fashiondays.ro

Rochii PrettyGirl de Ocazie 2020

Rochie PrettyGirl aurie de ocazie cu decolteu in v

Rochie PrettyGirl aurie de ocazie cu decolteu in v cu maneci trei-sferturi si cu fundita in talie • PrettyGirl

Sezonul acesta adauga-ti putina stralucire cu cea mai noua rochie de ocazie din paiete PrettyGirl , in garderoba ta. Dispunand de un material de paiete de culoare verde smarald si/sau aurie cu maneci trei-sferturi si un decolteu generos, completeaza tinuta cu niste tocuri cui si un clutch pe masura!

Rochie PrettyGirl verde din catifea tip creion

Rochie PrettyGirl verde din catifea tip creion cu maneci lungi bufante petrecuta cu decolteu in v • PrettyGirl

Pretiozitatea catielei ofera o nota de eleganta si senzualitate rochiei, iar croiul mai lung in partea din spate, petrecut si care se leaga in talie cu un accesoriu tip catarama iti va pune in evidenta silueta. Decolteul in V si umerii goi vor atrage toate privirile asupra ta. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.

Rochie PrettyGirl mov de ocazie cu croi larg

Rochie PrettyGirl mov de ocazie cu croi larg cu maneci trei-sferturi si umeri goi cu accesoriu inclus • PrettyGirl

Confectionata dintr-un material fin, ce imita matasea, rochia este ideala pentru evenimente de zi. Cureaua metalica iti pune in evidenta talia. Umerii sunt goi, iar decolteul se inchide cu nasturi in aceeasi nuanta.

Rochie PrettyGirl roz prafuit midi de ocazie

Rochie PrettyGirl roz prafuit midi de ocazie fara maneci captusita pe interior si accesorizata cu brosa • PrettyGirl

Atrage toate privirile in aceasta rochie ultra feminina si speciala! Fusta este confectionata din plasa cu aplicatii din paiete, cu o textura de dantela brodata, care o face rigida, iar bustul este din voal lejer, care se inchide la spate cu doi nasturi negri. Brosa din pietre este detasabila. Poarta pantofi simpli, eleganti si un clutch pe masura.

Rochie PrettyGirl albastra eleganta scurta asimetrica

Rochie PrettyGirl albastra eleganta scurta asimetrica din voal cu croi larg cu maneci scurte decolteu la baza gatului • PrettyGirl

Aceasta rochie lejera si ultra feminina este perfecta pentru ocaziile speciale din acest sezon. Aplicatiile din dantela si paiete de pe piept si spate ofera un look chic. Poarta sandale simple si o geanta mini.

Rochii PrettyGirl de ocazie 2020 

Rochie PrettyGirl zmeura scurta de ocazie tip creion

Rochie PrettyGirl zmeura scurta de ocazie tip creion din satin cu maneci scurte si peplum • PrettyGirl

Fii atragatoare in aceasta rochie din material satinat, cu peplum in talie si volanse in partea frontala a fustei. Se muleaza usor pe corp si pune in evidenta formele feminine. Pe piept si umeri este prevazuta cu plasa cu aplicatii din pietre strass si margele. Poarta pantofi eleganti si un clutch pe masura.

Rochie PrettyGirl neagra lunga de ocazie din stofa subtire

Rochie PrettyGirl neagra lunga de ocazie din stofa subtire fara captuseala cu volanase si umeri goi decupata pe picior • PrettyGirl

Ultra feminina, aceasta rochie simpla, dar chic este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon.Se muleaza perfect pe corp, iar volanasele din organza de pe umeri sunt prevazute cu elastic pentru a conferi confort. Poarta pantofi cu varf ascutit si toc inalt si un clutch in acelasi ton.

Rochie PrettyGirl mov eleganta tip creion asimetrica

Rochie PrettyGirl mov eleganta tip creion asimetrica cu paiete si cordon detasabil • PrettyGirl

Atrage toate privirile in aceasta rochie din paiete cu umeri bufanti si fusta petrecuta. Materialul se muleaza usor. Asorteaz-o cu sandale simple si un clutch in acelasi ton.

Rochie PrettyGirl roz deschis midi de ocazie tip creion

Rochie PrettyGirl roz deschis midi de ocazie tip creion fara maneci cu aplicatii cu pietre strass • PrettyGirl

Rochie midi cu croiala mulata, fara maneci si decolteu barcuta. Este fabricata dintr-o tesatura fina, subtire, usor elastica, cusuta in partea superioara cu o pelerina diafana, din voal pe umeri decorata cu elemente strass.

Rochie PrettyGirl visinie midi eleganta de ocazie

Rochie PrettyGirl visinie midi eleganta de ocazie tip creion din material satinat cu accesoriu inclus • PrettyGirl

Speciala e cuvantul ce se potriveste acestei rochii midi de culoare alb-negru. Sub bustul captusit, talia este evidentiata frontal cu un sir de perle mici iar pe umar se regaseste un detaliu din perle cusute, care culmineaza pe spate cu un sal confectionat dintr-un material asemanator cu organza. Poart-o cu pantofi cu varful ascutit si cu un clutch perlat.