fashiondays.ro

Tinute casual pentru femei 2020

Comanda rochii elegante din colectia noua de la Atmosphere Fashion

Comanda rochii elegante din colectia noua


Rochiile de dama elegante sunt piesele vestimentare cele mai populare din garderobele feminine, acestea reusind sa scoata la iveala atat frumusetea exterioara, cat si cea interioara a doamnelor si domnisoarelor.Tinute casual pentru femei

Inca din cele mai vechi timpuri femeile adora sa isi puna in evidenta liniile apetisante ale siluetelor, iar astazi acest lucru poate fi realizat cu usurita, datorita tuturor metodelor moderne variate care apar in fiecare zi. Acest stil elegant a reusit insa sa reziste de-a lungul timpului, schimbandu-si design-ul si conformandu-se contemporaneitati, iar astazi este cel mai ravnit model de piese vestimentare, in special atunci cand vorbim despre momentele importante. Cunoastem toate aceste detalii si le confirmam prin prezenta colectie realizata din materiale de calitate superioara, culori puternice si design unic,  atuuri ce pot descrie cel mai bine aceasta colectie de rochii elegante. De asemenea, in realizarea gamei am tinut cont de tendintele actuale pe care moda le dicteaza in fiecare sezon si de cerintele si nevoile femeilor moderne. Un alt plus pe care vi-l oferim este cel al varitatii si al versatilitatii, astfel veti regasi multiple modele de rochii elegante: babydoll, din tul, din voal, stil sirena si multe alte tipuri croiuri.

Modele de bluze de vara pentru femei: dantelate, cu paiete, elegante sau simple

Modele de bluze de vara pentru femei: dantelate, cu paiete, elegante sau simple


Toate modelele de bluze de dama care ne compun colectia sunt confectionate din materiale de calitate superioara, precum: matase, dantela, lycra etc., toate acestea respecta regulile impuse de cei mai mari designeri, dar si cerintele reprezentantelor sexului frumos. Si, cunoscand importanta paletei de nuante, care trebuie sa fie vasta, aceste bluze se regasesc in mai multe culori, printre care se numara: galben, albastrul cerului, portocaliu, alb, rosu, negru, nude, gri, turcoaz si multe altele.Tinute casual pentru femei

Ceea ce face cu adevarat ca aceasta colectie sa fie deosebita este faptul ca acestea sunt disponibile in modele variate, diferite de ceea ce este deja existent, la care doamnele si domnisoarele pot apela atunci cand vor unicitate si tinute chic, pline de eleganta. Cateva dintre acestea sunt si bluzele cu volane, bluzele elegante din voal, bluzele largi, bluzele cu volane pe umeri, toate fiind potrivite atat la locul de munca, cat si in timpul liber cand aveti nevoie de confort si de lejeritate in miscare. In realizarea colectiei am tinut cont si de faptul ca femeile, in general, in cadrul evenimentelor importante au nevoie de o combinatie armonioasa intre confort si design unic, de aceea bluzele elegante de seara si bluzele de ocazie sunt component importante care constituie un atu al magazinului nostru online.

Camasi pentru femei, cu maneca scurta sau lunga

Camasi pentru femei, cu maneca scurta sau lunga


Camasa: cea care va scoate intotdeauna din incurcatura atunci cand nu stiti ce look sa abordati la un anumit eveniment. Nu are cum sa va lipseasca din garderoba, indiferent de sezon sau de pretentiile designerilor in moda, fiind alegerea ideala atat in outfit-urile office, cat si in cele casual. In plus, reprezinta o piesa vestimentara care nu se va demoda niciodata, fiind considerata un element-cheie, mai ales in tinutele de zi.

Nu de putine ori vi s-a intamplat sa deschideti dulapul si sa constatati ca nu detineti hainele potrivite sa va insoteasca in momentele in care aveti nevoie de un outfit inedit, menit sa va scoata din anonimat. Si nici imaginatia nu va este de folos in acele momente. Ei bine, in astfel de situatii, camasa va fi intotdeauna un aliat fidel, ajutandu-va sa realizati tinute interesante cu piese vestimentare simple la prima vedere. Fie ca sunt cambrate, cu guler drept sau cu volane, camasile pentru femei nu mai reprezinta de mult doar o piesa vestimentara asociata cu ideea de business. Acum, pasionatele de moda, o integreaza in tinutelor lor indiferent de evenimentul la care trebuie sa isi faca simtita prezenta.

Compleuri cu fusta sau cu pantaloni pentru femei elegante

Compleuri cu fusta sau cu pantaloni pentru femei elegante


Compleurile de dama au ocupat, din totdeauna, pozitii inalte in topul preferintelor reprezentantelor sexului feminin in materie de haine. Si totusi, desi ideea de set nu a fost vazuta cu ochi buni de unii critici ai modei, acestia considerand ca outfit-urile formate din doua piese vestimentare sunt mult prea simple si nu stimuleaza mai deloc imaginatia, cu toate astea, ele au reusit in ultimul timp sa isi faca loc printre cele mai inspirate tinute ale trendului actual.

Compleul de ocazie sau casual se bucura acum de o revenire spectaculoasa in moda principalul motiv fiind ca doamnele au renuntat in a-l asocia doar cu ideea de costum elegant, simplu si clasic, purtat de cele mai multe ori la job. O adevarata fashionista poarta un compleu la birou sau la un eveniment, insa in egala masura il alege si cand merge in club, ori cand trebuie sa atraga toate privirile cu un outfit de strada. Isi permite sa faca acest lucru deoarece a inteles ca seturile formate din doua piese vestimentare pot fi extrem de versatile daca sunt alese accesorii corespunzatoare.Tinute casual pentru femei

Pantaloni pentru femei stil pana pentru tinute office, casual sau elegante

Pantaloni pentru femei stil pana pentru tinute office, casual sau elegante


Pantalonii de dama sunt elementul din garderoba feminina care demonstreaza cel mai bine independenta reprezentantelor sexului frumos. Desi la inceput aceasta piesa vestimentara era reprezentativa doar pentru stilul vestimentar masculin, ea a fost preluata si interpretata de catre femei. Cu precizie si indemanare designerii au feminizat tot mai mult pantalonii, iar astazi sunt un articol de baza al tuturor garderobelor feminine, fiind disponibile in mai multe modele si stiluri vestimentare, iar in cadrul acestui magazin online veti regasi o colectie variata din care puteti alege exact ceea ce vi se potriveste.

Atunci cand femeile isi doresc tinute vestimentare impecabile pornesc de la alegerea pantalonilor, indiferent de locul in care urmeaza sa se prezinte. In realizarea acestei colectii pe care urmeaza sa o vizualizati am tinut cont de fiecare detaliu pe care cele mai noi trenduri le impune, dar si cerintele femeilor, de aceea modelele de pantaloni de dama difera, regasindu-se printre acestea si: pantaloni eleganti, pantaloni cu talie inalta, pantaloni casual, pantaloni lungi si multe alte tipuri. De asemenea, am luat in calcul si faptul ca cel mai adesea aceasta piesa vestimentara este purtata cu precadere la locul de munca, unde perfectiunea imaginii este extrem de importanta, si am adaugat acestei colectii pantalonii creion si pantalonii de dama din tercot, acestia fiind ideali la birou, confortabili si usor de asortat. De altfel, puteti iesi din monotonia tinutelor de birou si cu ajutorul pantalonilor evazati eleganti, care sunt disponibili intr-o paleta vasta de nuante, precum: alb, negru si multe altele.