answear.ro%20

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office1

Camasa eleganta La Donna roz cu guler tip esarfa • La Donna

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Camasa eleganta La Donna roz cu guler tip esarfa Culoare: roz sidefatManeca lunga usor bufantaMansete late cu nasturiGuler din panglici tip esarfaInchidere cu nasturi in fataTextura:satinLungime de la subrat: 42 cmCompozitie: 100% poliesterFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office2

Bluza Effect alba cu maneci bufante si broderie • Effect

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Bluza Effect alba cu maneci bufante si broderie Culoare: albManeca lunga bufanta din tul brodatMansete late cu nasturiUmeri lasati cu elasticLungime asimetricaTextura: bumbacCompozitie: 60% bumbac 36% poliester 4% spandexFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office3

Camasa Hermosa turquoise cu volan aplicat pe maneci • Hermosa

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Camasa Hermosa turquoise cu volan aplicat pe maneci Culoare: turquoiseCroi: dreptManeca trei sferturi cu volan aplicatTextura: poplinDecolteu in V cu placuta metalica aplicataPrezinta gulerLungime de la subrat: 39 cmCompozitie: 97% bumbac 3% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office4

Bluza Fofy din voal rose cu buline negre • Fofy

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Bluza Fofy din voal rose cu buline negre Culoare: rose cu buline negreTextura: voalPrezinta jabouManeca lunga Manseta cu nasture Inchidere cu nasturi la gatLungime de la subrat: 38 cmFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office5

Camasa Artista ivoire din voal cu funda din panglici la gat • Artista Fashion

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Camasa Artisata alba din voal cu funda din panglici Culoare: ivoireTextura: voalManeci lungi usor bufanteMansete late cu nasturiLungime de la subrat: 42 cmFunda din panglici la gatInchidere cu nasturi perlatiFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office6

Bluza Effect alba cu broderie florala • Effect

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Bluza Effect alba cu broderie florala Bluza lejera cu broderie pe piept si pe mansete Maneca lunga bufanta cu manseta care se inchide cu un nasture Croi lejer Umeri lasati cu elastic Lungime asimetrica Textura: bumbac Compozitie: 98% bumbac 2% spandex Fabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office7

Camasa Atmosphere cu buline si cravata stilizata • Atmosphere

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Camasa Atmosphere cu buline si cravata stilizata Culoare: albPrezinta imprimeu bulineGuler inaltInchidere cu nasturi negriPrezinta cravata stilizataCompozitie: 95% poliester 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office8

Bluza Pretty Girl mint din voal texturat • Pretty Girl

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Bluza Pretty Girl mint din voal texturatCuloare: mintTextura: voalManeca trei sferturiManseta cu nastureDecolteu in VInchidere in fata cu nasturiFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office9

Camasa Fofy rosie cu guler si brosa • Fofy

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Camasa Fofy rosie cu guler si brosa Culoare: rosuPrezinta gulerManeca trei sferturiBrosa detasabila inclusaPrezinta insertie rosie la guler si maneciCroi cambratTextura: bumbacFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office10

Bluza Pretty Girl alba din voal cu volanase • Pretty Girl

Bluze Dama - Camasi Dama, Casual, Office
Bluza Pretty Girl alba din voal cu volanase Culoare: alb Textura: voalPrezinta volanaseInchidere cu nasturi in fataManeca trei sferturi tip clopotDecolteu in VFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!