fashiondays.ro

Îmbrăcăminte femei 2020

Îmbrăcăminte femei 2020

Rochii pentru orice gusturi de la DyFashion > Îmbrăcăminte femei 2020


Se spune ca pentru orice moment din viata unei femei exista si o rochie potrivita, motiv pentru care in cadrul site-ului DyFashion veti putea descoperi o gama variata de tinute vestimentare de acest fel, special create pentru a va oferi stralucirea visata, indiferent de situatie.

Va doriti o rochie de zi, tip casual ori office, in care sa va simtiti foarte lejer si care sa inspire in acelasi timp eleganta? Sau poate una de ocazie, ce va va oferi unicitate si va starni admiratie? Oricare ar fi dorinta voastra veti putea gasi modelul de rochie potrivit pentru a va scoate in evidenta personalitatea puternica si liniile pline de senzualitate ale corpului, indiferent ca este printr-o rochie scurta, lunga, in stil sirena, asimetrica sau cu peplum.

Astfel, aveti posibilitatea sa alegeti orice va doriti, iar in cel mai scurt timp acestea vor ajunge in garderoba dumneavoastra, intregul proces de cumparare fiind unul foarte simplu! Ne-am creat o adevarata misiune din dorinta de a va imbogati garderoba cu cele mai bune tinute. Ca o dovada in plus e faptul ca acestea sunt realizate cu deosebita atentie si le oferim la cele mai bune preturi, adevarata lor valoare fiind confirmata de amintirile pe care le veti culege cand le veti purta.

Îmbrăcăminte femei 2020

Bluze si camasi pentru femei > Îmbrăcăminte femei 2020


DyFashion iti propune o colectie de bluze foarte chic si atragatoare, care sa iti completeze cu succes tinuta pe care alegi sa o porti intr-o zi racoroasa de toamna. Va punem la dispozitie bluze pentru femei cu maneca lunga sau maneca scurta, rochii bluze tricotate, bluzite din jerse, pulovere calduoase, dar si bluze elegante, pentru o tinuta office sau casual. Daca iti doresti o tinuta casual, poti alege sa combini o pereche de pantaloni sau jeansi cu un bolero sau un cardigan. Pentru tinutele office, iti recomandam o comasa cu maneca lunga sau maneca scurta, si cu siguranta, la birou o poti asorta cu un cardigan sau un sacou. La noi puteti gasi bluze in diverse culori si imprimeuri, din materiale fine, care invaluie corpul cu eleganta. Alege dintr-o gama diversa, la cele mai mici preturi, bluze si camasi de dama care sa va reprezinte!

Îmbrăcăminte femei 2020

Blugi si pantaloni dama > Îmbrăcăminte femei 2020


Va oferim cele mai noi modele de pantaloni si blugi de dama, din colectia noua 2017. Atat blugii cat si pantalonii de dama sunt piese vestimentare din garderoba femeii inspirate din tinuta masculina, si sunt potriviti pentru orice situatie si in orice zi. Sunt eleganti, comozi, stilati, sexy. Pe DyFashion.Ro va punem la dispozitie multe modele de pantaloni de dama eleganti, pantaloni casual mulati , pantaloni stramti foarte sexy, blugi / jeansi stramti, cu talie joasa sau inalta, blugi simpli, blugi mulati sexy, pantaloni scurti de dama ieftini, pantaloni scurti de blugi, pantaloni scurti mulati sexy, colanti dama, colanti negri din piele. Va uram shopping placut pe DyFashion.

Îmbrăcăminte femei 2020

Compleuri ideale in orice sezon > Îmbrăcăminte femei 2020


Compleurile sunt apreciate pentru stilul lor smart casual, office in unele cazuri. Sunt o tinuta completa, astfel ca din ratiuni practice reprezentantele feminine stiu ca nu mai tin cont de grija asortarii pieselor vestimentare. Stilul unitar al celor doua componente ale compleului este unul din aspectele ce contribuie la atractia manifestata fata de astfel de articole vestimentare.

Am creat special pentru femeile de business si nu numai o categorie aparte doar cu stiluri de compleuri. Acestea se concentreaza pe combinatia de doua piese, fusta si sacou sau rochie si sacou. Nu excludem nici variantele ce parca se inspira din stilul masculin, pantalon si vesta.

Compleurile sunt ideale in orice sezon. DyFashion a selectat variante potrivite pentru contexte diferite, astfel incat compleul cu pantalon negru si bluza cu maneca scurta este mereu o alternativa mai relaxata fata de versiunile cu sacou. De asemenea, tinutele cu fusta creion ce aduce in prim plan eleganta feminina absoluta sunt perfecte pentru a defini imaginea unei femei puternice.

Îmbrăcăminte femei 2020

Paltoane si geci de dama > Îmbrăcăminte femei 2020


Paltoanele sunt piesele de rezistenta din dressing in sezonul rece. Ce e si mai interesant tine de faptul ca pot acompania orice tip de tinuta pentru care optezi. Se pliaza extrem de usor pe temele impuse de tinuta office, casual dar si pe cele cu care vine la pachet tinuta eleganta.

Pe langa faptul ca au grija de corpul tau, mentinandu-l la o temperatura optima, paltoanele sunt piese care poarta eticheta elegantei necontenite. Se poate spune ca sunt sigurele articole vestimentare care reprezinta in totalitate bunul gust si eleganta prin simplitate.

Gecile si jachetele sunt un inlocuitor de nadejde al paltoanelor atunci cand vremea se arata mai prietenoasa. Lungimea lor variaza si poate acest lucru este factorul ce le-a garantat succesul si eticheta de must have.

Îmbrăcăminte femei 2020 - vezi oferta completa