dyfashion.ro

Rochii De Vara • Modele 2020

Rochie StarShinerS portocalie midi de zi tip creion

Rochie StarShinerS portocalie midi de zi tip creion cu decolteu adanc si rotunjit cu volanase la bretele si slit frontal • StarShinerS

Rochii De Vara • Modele 2020
Arata de vis in aceasta rochie foarte simpatica, creata de designerii StarShinerS. Materialul elastic si croiul cambrat se muleaza perfect pe formele feminine. Poarta sandale simple si o geanta mini pentru un look fresh, de vara.

Rochii De Vara • Modele 2020 • oferta completa si preturile click aici

Rochie StarShinerS alba scurta de zi cu croi in a

Rochie StarShinerS alba scurta de zi cu croi in a fara maneci cu decolteu la baza gatului si imprimeu floral • StarShinerS

Rochii De Vara • Modele 2020
Designerii StarShinerS au creat aceasta rochie simpla, dar chic pentru zilele calduroase de vara. Cu un croi lejer, rochia poate fi purtata atat cu sandale cu toc, cat si cu sandale joase.

Rochie turcoaz de zi midi in clos din voal

Rochie turcoaz de zi midi in clos din voal cu elastic in talie umeri goi si imprimeu floral •

Rochii De Vara • Modele 2020
Feminina si lejera - asa ne plac rochiile de vara. Voalul este un must-have in garderoba ta sezonul acesta. Bucura-te de zilele calde!

Rochie StarShinerS alba de zi scurta din stofa fara maneci

Rochie StarShinerS alba de zi scurta din stofa fara maneci cu imprimeuri grafice • StarShinerS


Designerii StarShinerS au creat aceasta rochie speciala, care face parte din colectia realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin technica printului digital direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS

Rochie StarShinerS alba de zi midi in clos cu maneci scurte

Rochie StarShinerS alba de zi midi in clos cu maneci scurte decolteu la baza gatului fara captuseala • StarShinerS


Creat in exclusivitate si editie limitata de catre designerii StarShinerS, acest imprimeu customizat prin tehnica printului digital iti promite toate privirile celor din jur. Rochia este ultra lejera si poate fi purtata cu sandale cu barete si o geanta mini.

Rochie StarShinerS gri casual cu croi larg din material vaporos

Rochie StarShinerS gri casual cu croi larg din material vaporos cu umeri decupati • StarShinerS


Alege rochia casual StarShinerS realizata din tesatura subtire de viscoza printata cu flori stilizate pentru o tinuta estivala perfecta! Rochia este dreapta, cu decolteu oval in fata si in V la spate, maneci scurte si umerii decupati. Imprimeul este dinamic si armonios. Alege combinatia ta favorita.

Rochie albastru-inchis eleganta scurta din dantela cu maneci scurte

Rochie albastru-inchis eleganta scurta din dantela cu maneci scurte si decolteu rotunjit • Brise


Eleganta si in tendinte, rochia este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon. Dantela este cusuta pe material din plasa, iar captuseala este usor elastica si satinata. Poarta sandale simple sau pantofi cu varf ascutit si o geanta plic.

Rochie Fofy galbena scurta de zi cu croi in a cu maneci scurte

Rochie Fofy galbena scurta de zi cu croi in a cu maneci scurte si buzunare


Atat de feminina si in tendinte, rochia va atrage toate privirile datorita culorilor pastel de vara. Croiul in A pune in evidenta formele feminine. Poart-o cu sandale cu barete si o geanta mini.

Rochie Fofy alba office tip creion cu decolteu in v din material moale

Rochie Fofy alba office tip creion cu decolteu in v din material moale cu buline

Rochii De Vara • Modele 2020
Rochie conica, stilata, alba, pigmentată cu buline ludice decorative, fabricata din material moale, usor elastic. Maneci scurte si decolteu petrecut in V. Croiul mulat si design-ul clasic, ultra feminin asigura o apariție retro elaborata. Se incheie cu fermoar la spate. Potrivită pentru un look dinamic, aceasta piesa promite o aparitie tonica, moderna.

Rochii De Vara • Modele 2020 • oferta completa si preturile click aici

Rochie verde scurta de zi in clos din material subtire

Rochie verde scurta de zi in clos din material subtire cu elastic in talie

Rochii De Vara • Modele 2020
Rochie verde scurta de zi in clos din material subtire cu elastic in talie | Stil: Rochii de zi | Croi: Clos, Scurt | Material/textură: Material subtire | Imprimeu: Floral





Rochii de vara 2020


A venit vara şi considerăm că este aproape o blasfemie să mai purtăm pantaloni. Ne este dor ca soarele să ne alinte pielea, să ne „pictăm” din nou în nuanţele apetisante de arămiu şi să ne simţim ca nişte zeiţe în cele mai frumoase rochii ale verii! StarShinerS îți ușurează ultima parte a misiunii anotimpului cald ajutându-te să-ți alegi cele mai frumoase rochii de vară în tendinţele lui 2018! Modelele pe care trebuie să mizezi vara aceasta sunt la un click distanță de tine.

Rochia de vara cu print floral- Nu credem să existe vreo vară în care imprimeul flower power să nu facă furori. Frumuseţile naturii ne îmbie să ne „înveșmântăm” în flori, iar fascinaţia pe care rochiile de vară cu acest print o exercită asupra noastră este irezistibilă! Îmbracă o rochie mulată cu tenişi albi, pentru influenţe sport perfecte, sau abordează un croi amplu, pe care să îl temperezi cu balerini sau cu o pereche de sandale cu toc.

Rochia cu volane- Volanele sunt expresia perfectă a romantismului care ne-a cuprins în această vară. Ce poate fi mai delicat decât o rochie de vară cu volane, antidotul perfect la tendinţele sport și simple care au dominat în ultima vreme?

Rochia albă- Puritate, simplitate sau un antidot perfect împotriva căldurii? Care dintre aceste caracteristici ale rochiei albe te inspiră cel mai tare? Noi recunoaştem că suntem cucerite de toate, în egală măsură.

Rochia cu umerii goi- Da, umerii sunt cea mai hot zonă a corpului pe care o poți dezgoli în 2018! Vei exprima vulnerabilitate, delicatețe și feminitate.

The slip dress- Rochia furou (slip dress) este una dintre piesele care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă vara aceasta. Indiferent de momentul în care alegi să porți această rochie, vei fi cu siguranță o apariţie ultra-senzuală. Te-am convins? Alege să radiezi de fericire vara aceasta cu Rochiile StarShinerS!