fashiondays.ro

Rochii de zi online - Rochii casual

Rochie gri casual scurta de zi cu croi in a fara captuseala cu buzunare

Rochie gri casual scurta de zi cu croi in a fara captuseala cu buzunare

Imprimeul in carouri va fi mereu evergreen. Aceasta rochie poate sa iti faca un serviciu pentru zilele incarcate intrucat materialul moale si elastic nu se sifoneaza si iti ofera libertate in miscare. Rochii de zi online - Rochii casual

Rochie StarShinerS rosie office midi tip creion din material elastic fara captuseala

Rochie StarShinerS rosie office midi tip creion din material elastic fara captuseala • StarShinerS

Rochie midi StarShinerS cu maneci trei-sferturi cu croiala clasica, in stil conic, ce iti contureaza perfect formele, pastrand, totodata, un aspect clasic, rafinat. Este fabricata dintr-un material de calitate superioara, scuba creponat, usor elastic, se aseaza armonios pe silueta. Decolteul petrecut in V adauga o nota de senzualitate irezistibila. Poart-o cu accesorii in nuanțe nude pentru un look ireprosabil. O piesa clasica si versatila, cu un design ultra-feminin care nu se demodeaza niciodata.

Rochie StarShinerS neagra office midi tip creion

Rochie StarShinerS neagra office midi tip creion accesorizata cu nasturi cu spatele decupat cu guler barcuta • StarShinerS

Fina si eleganta rochia StarShinerS iti da ocazia sa devi rafinata. Materialul ferm al rochiei si croiul tip creion iti va pune foarte bine corpul. Poarta o pereche de pantofi si un trench.

Rochie StarShinerS gri office midi cu un croi drept

Rochie StarShinerS gri office midi cu un croi drept dogtooth cu aplicatii din piele ecologica • StarShinerS

Imprimeul floral din piele al rochiei StarShiners e potrivita pentru zilele de primavara. Croiul drept si materialul ferm iti va pune in evidenta formele. Alege sa o porti cu o pereche de pantofi si un trench.

Rochie StarShinerS gri office scurta in clos din kotott cu imprimeu dogtooth si accesoriu tip curea

Rochie StarShinerS gri office scurta in clos din kotott cu imprimeu dogtooth si accesoriu tip curea din imitatie de piele • StarShinerS

O rochie StarShinerS in clos cu o curea din piele in talie si materialul ferm iti va da un rafinament aparte. Decolteul in V iti confera o eleganta dar si senzualitate alege sa o porti cu o pereche de pantofi si un trench. Rochii de zi online - Rochii casual

Rochie StarShinerS albastra eleganta scurta din stofa cu un croi drept si imprimeuri florale

Rochie StarShinerS albastra eleganta scurta din stofa cu un croi drept si imprimeuri florale • StarShinerS

Aceasta este o rochie cu un imprimeu floral foarte bogat dar frumos in acelasi timp, culorile iti permit sa porti pantofi si sacou de orice culoare. Fermoarul de la spate este foarte uitl pentru tine.

Rochie StarShinerS caramizie scurta de zi

Rochie StarShinerS caramizie scurta de zi cu croi larg cu volanase si decolteu in v • StarShinerS

Rochie dama confectionata din georgette, cu un croi balon, midi, cu maneci trei-sferturi, decolteu in V. Alege sa o porti cu o pereche de botine sau cizme si o geanta pe aceeasi culoare!

Rochie SunShine visinie eleganta scurta tip creion

Rochie SunShine visinie eleganta scurta tip creion din stofa cu maneca scurta si accesorizata cu brosa • SunShine

Ce spui de o rochie noua? Avem pentru tine modelul perfect. Cu un aer parizian, simpla dar chic, cu un croi tip creion si scurt, o poti purta atat in tinute casual, cat si in tinute casual-elegante. Brosa completeaza perfect rochia si este detasabila.

Rochie SunShine rosie de zi asimetrica in clos

Rochie SunShine rosie de zi asimetrica in clos accesorizata cu nasturi • SunShine

O rochie de primavara comoda accesorizata cu nasturi si un cordon cu catarama in talie este perfecta pentru un stil casual. Este elastica ceea ce te face sa te simti confortabil in ea. Poart-o cu o pereche de pantofi casual si un rucsac in acelasi stil.

Rochie SunShine alba eleganta scurta tip creion

Rochie SunShine alba eleganta scurta tip creion cu volanase la maneca si accesorizata cu o fundita • SunShine

Delicata si finuta, acest model de rochie tip creion cu volanase in partea de sus si accesoriu tip fundita aduce un aer retro-chic tinutei tale. Alege sa o porti cu o pereche de pantofi cu toc si o geanta de dimensiune medie. In zilele racoroase un trench este alegerea perfecta pentru tinuta ta.

Rochie SunShine rosie casual de zi midi tip creion

Rochie SunShine rosie casual de zi midi tip creion din material tricotat cu maneci lungi si dungi orizontale • SunShine

Rochie pencil style cu maneci lungi, confectionata din tricot elastic si fin, cu decolteul la baza gatului si un decor inedit. Rochie din tricot delicata si eleganta.
Rochii de zi online - Rochii casual

Rochie neagra eleganta midi tip creion din material reiat cu imprimeu floral

Rochie neagra eleganta midi tip creion din material reiat cu imprimeu floral si maneca scurta

Vei arata de vis la orice eveniment in aceasta rochie cu croi cambrat si imprimeu floral pictat! Dintr-un material elastic si usor, rochia poate fi purtata si in serile racoroase de vara!

1 comments:

If you're trying to lose fat then you certainly have to start using this brand new custom keto meal plan.

To create this keto diet, licensed nutritionists, personal trainers, and chefs united to provide keto meal plans that are powerful, painless, price-efficient, and delicious.

Since their launch in early 2019, thousands of clients have already remodeled their body and health with the benefits a professional keto meal plan can provide.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones given by the keto meal plan.