dyfashion.ro

Reduceri Haine Dama Winter SALE

Reduceri Haine Dama Winter SALE 2020

Start Winter SALE 2020 - Reduceri Haine Dama Winter SALE


S-a dat startul reducerilor de Iarna. Peste 1.500 de produse de sezon au reduceri intre 20% si pana la 80%.

Toate produsele pot fi gasite online!
 
Iata si cateva recomandari de sezon:

 

 

Palton LaDonna cappuccino basic cu un croi drept din lana captusit pe interior cu buzunare

Palton de toamna-iarna, cu un design clasic din stofa. Se inchide cu un nasture si are buzunare, fiind captusit pe interior. Adecvat pentru orice ocazie, asadar acum poti face alegerea perfecta! link spre produs

Palton LaDonna visiniu elegant cu guler din blana captusit pe interior

Palton elegant cu guler din blana ecologica si buzunare. Se inchide cu un nasture in talie si este captusit pe interior. Imbraca-l la rochii sau tinute office.

Palton verde best impulse elegant din lana cu insertii de broderie captusit pe interior

Palton din lana fabricat in Romania cu design deosebit. Are un croi menit sa puna in evidenta talia de viespe, iar detaliile din broderie aplicate pe zona taliei, pe maneci si zona buzunarelor devin un alint pentru privire. Gulerul din blanita se poate detasa, astfel incat obtii doua stiluri de la un singur palton. Orice culoare vei alege, acest palton te va uimi si il vei purta cu drag. Placut la atingere, este potrivit in zilele reci de toamna si iarna. Stofa in combinatie cu lana, il fac foarte calduros fara sa isi pierda din tinuta. Lungime: 75 cm de la subrat pana jos. Lungimea manecii: 46 cm de la subrat pana jos.

Magazin online haine de dama - Reduceri Haine Dama Winter SALE


Daca doriti sa cumparati online haine de dama, nu trebuie sa ratati o vizita pe unul dintre cele mai bune site-uri online care comercializeaza haine pentru femei. Starshiners reprezinta una dintre cele mai bune optiuni in momentul de fata. Sunt multe avantaje printre care mentionez: branduri exclusiviste, reduceri, colectia romaneasca proprie StarShinerS, rochii de la Hollywood Sherri Hill, costume de baie hand made din Columbia, Top Secret sau Pretty Girl, sunt doar cateva dintre tentatiile la care nu poti rezista.  


Branduri romanesti de haine  - Reduceri Haine Dama Winter SALE


The Online Shopping Experience este principiul de la care a pornit, in urma cu 10 ani. Relaxata, pe canapea, la birou sau pe terasa casei tale, in strainatate, in vacanta, oriunde te-ai afla poti face cumparaturi 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, in toate zilele din an. Da! Cum ar fi sarbatorile fara cadourile pe care ni le facem singure? ;)Eviti traficul, gasirea parcarii, timpul de stat la coada si mai mult de atat: unde mai gasesti un magazin cu peste 13000 de articole din care sa alegi?
Bine ai venit in paradisul cumparaturilor in care vedeta este Made in Romania.

Ne mândrim că suntem români și ne mândrim cu creațiile StarShinerS made 100% în România!Povestea creaților începe cu o mână de oameni talentați care dau viață pieselor tale preferate de îmbrăcăminte. De la schițe, la alegerea culorilor și a materialelor folosite, la croitul și cusutul fiecărui articol în parte și la ședințele foto pregătite cu mare grijă, fiecare articol parcurge un drum lung până să ajungă în mâinile tale.