShine din jeans, cu un design deosebit, potrivita tinutelor casual, de zi. Fusta este comoda, usor de accesorizat cu o bluza sau un body si astfel vei avea tinuta perfecta pentru a iesi cu prietenii.

Fusta Artista verde casual in clos cu talie medie din material usor elastic

Fusta Artista verde casual in clos cu talie medie din material usor elastic • Artista

Fusta cu croi in clos, scurta. Este confectionata din stofa fina la atingere, delicata, fara captuseala. Se inchide cu fermoar la spate.

Colectie Deosebita de Fuste de Dama - vezi oferta
Fusta SunShine neagra eleganta scurta in clos tricotata cu volanase

Fusta SunShine neagra eleganta scurta in clos tricotata cu volanase cu aplicatii cu perle • SunShine

Iesi din anonimat in aceasta fusta din tricot, cu aplicatii din perle, asortata cu o camasa din poplin si o pereche de cizme peste genunchi. Fusta nu are fermoar si nici captuseala, nu este tivita si are talie inalta.

Fusta StarShinerS rosie midi eleganta in clos

Fusta StarShinerS rosie midi eleganta in clos cu talie inalta cu buzunare fara captuseala • StarShinerS

Fusta universala ce avantajeaza silueta feminina. Se potriveste in tinute office si casual-chic. Croiala evazata cu talie inalta, buzunare laterale, betelie in talie si incheiata cu fermoar la spate. Este confectionata din stofa elastica uni. La acest articol, la marimea 40 si 42, materialul se lungeste cu 2 cm, iar la marimea 44 si 46 cu 4 cm.

Fusta StarShinerS crem croi in clos din stofa usor elastica

Fusta StarShinerS crem croi in clos din stofa usor elastica cu imprimeu geometric banda elastica • StarShinerS

Designerii StarShinerS si Gina Pistol iti recomanda aceasta fusta eleganta, cu croi in clos, ce pune in evidenta formele feminine, atat pentru birou, cat si la evenimentele speciale din acest sezon. Confectionata din stofa elastica, poarta fusta cu o bluza sau o camasa si pantofi cu varf ascutit si o geanta mini.

Fusta StarShinerS neagra midi casual

Fusta StarShinerS neagra midi casual din piele ecologica in clos cu talie inalta • StarShinerS

Fusta din piele sintetica cu croi clos, un must have al acestui sezon. Este o fusta versatila datorita faptului ca o poti purta intr-o tinuta de zi sport sau intr-una office. Pentru un efect fashion s-au facut cusaturi pe lungime si latime.

Fusta StarShinerS verde petrol midi eleganta

Fusta StarShinerS verde petrol midi eleganta in clos cu talie inalta cu buzunare fara captuseala • StarShinerS

Fusta universala ce avantajeaza silueta feminina. Se potriveste in tinute office si casual-chic. Croiala evazata cu talie inalta, buzunare laterale, betelie in talie si incheiata cu fermoar la spate. Este confectionata din stofa elastica uni. La acest articol, la marimea 40 si 42, materialul se lungeste cu 2 cm, iar la marimea 44 si 46 cu 4 cm.